♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 30, 2012

Kereta Merah..:-)

Irfan punya kereta nieh....

 Canggih dak!...

Ferrari lagi tu...

Di dah kebas Abg Afif punya kereta...anak sepupu , tapi tak per Mak Long Ija (sepupu) kasi kat Irfan k...

#Keriau nak kereta Abg Afif ...pandai dah Irfan nie.....hehe..


** Selamat Menyambut Kemerdekaan yg ke 55 tahun kepada semua rakyat Malaysia....

** Happy Holiday!  Mr daddy ada plan nak bawa gi lepak2 hotel...tapi tak tau la jadi ke idak......:-)

** Story psl raya sambung next week yer....hihihi..

8 comments:

wantie said...

cam ni le anak anak kecil. aku nasib la Amirul masa kecik dulu tak pangai cam tu.

Aleesya ni tak tau la mcm mana, belum pernah lagi rembat barang orang.

Kesuma Angsana said...

he he he anak2 kecil x tau apa lagi hak orng semua hak dia juga !

Gieyana said...

Gigig Irfan tolak keta tue..:-)
Wahh..syioknya cuti2..daku pon lm x p..tu yg nk g tue..jumpa,disanaaaa...ekekekeke

MrS. F!zA said...

besaq dah irfan ni..hihi

Zura@Iwan said...

dia tak taw apa lg tue...dia tgh geram nk pegang menda mcm tu la...

dia main sat je...lps tu lupa dh ler...len la kalau dia dh phm kan..hehe..

Zura@Iwan said...

tu le KA....ala nnti bsr dah phm, x amik dh la hak org kan..

Zura@Iwan said...

dia mmg arr...kalau pegang sstu mende tu..kdg2 x lepas merangkak pegang mende alah tu...haha...

hahaha...cesss aku cuti2 kt sp je beb..hg tu dh lps key el...nnti aku nk g gak, tggu irfan bsr sket arr..

Zura@Iwan said...

aha alhamdulillah mmbsr ngan sihat...