♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 1, 2012

Sekitar Eidul Adha Di Baling..Disambut Sederhana..

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..
Peace...

Entry raya yang ditunggu-tunggu akhirnya keluar jua....:), haizzz sebelah hati lagi berada di kejauhan...terasa mendung je perasaan ni seperti cuaca pula....huhu. Chenta hati saya dah terbang ke Chiang Mai..:)

Tak nak story panjang-panjang....let pictures tell the story ok? hehe..

Raya Haji pertama beraya bersama keluarga sebelah En Suami....family kecil saya serba biru...

 Irfan with Kakak Tasya...

 Baju melayu biru Irfan nie....My Sis Ayong yang belikan masa raya haji tahun lepas, Irfan pakai masa buat akikah dia....masa tu dalam pantang lagi...hehe..

 Irfan usha Tok Wan dia makan cokodok pisang.....hahaha..raya makan cokodok taw, kekeke..

 Apa yang mereke asyik sembang ni....hehe

 Amanda with Papa dia....lama tak jumpa Papa dia..hehe

 Sweet Moments...Tokwan bersama cucu-cucu kesayangan...

 Me bersama anak-anak saudara....tengok Irfan pun nak buat peace...hehe

 Dua-dua tengok saya....hehe

 Us.....


 ahli keluarga En Suami.....:)


Us again..hehe

 Hasil kerjasama Me + Hubby......Mee Kuah Daging.....:)

Raya kali ni tak pergi ke mana pun..just lepak kat rumah....makan-makan.....then petang tu family kecil kami bertolak balik ke Perak pula.....

26 comments:

Rinna said...

Aidil Adha.. pun sedondon gak yer.. comei irfan berbaju biru.. :)

JaSSNaNi said...

Seronoknye raya haji zura...
akak tak balik kg.. just make it happy sendiri.. :) tapi ok ok lah.. tak bape rasa sangat lah berjauhan ngan mak/abah.. sbb mak/pak sedara 3 family kat KL tak balik raya.. :) so tumpang2 hepi ngan diorang lah.. hihihi

Anum said...

hapy family

Nad @ MamaZN said...

Ni anak2 sedara yg akak jaga kejap aritu kan?

ayut said...

sdap ye yg last tu...hihihihi :)

wantie said...

seronok tengok irfan asyik dok melayan jemarinya. dok belajar buat peace kot. hehehe...

Gieyana said...

Bdondon-dondon yer...aq first dy pon x g mn...:-)

hainom OKje said...

He...he.. sakan ye zura..okje tak sakan langsung he...he...tak berbaju kurung pun..macam hari biasa biasa aje...

♥MAMASYAZA♥ said...

mee kuah tu nampak sedapppp

mamalieyna said...

meriahnye raya depa.. kt Baling eh.. eina kg kt Sik..tp tak blk pun, blk masa raya puasa ari tu..

Zura@Iwan said...

K.rinna~

tu arr kak..sj pakai sdondon, hehe...

bj melayu tu pakai sat je dia..pns kak...

Zura@Iwan said...

jassnani~

hehe...x per kak ry kt mn pn x per kan....
zura sbb mmg akan blk kg, mlainkan kalau hb keja x dpt la kan...nasib baik kg masing2 dkt le..hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

alhamdulillah ..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

aha ..dorang la yg akak jaga..hehe..

Zura@Iwan said...

ayut~

bleh la..1st time buat byk2..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

dia nk ikut la apa kita buat..haha...mama dia suka buat peace..dia pon peace..haha

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..kbtlan pakai bj lama je...

aku pn x pegi mn...lepak umah smpi ptg..hehe

Zura@Iwan said...

Okje~

hehe..mn ada sakan Okje..biasa2 aje, time ni la nk posing satu family..hehe..

Zura@Iwan said...

Mamasyaza~

1st time buat byk2...ritu buat utk mkn bdua jek..hehe...

Zura@Iwan said...

mamalieya~

hehe..alhamdulillah meriah tp biasa2 je...

owhh kt sik ek...kita dkt dr png ke kedah..so blk la kalau cuti kan..

Kesuma Angsana said...

wah best cukup2 meriah !

Zura@Iwan said...

KA~

biasa2 je KA..hehe

Cho Zila said...

nak mi kuah dagingtu.. nampak sangat sedapler... raya di manapun tetap meriahkan... sederhana tapi penuh kemesraan hubungan kekeluargaan...

ALoNa CintamaniszLite said...

patut laa irfan pandang ke tok dia..(gambar mula2)
Rupa2nya tok dia makan cekodok pisang...siap pegang cekodok tu satu pinggan, hehe...(gambar kemudian)

Mesti irfan pikir masa tu...apa laa tok wan aku ni makan?? tak pelawe pun ye, hihi..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

hehehe...kureng sket la kak mee kuah tu..sbb pestime buat byk2..hasil tgn sy n suami tu..hehe..

#kalau ada arwah Mil pasti lg meriah..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha...mmg dia tgk ralit tgk tokwan dia...tp tokwan baik ati..suap gk sket kt dia..hehe...