♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 17, 2009

Sabtu Yang Cool...

Apa yang COOL tu...hari sabtu hujan ke kat Penang nih?kekeke..tak de lah ekceli sabtu baru ni aktiviti aku besa2 jerk...pagi aku duk umah buat kerja umah sewaktu dengannya sebab Si Suami pergi kojer....malas nak online sebab tak larat rase mata ni berpinar2 aje...

So petang HB balik keja....rest2 kejap dalam pukul 5pm lebih kami kuar...ronda2 jer....then kami dinner awal ye hari tuh HB nak banjer katanya....sure la dia kena banjer...kahhh...Masak???hmmm aku tak masak ye lunch sebab HB cakap tak yah masak, dia tak balik makan....lagipun pagi tu aku kuar kejap ada hal yang nak diuruskan.

Kat cini la kami Dinner .....


Fresh orange...(share b'bdua)

Oppsss penin pala ke ngan wife kamo nih...kakaka..

Chicken sousage

Nasi Ayam madu..

Aku lak menung.....haizzz....mkn jerk...

Lepas kami kenyang.....kami pun belah dari citu....kami siggh Tesco Sungai Dua beli brg2 yang telah dilistkan sebelum membeli....kononnya la kan, kakaka.....

24 comments:

Dj Epoi said...

Salam Singgah tuan rumah.....

Owh!!! orang Julutong eik?
Salam Kenal dari Gua ...Dj Walaweii..

Nice Blog.....banyak sudut2 ROMANTIK!! huhuuuuuuuuu......

Seorang Isteri ynag Walaweiii gak...

Mempunyai Hubby yang sporting gilak......kuat senyum dan pandai berpossing!!! heheheheheh....

Ok.......Dj Epoi will alwaysssss Terjah kat sini Inshaallah!!

zura@iwan said...

Dj Epoi~

Slm kenal dr sy juga...

bkn org jelutong kite org Perak, stay kt jelutong jerk..penah dtg ke?

tenkui2....romantik aje ye...kakaka..

kekeke..kdua2 km mmg sporting giloss...smoga Dj Epoi sll terjah2 cini ye...

MiJa said...

zura,kat mana itu kedai??????
nmpk sempoiiii jugak!

leadleedeea said...

weeeeeheheheee nasik ayam madu tuh mmg mengancam lewww...huhu~!! romantik tau...lead sukeeee~!! hehehehe~!!

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..sorang termenung tgk muka yg sorang tu. Yg sorang lagi pun termenung tgk muka yg dok termenung tgk dia, huhu..

Sorang kata..mak aii!! cunnya isteri aku ni..bertuah aku sambar dia dulu..

Sorang lagi kata..aduhaii, kacaknya suami aku ni. Naseb bek tak terlepas kat anak mami no?

Ngeh2..sori pasal akak wat skrip sendiri, huhu

ummuabdullahsyaakir said...

aduhaii zura..tgk je gambar terus lapar...eem nasib baik kat gambar je ni..heehhe

zura@iwan said...

Mija~
kedai tu kt Bayan Baru...bangunan baru blkg sunshine square tuh...bangunan D'Plaza..

zura@iwan said...

lead~mmg mgancam lead tmbh2 mkn bdua2 nih...kekeke...aman donia...kakaka...lead mmg suker romantik ek, lead kan romantik ngan hb..

zura@iwan said...

Cintamanisz~owhhh kak pandai la tekaan kak ye....mmg betui...km saling pandan memandang kak weiii...smpi nasi ayam pun km x hiraukan...kekeke..
tapi mkn juga nasi ayam tuh syg la kan rezeki dpn mata..kekeke

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~
owhh lapor ye...sbr2 ye kak...

[-suziey-] said...

hohoho..mmg cool..tmbh pekena fresh orrange itu..ekkek:D seap wei nasi ayam madu..nnti blanja aku kt situ..

neezareef said...

suke la sosej cicah mayonis..ade blk ni makan jugak kang..

mak aih itamnye ayam madu dia

zura@iwan said...

suziey~kahhh...cool la...minum air sejuk...aku lak x minum air sejuk sgt...huhu..
mai trn cini dulu la...

zura@iwan said...

neezareef~kekeke..aaa blk kang buat ye..kekeke

mmg itam kaler dia..

wantie said...

Sedapnya.. rasa cam nak pergi jer. Rasanya tak sempat ar, sebab sabtu nio dah posa.

zura@iwan said...

wantie~mmg sedap....pergi la...time buka posa bleh pa..

10 said...

wah...wahhh...wahhhh... sdapnyer... bila2 nk p terjah la...

zura@iwan said...

10~terjah jgn x terjah ye..

AINANAM said...

kat bertam pun ada nasi ayam periuk besar..xheran pun

zura@iwan said...

ainanam~cisss.....tahu la sn pun ada...mmg x heran..

CaMaRPuTiH said...

best ker ek makan kat situ? nnt aku gi dalan2 ke penang ko bawa aku ek...

zura@iwan said...

camarputih~ntah la...best gk la..kekeke...mai la png arr..

el said...

wahhhh bila ko nak banjer aku
mkn nasi ayam peok bsor ni
hehehehehe
sakan no

zura@iwan said...

el~
asyik aku nk banjer hg lak bz....cm mn aku nk banjer...kahhhh...