♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 5, 2012

Kata-Kata Indah Di Pagi Jumaat....

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...Peace...


Hidup tenang diperolehi jika
sentiasa bersama Allah, 
dan Allah akan menyertai orang yang sentiasa
membersihkan hatinya....


p/s : miss....miss....miss..


24 comments:

NM02 said...

sentiasa dekat denganNya, insyaAllah, jiwa akan sentiasa tenang.

Dee said...

moga ketenangan itu sentiasa menjadi milik kita..

maya amir said...

betul..kalau rasa susah hati, amek wudhuk, buat solat sunat & baca Quran..insya Allah, Allah ada bersama2 dgn kita:)

salam perkenalan..jom join GA di blog simply moi saya..harap2 sudi ye..tq:)

JaSSNaNi said...

insyaALLAH.. ketenangan dah keberkatannya.. :) jangan sesekali lupa pada nya.. itu je.. :)

ct rahani said...

yup.. betul tuh.. :)

wantie said...

hati gundah minta pertolongan dengan Allah. jiwa resah minta pertolongan dari Allah. Jika kita ingin sesuatu kebaikan berlaku mintaklah dengan Allah. beramallah..

Tapi jika tak de duit. mintaklah dengan suami. kahhhhhhhhhhhhh

eB said...

betol3 :)

ALoNa CintamaniszLite said...

bersihkan hati ngan perbuatan yg baik2 selain solat dan mengaji...
risau jika hati ni akan rosak hanya kerana berprasangka tidak baik terhadap sesuatu perkara mahupun seseorang...mintak dijauhkan..

Rinna said...

sentiasa mengingati allah akan membuat kita tenang..

Zura@Iwan said...

NM~

insyaallah...mudah2an..

Zura@Iwan said...

Dee~

amin.....hrp sgt la kan..

ieda said...

insyaallahhh
dan sentiasa mensyukuri segala nikmatnyaaa .. aminnn ;)

Zura@Iwan said...

maya amir~

thks maya....

owhh...kalau sy free sy join..thks

Zura@Iwan said...

JassNani~

insyaAllah kak....

Zura@Iwan said...

ct rahani~

:)

Zura@Iwan said...

wantie~

insyaAllah..

hikss..aku jarang minta duit kt suami..ahakss..

Zura@Iwan said...

eB~

hikss...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

betui tu kak....minta djauhkan prasangka buruk kt org..huhu

Zura@Iwan said...

k.Rinna~

betui kak...stiasa ingt pada Allah...

Zura@Iwan said...

k.ieda~

amin...
insyaAllah kak..

Cho Zila said...

Hanya padaNYA kita berserah.. jadi sentiasa dekat padaNYA....

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

insyaAllah kak..always !

Che Rosliza Che mat said...

sentiasa dengannya...hati sentiasa tenang dan damai...

Zura@Iwan said...

Che Ros~

insyAllah..yg penting jgn lupa Dia..