♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 22, 2012

Penat tapi Best...

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..
Peace!

Isnin kembali..Alhamdulillah, kembali kita bersua jua....walaupun kadang-kadang mood hari Isnin tu macam sket tak best, tapi kena berpikiran positif kan...semangat tu mesti ada, baru la nak kerja tu ada mood...hihihi...weekend yang best, pasti hati ceria!..

Entry tak de gambar...sebab tak sempat nak upload dari camera...kita story sikit je lah..pembuka bicara....agaknya besok baru dapat update...insyaAllah...:)

Penat kelmarin tak habis lagi rasanya...bawa anak-anak jalan-jalan dalam Mall, layan dorang main di playground mall.....wahhh memang ramai anak saya kelmarin....hihi...

So nak tau siapa anak-anak saya? tunggu la next entry.....tomorrow yer...^_^


#lama tak blogwalking....rindu plak nak baca story kawan2...i'll be there...:)

32 comments:

mummy_ayu said...

best la..Ayu weekend baru nie.tak cihat. :-( ... tak ke mana2 la..

Anum said...

syok la

hainom OKje said...

Anak hepi.... maknya apa lagi dapat jalan2...he...he...

JaSSNaNi said...

tak sabar nak tengok keceriaan tu.. cepat2 apload gambar ye...

wantie said...

weekend lepas aku tak ke mana mana. duduk kat umah. suh Amirul rest cukup cukup sebab hari ni dia ada exam....

Nad @ MamaZN said...

anak2 tu mesti anak kucing kan?
hehhee

Kesuma Angsana said...

ok KA tunggu cerita ye !

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
dapat best....

Gieyana said...

Syok tu lepak kt malll..treatment..:-)

lieyalatif said...

wahhh bunyi mcm meriah nieh....

~aYu~ said...

jenjalan la ni.. samala sy penat sgt arini sbb ahad byk sgt aktivitinya...

eB said...

wah bunyik cam happeing tuh... x sbr nk tau :)

ayut said...

ujung mngu la waktu bsama keluarga :)
#mcm header bru jer... >_<

Zura@Iwan said...

mummy ayu~

x per..x sihat kena rest kan....moga ayu cpt sehat..

Zura@Iwan said...

Anum~

alhamdulillah..bleh la treatment family...:)

Zura@Iwan said...

Okje~

mmg happy dorang..hehe..mak nya pon happy..

Zura@Iwan said...

JaSSNani~

ok...free sy upload...

Zura@Iwan said...

wantie~

aku ari sbtu lepak umah...ahad je kuar..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

sbr je kamu ni Nad...anak orang le..hahaha..

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA..nnti sy update ye..

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm atuk..

aha..dpt best..hehe..

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..ari ahad lepak mall..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

x la meriah sgt..tp sbb bw ramai anak..jd meriah..hehe

Zura@Iwan said...

ayu~

aha..jenjalan...penat rasanya sbb bw ramai anak..kalau sorang tu ok lg la..hehe..

Zura@Iwan said...

eB~

hihi..biasa je sbnrnya....

Zura@Iwan said...

ayut~

betui tu..hujung miggu bsama klrga yg penting...

#aha..tukar header len..

Papa Mifz said...

wah kedengaran sungguh happy nih...tak sabar nak tgu entry esok...:)

watyz said...

bawak anak2 jalan memang seronok kan. rasa mcm dorang bebas berjalan... eh anak sape?? hehhehe

Zura@Iwan said...

PapaMifz~

hehehe..ntah2..indah kabar dr rupa jek..haha

Zura@Iwan said...

watyz~

hikss..anak2 saya le...

Myra Jay said...

Bila anak2 happy kita pun sonok kan :)

Zura@Iwan said...

MJ~

YE BETUI TU..PENAT TP HAPPY..