♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 12, 2012

Layan Aje LAh...hihihi..

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...Peace...Smile!

Tak sabar nak rest weekend ni..rehat2 minda bersama yang tersayang.....hehe...

Jom layan gambar Irfan dengan kakak Ain sepupu sepapan...hikss...

 Wahhh....senyum best dia.....nak jadi Pilot ke Irfan? hehe..

 Mama panggil tengok camera...dia pun tengok..hikss..

 Adeii...tak mau bangun plak....haha

...mai sini plak.....hahaha.....duduk saja je tue...tak taruk coin pun, kena tipu dengan Mama dia......dia seronok pegang stereng tu jek...hahaha..

# sabar yer saya pergi terjah rumah kengkawan....tak sempat nak jln2, hihi....:)

Happy Weekend semua.....love!

Wasalam.....

30 comments:

♥cikmOt♥ said...

amboi irfan...dah macam big boy sungguh dah acik nengok...

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
budak2 mmg suka mende ni... jalan kata irfan, haikal tu pun... kalau nampak nak sangat dia naik.. padahal dah besau.. :) ehehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

irfan dah makin bulat....makin hensem

Nad @ MamaZN said...

irfan! ciknad nak ikut naek kapalterbang
nak gi langkawi lagi, hahaaha!!!


kak zura, best kan kak g kan? ;)

wantie said...

pandai noh mama dok tipu tipu irfan.

tak pe la tak taruk coin pun. kang berpusing kapal tu mau nanges nanges plak...

sweetnyer dia.

ayut said...

bdk2 dh jmpe bnda ni mau blh abis beringgit2x..hihihi..Irfan dh2x..esk dtg lg. ;)

hainom OKje said...

keta masuk duit ni memang faveret budak2 kan.... dari dulu sampai sekarang...

Gieyana said...

irfan dh pandai bw keta..kik kik kik..:-)

Myra Jay said...

Memamng budak2 kalau dapat main menan ni taknak turun ha :)

Sama cam anak menakan Myra Firas gak-mujur kat GIANT Perai menan ni free, naiklah berapa lama pun :D

Kesuma Angsana said...

happy weekend yer

atuk said...

Assalamualaikum Zura

dah besar nanti jadi juruterbang
Insyaallah

ALoNa CintamaniszLite said...

Apa laa yg irfan pikir masa naik mende ni, kan?? hehe..mesti dia rasa mcm mende tu betoi2 jer nk terbang...ngee..

Akak pun cenggini ler masa ank2 kecik dulu. Layan aje kalo terjumpa ada mainan ni dan kita pun ada masa masa tu. Tp takde ler sampai nangis2 mintak nak naik. Kalo kita kata tak boleh...dorang diam aje, hehe..

Dee said...

dia x pandai lagi sis..sok2 dia tgk org sebelah naik ada goyang2..ada music2..siaplah..hahaha..

Anum said...

wow tomeinya dia
salam perkenalan
anum follow ya

ieda said...

tudiaaa
irfan dah pandai mainn car yeee ;)

Zura@Iwan said...

cikmot~

tu le..tgk dlm gmbr mcm big boy dh..tp tgk luar...hikss..kecik je orgnya...hati je bsr tu..haha

Zura@Iwan said...

JassNani~

Wslm...

tu arr kak...tu le sj kasi dia duduk jek...x taruk coin pon..hikss..

Zura@Iwan said...

MamaSyaza~

mmg pp bulat..tp bdn slim je..hehe..
encem cute la bdk2..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

bleh2..nnti Irfan dh jd pilot..Irfan bw ye..hehe...

aha...penah g lgkawi 2-3x gk...tp nek fery la..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

mula2 tu Opah dia taruk dh coin..lps tu mcm nk layan lagi je..mama dia x mau layan sgt..biar je dia duk citu...hehe..

Zura@Iwan said...

ayut~

tu la ayut...ni nasib baik x pandai minta lagi..cuma kalau angkat dia keriau gk le nk duk lagi..kahh..syok pegang stereng...

Zura@Iwan said...

hainom~

awat la depa buat mainan nie..haha.

Zura@Iwan said...

Gie~

dia mmg suka tul stereng...hehe

Zura@Iwan said...

MJ~

eh kt giant prai free ek? bleh la pegi nnti..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

happy weekend gak~

Zura@Iwan said...

Wslm~

insyaAllah atuk....

bapak dia ada gk cita2 nk jd pilot...mama dia pun suka terbang....

amin....

Zura@Iwan said...

K.ALona~

tu arr kak....dia pegang stereng mcm iya2 je bw keta...mybe dia sll tgk papa n mama dia bw keta kut..haha..

hrp2 irfan mcm tu la kak..kalau kata sudah2..sudah..jgn la smpi nk mgamuk..huhu

Zura@Iwan said...

Dee~

hahaha...tu la psl....kita pon sonok tgk dia sonok..

Zura@Iwan said...

Anum~

slm kenal gk..
thks ye..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

car bsr pon dia dh pndai kak..hehe