♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 3, 2010

Hari Minggu ~ Taman Bunga...

Ishhh3x sambung lagi xtvt kitaorg hari Ahad tu, ye la bukan selalu kan....plannya pagi kitaorg nak pegi Taman Bunga ni nak berpicnic bagai ler, last2 kitaorg terlajak tido la gamaknya....cover semalam tido lewat dah. So dalam kul 12 baru kita gerak, kitaorg makan dulu....then baru la gerak ke Taman Bunga.
P1110836 Setelah b'hempas pulas posing....dan tergelak terbahak2....satu ni je jadi kat camera aku...kahhhhhhh!!! (yg bestnya prop kasut tu, hb ku punya idea....adeiiii)
P1110808 ....dengan bawa air kotak bekalan minum la katakan...hahaha..nanti penat dahaga plak..
P1110811

P1110812
Kitaorg sedang mencari kelibat kawan2....sbb aku & suami terlambat sket,gi singgah tmpt lain .
P1110813
P1110814
Cantek kan suasana dalam ni....tenang jerk....cuaca plak masa ni redup2 gituww...sat ujan sat henti...
Mula la sesi berphotoshoot yer.....aku gune camera cenonet tu jerk...ni la hasilnya setelah diedit kan...hiksss..

P1110816 Anak2 posing dulu k.....but Nureen dah lari la tiggl Akil & Haziq..haha
P1110825
Rozie & Fly....
P1110828
Brother In Law Zurafazil & Fly...but Zurafazil & Fly aku tak dapat nak snap masa tu tengah potong buah mangga daaa....sayang betuiiii....depa posing atas bukit nuhh...kekeke..
P1110830
Rockkk steady.....hahaha..
P1110843
Buah Mangga Pn Rozie bawa......
P1110851 Kaum wanita berposing yew...........
P1110867
Kaum lelaki dengan aksi ganazzz mereka, lompatttt tinggiiiii.....hahaha...photo kaum wanita lompat tak jadi la plak...hahahaha..
P1110874P1110872
Alalalala....comeyyy dua org ni......main berlari2 kejar mengejar gituww....so sweet taw....Akil dah berkenan dengan Nureen ni..hehe..
P1110884
We all......yang happening.....(opss bb tak de dlm gmbr ni..sbb ngah tido nyenyak..hikss)
P1110885
One more....posing cara lain plak....hikss..
Di sini la aku dan Zurafazil berpisah......sebab aku & hubby nak pergi Sungai Petani, tak dapat la nak escort diaorg...bertemu & berpisah adalah perkara biasa....ada jodoh kita ketemu lagi...
Terima kasih Zurafazil kerna sudi jumpa aku yer......nanti kitaorg gi sana ko bawa jalan2 plak k..hiksss. Aku ni segan2 sket mula2 jumpa....lama2 ok ler...nak amik feel la katakan...kahhhhhhh!!! Apa2pon happy jumpa ko sefamily.....tambah2 Si Akil yang cute tu..hikss.


38 comments:

mama tisya said...

romantika gtu gmbr ko berdua bwh payung tu...kemain aksi melompat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewiittttttttttttt cam hero n heroin hindustan la....posing di bawah payung....i liiikkkeee...

el said...

eh mn bby kecik tu xde lah dlm pic last..dia tulun snap kan gambar korg eh hahahaha

ieda said...

waaa seronoknyaaaaaaa ramai2 nieh .. dgn ipar dui nie .. bukan senang nak berkumpul mcm nie kan ..
adakalanya mereka x dpt joint sbb ada hal .. hermmm cantik2 pic nie ..

specially gambar lompat2 tuu heheh

Nana said...

wah happening gile gambar melompat tu suka btol aku tgk

'NuReeN' said...

pic 1st romantik gilerrr.... sronok nyerrrr dpt lepak2king kat tmn bunga.. lagi romantik klau ada bunga2 bertaburan kan..hehehhe (cm hindustan la plak)

Ogy said...

wahhh bestnyaaa kalo dpt wat mcm ni gak kan best..kuar dgn member2..amek gambar,...meriah..

fazilzura said...

heheheheh .. kuor jgk akhir nye gambo2 ni .. wakakak lawak tang geng bapak2 tu lompat .. b4 posing tu nmpak sume sopan2.. sekali bile suh lompat , masing2 wat aksi2 yg memeranjatkan .. lg2 pak ajil.. siap wat lipat lentang lg.. tp ku x smpat nak snap...

* time kasih sudi bwk weols jln2 yek.. mmg hapy sgt2 kt sanun, even dlm msia, tetap rs meriah nye.. puas kiteorg jln2 ke sanun.. nnt dtg kL roger2 key

wantie said...

wah... betul betul meriah ku tengok. sib baik ku tak join kalau idak cacat ler gambo tu sebab tak leh wak hubby sekali.

cuci mata kat sini pun dah tau yang korang memang hepy giler berjumpa jumpaan tu..

POSH76 said...

bessnyer korang berphoto shoot...gambor lawa2laa...hehe

Rizziela said...

Bestnya Zura...

Bila lah Ziela nak rasa suasana mcam ni

zura@iwan said...

mama tisya~

hahaha...aku rasa blm romantik lg tu...nk tgelak pon adoo...tu la psl, laki2 mmg ganazz melompat...hehe

zura@iwan said...

Purple~

blm blari2 lg tu guling2...kakakaka...

zura@iwan said...

el~

aahhhh...bb kecik yg snap ni....hahaha...x ler bb tu ngah tido..camera aku tumpang tripod gie punye...

zura@iwan said...

kak ieda~

ipar my fren tu..diaorg ada kduri so alang2 mai cuti kt penang...sporting gk depa..hehehe...

tu la psl..aksi yg km x thn gelakk..haha

zura@iwan said...

Nana~

syg aksi kaum wanita lompat x jd...nk gelakkkk eden...

zura@iwan said...

Nureen~

hikss...pulun romantik la kunun...tu la sekali sekala lepak tmn bunga kan...lgpon km bleh kira la kalu nk g sn...lama tul x smpi sini...
usihhh tu arr..idak nk cari la bunga2...x de plak..

zura@iwan said...

Ogy~

hahaha...sekali sekala...bkn sll..bkn sll tu yg jd giler2 tu..kakaka...

Nia said...

wah..syoknya sekali sekala berkumpul macam ni kan. tapi gambar lompat tu memang mencabar. susah nak jadi..kitaorg dulu konon nak try, tapi penat melompat jek, gambar tak jadi..hehe..

zura@iwan said...

fazilzura~

kuar jgk akhirnya....cepat la ko update weyy..hehe...
tu la psl..seblm srh lompat, masing2 sopan gituww...bila dh srh lompat..tu diaaa..x hengat....pak ajil ko aksi mcm2 dlm camera aku...tp ada yg x jd..hehehe..

sama2 jugak....lgpon gie punya plan tu...korang nk photoshoot sm kan..hikss

zura@iwan said...

wantie~

happening gk weyy..kalu hg mai lg happening la...ala x per arr x bw hubby sekali pon. nk buat cm mn hubby hg keja...tp kalu aku pon hb x de x best gk..hikss

zura@iwan said...

POSH~

ni gune camera besa jerk..edit sm ni gk..tu cungg sket..hehe..

zura@iwan said...

Ziela~

x per, x semestinya ziela x hepy kalu x buat cenggini..hehe..

ziela ada hb & haziq dh sgt2 hepy kan..

SyaNa said...

aiyoo paling ngancam buah pelam tu
kekeee
korang pun ngancam gak

zura@iwan said...

Nia~

aahhh...mmg mjadi kaum2 laki ni lompatt..kitaorg pompuan buat x jd lak..ala2 segan la plak..adeiii..hahaha..

zura@iwan said...

Syana~

hahaha...buah pelam sampingan tu...kekeke..

10 said...

bestnya p taman bunga... ada apa lagi kat situ kak zura?

Ena said...

wahhh.. memori daun pisang eh! tak, sepayung berdua.. lomantik lorrrr.. i loikeee!! heheh

zura@iwan said...

10~

ada monkey..ada kolam tp kena nek smpi atas le..

zurazari said...

suker nyer nengok gambar2 u olls=))
sumer spoting n romantik...
comel sgt...
kat manjung ni ha tak der geng ar nak wat cenggitu=)

zura@iwan said...

Ena~

x de daun pisang..ingt nk shoot kt pokok2 gituww ...segan plak..hahaha...

zura@iwan said...

zurazari~

aahhh kena sporting uols...idak x jd arr..ai pon segan2 malu gk..tp kwn2 sporting..hahaha...x per nnti dtg penang kita posing gituww..haha

ALoNa Cintamaniszlite said...

sempat bersantai berkelah2 ni ok laa.
nanti mai taiping..kita berkelah kat lake garden ye..hehe
tp kena laa habaq awai.

psst; cantik gambo hero tecit atas alas sapra tu, ermm..moment!!

zura@iwan said...

Kak Alona~

ok2 kak...mmg nk g bkelah kt taiping tu..tp x tau bila la..hehe...apa2 km gtau awal..hehe..

aaahhh tomei kan kak....zura dpt snap ni jerk..time nureen duk tu x dpt plak..dia larikk..haha

Gieyana said...

wahhh..lajuuuu..ku punya jer x smpat nk update psl kuar smlm..kakakaka..ku igt laki aku dh tukar nm jer jd fly..akakakakak!
aperpon mmg best siut!nnt kita g jimba2 lagi noh...

zura@iwan said...

Gieyana~

hahaha....ingt hg pon update gk..ooo kuar dinner la ek..hikss..wakakaka...fly plak dh..sigktan family tu..wakakaka..
bila la nk jimba2 lg gamaknya tu..haha

[-suziey-] said...

ooooo ni yg gbr kt fb tu yek..hiks..syioknye berpicnic..suka btl tgk mangga itu:)

zura@iwan said...

suziey~

ye la..haha....
bpicnic mgga...