♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, August 18, 2009

Secret!!!

Secret nih...tak mau citer sapa....tapi nak citer kat cini kat korang....kahhhhh!!...

Lunch tadi kan....kami nak gi beli nasi campur kat kedai makcik yang selalu kami beli tuh, tapi kan....disebabkan nasi kat kedai makcik tu habis SO kami dengan rase serba salah dan gerak hati gi terjah kat cini ha....huhuhu...

Ni aku yg order grilled BBQ chicken...
Niza order tomyam spagetti
Niza....sapa lagi...kekeke..

Sebelum posa....mkn pi la kt sini..kekeke..


psstttt~gambar yang blur ni menggunakan HP camera aku yang lama ye....tu kurang memuaskan...hrp maap...

31 comments:

ibu_arifa said...

secret recipi ker? ingatkan apa lah td ..bila tgk tajuk entry tuh..
hehehe..cedapnyer...

lama dah tak makan luar..sejak kes H1N1 ni makin menjadi2 nih..

mummYaeesh said...

weols pun mkn kat sr semalam!tak dan nak wat n3 lagi..woohoo.. weols pun order benda yg sama tp with blackpepper sauce!

LoVEaQshA said...

cedapnyer akak g mkn SR...
terbyg2 cake2 kt SR..huhu

zura@iwan said...

ibu arifa~kakakaka...tajuk kena gempaq...kekeke jgn mare arr...

tu arr takut kan nk kuar skrg...tmbh2 ada bb nih..

zura@iwan said...

mummYaeesh~owhhh ya ka shati sjiwa la ek tp menu kurang sama la...kekeke
cepat buat n3..

zura@iwan said...

LoveAqsha~akak mmg jarang sekali nk mkn tmpt cenggini ...ni pun tpksa jerk n ikukt kaki ni terjah sn...kakaka..

[-suziey-] said...

waaa mentakedarah sblm bulan posa ni..ekekeek:D

zue_annie said...

hai...wah..celebrate b4 posa ni hehehhe....

azrina said...

hmmmm...lazatnyer bila aku tengok makan2 tuh..tu la kan lama x makan luar disebabkan H1N1 ni...takut!!

zura@iwan said...

suziey~kakakaka...ni namanya dlm keadaan tpksa arrr idak aku mmg jenis x terjah tmpt2 cenggini....mahal siut...

zura@iwan said...

azrina~lazat la gk...mahal...aku lps byr rase penin lak..kakaka...

mmg arrr minta2 djauhkan la...H1N1

zura@iwan said...

zue~buat niat nk celebrate sblm posa ponnn...tpksa je nih...hehehe..hg pun tau aku bkn style mkn tmpt mahal2 tuh..

Ernie said...

WOW.... belum posa dah pegi makan besar dulu yer

alyyani said...

lama dah tak bersecret recipe ni...

zura@iwan said...

ernie~kekeke...sekali sekala...

zura@iwan said...

alyyani~kekeke...cepat2 gi terjah..

~Firsya~ said...

wooohooo,w/pon gmbr nye blur,tp tuannye ttp cantekkkk,lalalala
=)

Dee said...

tiba2 teringat kt tom yam kung SR..huh..leleh..

zura@iwan said...

Firsya~amboi kiela...puji2 ni ada apa2 ke..kahhh...nah kiss sekali....

zura@iwan said...

Dee~ tingt tu gi la trs terjahnya...

mamamiera said...

waaa.. cedapnye mende2 yg k0rang mkn.. lazat2 belake.. satu opis rupenye hang dgn niza tu yeh.. kem slm kat dia ae.. lame zai x jeng0k umah dia.. dia p0n idak jengok ke umah ku jua.. kikikihhh

CINTAMANISZ Lite said...

Ni asek makan kat tempat mahal2 masa lunch ni..mesti gaji korang tiap2 bulan byk ni, hmm??? (hehe..)

zura@iwan said...

mamamiera~
kekeke...cedap sekali sekala la...aaa satu opis ngan niza...insyaAllah nnti kita smpikan ye...kahhh....sm2 jenguk la..

zura@iwan said...

cintamanizs~alahai kak weii...mn la sll km g mkn tmpt2 cenggini...sllnya sy mkn nasi cmpur je rm2-5 cosnye...ptama kali tau sy mkn kt secret recipe opis nih...alahai kak....kite bkn kayoo..

sis_nita said...

akak sebelom pose ni aderr yg nak banjerr kat KFC.. orang tu kata ari jumaat.. huhu!

zura@iwan said...

sis nita~

wahh ada org nk banjer ok la kak....kite lyn jerk...

wantie said...

makan siang puas puas yer, lusa dah start posa. makan memalam lak. So makan siang akan jadi kenangan selama sebulan. Pas tu rancak semula.

zura@iwan said...

wantie~ya...mkn bg puas...kakaka...mcm x penah posa la ek...

Mama_Aqish said...

sedapnyer...sungguh menyelerakan gitu

zura@iwan said...

Mama_Aqish~kekeke...mmg selera..

Anonymous said...

hello


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.