♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 25, 2012

Aksi Irfan...^_^

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...

Autopublish ENtry...

Rasanya sekarang dah on the way balik kampung en suami kut, keluarga kami beraya di Baling, Kedah dulu....then raya pertama petang insyaAllah balik kampung puan isteri pula di Selama, Perak...itu pun en suami hantar je pulang sekejap, lepas tu dia akan balik ke Penang, sebab dah start bertugas pada hari raya kedua sabtu tu...huhu.

Jom layan aksi Irfan....

Di kala tinggal berdua je dengan Irfan, daddy dia kerja...Mummy dia srh posing, dia buat aksi selamba dia je...:),




 Posing macho arr nieh..haha

 Senggih...nampak gg jarang anak teruna nieh...hehe

 Cute lah kamu.....

 Stim mata makan remote!huahuahua..

 Sentimental value...huhu

Tak pandang camera pun tak per...muka tetap cute....hahaha...sokmo perasan Mak dia..haha

Ok lah....saja je kasi layan photo Irfan nie...mana tau ada yang rindu kan?tak rindu mak dia pun tak per...rindu anak dia pun dah ok.....;)

Selamat Bercuti, Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha sekali lagi......jumpa lagi....

Wasalam...Peace ..SMILE!

20 comments:

Anum said...

ala cutenya

JaSSNaNi said...

YeahhhH!!!! syokknye irfan balik kg.. :) SELAMAT HARI RAYA.. hati2 di jalan raya ye.. :D

~aYu~ said...

macam-macam aksi dia yer.. mmg kita sbg mak ni mmg nak snap gambar anak jek.. hihi

Nad @ MamaZN said...

Comellllllllll.....!!!!!!
Selamat ari raya!

Dee said...

irfan mmg comel..

salam aidiladha buat zura sekeluarga..berhati2 di jalan raya..

Gieyana said...

Asyik irfan dgn dunianya..x layan pon hg dok snap pics dier...sm mcm nureen..ekekekeke...:-)

Adess..x dpt eden nk blik lg nih..jmbtn jem giler haaa...o_O

mamawana said...

Salam

Olololoh...comelnyer dia.

Salam Eiduladha
http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/10/salam-idil-adha.html

mamalieyna said...

salam aidiladha..

irfan pipi bulat..geram nengoknye..mmg budak kecik ni semuanya kiut dipandang mata~ ^_^

Zura@Iwan said...

Anum~

thks anum..

Zura@Iwan said...

JassNani~

syok mak pak dia la..hehe...

thks kak..

Zura@Iwan said...

ayu~

hehe...iya la kan..nk amik gmbr kita..x lawa plak..haha..amik gmbr anak je la..

Zura@Iwan said...

Nad~

comey gk aunty Nad..hehe...

slmt hari ry..

Zura@Iwan said...

Dee~

hehe...thks aunty Dee...

slm aidiladha gak...

Zura@Iwan said...

Gie~

ya la..dia x buat x taw jek..haha...

lmbt la hg blk hari tu..hehe

Zura@Iwan said...

mamawana~

Salam...

macih....

nnti kita terjah kembali ye..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

pp bulat...lama2 x bulat dh la nnti...duk main je keja dia..hehe

Myra Jay said...

Hheee, memang comel :D

ALoNa CintamaniszLite said...

pjg nya rimut...hehe.

Budak2 buat laa aksi apa pun..wlpn aksi dia menangis sakan..mmg comel. Cuma kalo dh soh diam, pujuk2 diam jgn nangis tp dia nangis sakan jgk...wlpn dia nampak comel tp kita lak mula rasa gerammm, hahaha

Zura@Iwan said...

MJ~

hehe...bdk2 mmg comey...

Zura@Iwan said...

K.Alona~

rimut dvd tu..hehe..

tu arr kan...buat la aksi apa pon..mmg cute..tp kalau nanges yg kita x best tu...kalau bleh x nk bg nanges...happy jek..hehe