♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 3, 2009

Cuci2 Mata D'Hari Sabtu.

Hari SABTU kami keluar dah lewat....lagipun HB letih baru balik dari Pulau Langkawi, so relax2 kat umah arrr dulu dengan HUJAN plak turun seharian dari pagi sampai la petang kitaorang keluar.
Kami gi mana???Tengok dulu picca2 kat bawah nih....apa yang kami cuci2 mata tuh...

Kebetulan lak ada diaorg buat UJIBAKAT My Starz LG, tak ramai sangat yang datang uji bakat time nih...yang ramai pemerhati termasuk la kami...kakaka..




Jalan2 lagi...ada plak contest Break Dance ka apa ntah pggil ye anjuran F&N ..mmg best tengok diorang menari aku pun turut menari2...kahhhh!!!

Sonok kami jalan2 cuci mata ada mende yang diketawakan, ada mende yang diperkatakan...ramai sungguh orang datang ke sini walaupun hari tue hujan lebat sangat...hehehe...blogger yang stay kat penang rasenya tahu kut aku gi mana?kekeke..ok lah citer gak la, aku gi Queensbay daaaa....ronda2 jap dlm Jusco tgk2 apa yg bkenan kan ada sales, lepas tu kami pun chow chin chow...

***pakai jaket mcm gi Cameorn jerkkk...terasa kesejukkan mcm kat Cameron..wakakakaka...

24 comments:

neezareef said...

manyak syok woo jln2

alyyani said...

BANYAK SANGAT LA PROGRAM REALITI. CUKUP2 LA TU. RASA DA MELAMBAK ARTIS KAT MALAYSIA NI KAN?

masviona said...

nape zura tak jpin gak mystarz lg tuh...hikssss mana tau nasib....hehehe

CINTAMANISZ Lite said...

Laa..QueensBay gak? Tadi gi blog Gie..dia gi sana ler jugak.

Akak xnah masuk lagi ler kat QB ni. Dok lalu aje ler, kerling2 sampai terkehel leher pasal keta tgh bergerak kan...huhu..

~Firsya~ said...

waaaa,bj uols berdua pkai smelah jaketnye...lawa2x...hehe...bestnye dpt kuar g jln2x...

zura@iwan said...

neezareef~manyak syok arrr jenjalan cuci2 mata..

zura@iwan said...

alyyani~aaa byk sgt dh kan skrg...smpi ada yg x popular pun skrg.....

zura@iwan said...

masviona~hahaha...ada srh hubby try masuk...x nk la dier....

zura@iwan said...

CintamanisZ~hehehe...gie dia g mlm ...kite gi ptg..x jnji pun la nk jumpa. masing2 hal lak kali nih..kekeke

zura@iwan said...

Firsya~hehehe...shati sjiwa la katakan...kakaka..

iNa said...

bestnye...
meriah...

zue_annie said...

cuci mata ja ka? poket "cuci" x? hahahha

zura@iwan said...

ina~besttttttt....

zura@iwan said...

zue~cuci mata...lps tu poket pun ada la cuci skit..x byk..byk tgk jerk..

Dee said...

bestlah jln2 cuci mata sambil cuci2 poket..

[-suziey-] said...

ceh cuci mata je ke..kalu nk cuci mata g pntai la wei..byk org pakai bikini..ahakassss:p

ececeh..konon2 kt cameron la tuh..hehe

p/s: wei jgn lupe vote aQeel.

zura@iwan said...

Dee~hahaha...cuci2 poket sekali la ye..keke

zura@iwan said...

suziey~ni cuci2 mata len...tgk gelagat2 manusia...cuci2 mata kt pantai tgk org pakai bikini laki aku x leh la tgk...aku je bleh tgk...akakak..

~ye la terasa lg ksejukkan di cameron..

MAMADANISH78 said...

mmg pun pakaian mcm kat cameron jek..wakakakaa..tp ttap sweet sangat couple ni..
amboi...dah ujan2 dok umah..mmg la best...uuuhuhuuu

zura@iwan said...

MamaDanish~hahaha....mmg pon kak cm kt cameron jerk...dok umah ujan2 mmg syok...

leadleedeea said...

Sejuk ke kat QB kak? pakai jaket tuuu...heheheeee~!!! akak join menari skali laaa tuh yek? heheeee~!!!

zura@iwan said...

leadleedeea~ujan time tu lead...akak plak pakai seksi skit bj kt dlm tu..so kena cover arrr....kekeke...aaa dh join pun menari lead...shuftle...wakakaka...

el said...

hahahaha tulah psl..apa kes pki jaket tu...kahhhh
sejuk sgt eh..mklumlah bru blik dr cameron...

zura@iwan said...

el~wehhh hujan la ari sabtu tuh...sharian..mmg sejuk siut...jln bpegangan tgn lg tau..blm peluk2 je lg...kakaka