♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 24, 2009

Dua hari Satu mlm….

Kami balik kampung berbuka bersama family tercinta…yeah3x….kampung hubby daaa Big Grin…sebelum balik macam biasa kami singgah SP dulu….ada hal yang perlu dibereskan pasal rumah baru kami itu…Love StruckPIL aku dah siap sedia tunggu kat SP ye…..so kami meet kat SP….
After settle hal rumahApplause….we all singgah Econsave, depan rumah baru kami jerk, beli barang utk masak berbuka puasa nanti. Lepas tu bertolak balik ke rumah MIL aku la pulak, sure singgah Pasar Ramadhan ye beli la serba sedikit kuih miuh .

P1070088
P1070089My Hero…kuar dr opis developer dengan machonya..ahakss
P1070091
P1070094
Depan Econsave pun aku nk bposing2an…Laughing..

Hari ahad still ada kt kampung hubby…so miggu pertama puasa kami berbuka dengan family hubby, then next week insyaAllah berbuka dengan family aku pulak….yeah3x…Love Struck
P1070096
Nak gi mana lak hero aku nih….smart2 nk kuar pekan aku pun ikut daaa…
P1070100
Sudah nak balik ke Penang….ishh peace tu bukan tangan aku ye….pandai2 dia agak ek nmpk juga muka aku tuh…kekeke..

~gambar makanan tak snap ye….nanti terliur kawan2…kekeke…
~next week nk balik kampung aku pulak…..semoga dpt balik…I love U sayang…
~malam ni insyaAllah ada jodoh bertemu dengan Watie aka Mummyaeesh bersama2 dengan teman2 yang len…

24 comments:

sis_nita said...

ko kan.. depan ekonsep pon sempat tuhh posing manjerr gitew.. :)

Mama_Aqish said...

wah...cayalah depan econsave pun jadi possing maut....loving couple...romantik gitu

CINTAMANISZ Lite said...

Beli umah kat SP ye? Ari tu dah akak nak tanya tp lupa laa pulak..

Tu beli umah kat SP nak dok kat sana ke..korang nak wat sewa homestay??? heheh..

zura@iwan said...

sis nita~kakakaka...mmg kak pulun kan...kekeke...bukti tu km g sn...

zura@iwan said...

Mama Aqish~wahhhh mmg posing ntah apa2...lawak2 tul..

zura@iwan said...

Cintamanisz~aaa beli sn kak...Hb yg beli...kite ikut jerk..

ada planning nk duk sn gk..insyaAllah 2-3thn lg ke..keke

iNa said...

bestnye buka pose kt kg.... :)

Gieyana said...

knp x tunjuk umah br? hiks!

^^ ooo..br taw! mau kasi gempak yer..:)

Fara_Adura said...

Salam zura..

Ngehngeh..SP tuh tempat Fara keje dulu.. kat taman pekan baru..hehe

Econsave.. macam penah ku lalu d stu..haha.. i knoe, zura beli umah kat bandar puteri jaya kan? Hiks.. my opismate dulu duk stu..besau gle tamannye.. heh

Nanti uols duk stu leh ar weols lepak2 yer..kekekeke

~Firsya~ said...

waaa,depan econsave ponmenyempat lg ek,hehehe,sweet couple la...=)
kem slm ngan mummy yaeshh nnti

[-suziey-] said...

ceh sabo je la..econsave pn mau masuk dlm blog ka..ekekek:D
hohoh..jmpe2an dgn watie n gie yek..waa sonot ler bergather2..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Zura..eem kat mana2 pun blh buat kenagan kan?Tak kisahlah jnji kita seronk,kn?

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Zura..eem kat mana2 pun blh buat kenagan kan?Tak kisahlah jnji kita seronk,kn?

zura@iwan said...

Ina~aaa bebuka kt kg mmg bestttt

zura@iwan said...

Gieyana~ishh tau pun hgpa.....buat2 phm dh la...bkn nk buat gempak...besa2 jerk

zura@iwan said...

Fara~ owhh ya ka...penah duk sp la ek...

kekeke...betui tekaan kamu bandar puteri jaya....satu markah...kakakaka..

nk duk sp ke? pindah sini ek?

zura@iwan said...

Firsya~mn pun menyempat begambor...sbr je la..

zura@iwan said...

suziey~weiii jgn jeles aku bleh bposing dpn econsave...kahhh...

ya bgediks santai ngan mereka...

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~aaa jnji kite happy...kekeke....

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~oppss dua kali ek..

el said...

mmg giler posing tul ko ni
yelahh dpn econsave pun nak bergmbo
tu sape yg snap gmbo tu..kahhhh

zura@iwan said...

el~kakakaka....mmg kaki aku je posing bdn x ponnnn...wakakaka....lawak2...adik ipar yg snap arr..

Fara_Adura said...

Ngehngeh..weols kan duk PH, jalan2 sp leh ar singgah umah zura..hehe

Rasanye tak penah pk nak duk sp coz airport ade kat klia.. kalo ade pon maybe alor setar..:D

zura@iwan said...

Fara~oic...adoi la....ingt ka duk sp lak...ayat2 kamo tu meningatkan aku yg kamo tu nk duk sp lak...wakakaka..