♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 12, 2009

Mari Berjoget....Oppsss Berjogging daa....

Xtvt kami petang kelmarin berjoget di BUKIT DUMBAR pulak daa....kekeke....bukan2 joget jogging daaa tapi kan bukan aku yang jogging my HERO yang jogging...

Lepas balik keja, HB terus ajak gi berjoget katanya....aku pun owhhh joget ye boleh aje...kahhhhh...siap2 apa patut x de solek2 bagai la....tanpa berlengah2 terus pecut pegi ke tempat yang d'tujui...


Sian dia berlari2 sorang2...

Penat ye...rest dulu k...
Berkejar2 kt atas pulak...

Aku buat apa....aku duk cini menikmati permandangan....kakaka...sbb tak de mood nk jogging daaa kalu joget aku mau la...
Owhhh korang nmpk x umah apart yg tiggi tu....itu umah kawan aku...dia menang hadiah hari ni...nnti nk g umah dia sbb dia nk banjer mkn...(boleh gitu????)

Dari sini bleh nmpk brigde ye kwn2...

Sblm kite belah...kita kena snap gmbr b'dua dulu...

32 comments:

leadleedeea said...

lama daaa lead tak berexercise tau...bagus laaa akak n hubby jogging sesama...heheheee~!!

zura@iwan said...

lead~kekeke...akak jln2 je...hb akak yg jogging lead...mls akak nk lari skrg...huhu

Gieyana said...

walaa..g berjoget yer..ishhh..lama betui aku x joget kt atas tue..kekeke...

Uits..siap amik photo apt aku yer...kekeke

hmmm...jom joint aku candle light dinner malam nie...kekeke:)

zura@iwan said...

Gieyana~kakaka...bjoget lak aku....

ha la tbentang nmpk umah hgpa aku plak snap arrr...

owhhhh candle light dinner ek ishh kaco la hgpa ...kalu besa2 bleh la...hgpa nk banjer ek..keke

MaMa aYiN_FaSHa said...

berjoget pon berjoget la...
woohooo..gie mau candle light dinner...
Bila nk banjer aku weiiiii.....kekkeke

zura@iwan said...

Mama aYiN~x tau nk buat apa daaa...bjoget la je....
kekeke...nk celebrate la weii...

10 said...

oooo... berjogging baik utk kesihatan... berjoget baik untuk ....?

~Firsya~ said...

waaaa,berjogging ye cik abg akk tue,hehehe...sihat utk isteri die jugak kan...huhu

zura@iwan said...

10~jogging utk kesihatan...bjoget utk kesihatan gk...betui x..

zura@iwan said...

Firsya~betui2...utk bini gk...lgpun bdn dh naik tu yg risau tu...

sis_nita said...

alahai.. romantik tul laa pasangan ni.. sweet jerr.. abg jogging, dinda lak tak leh joget yerr..

pu3 balqis said...

wah ... berexercise plak dy..
bagus.. jaga kesihatan yer akak..
hehe
(sibuk ja nasihat, cam ngn dy tuh doktor lak..)

zura@iwan said...

sis_nita~kekekeke tq ya akak...akak pun sweet la...

zura@iwan said...

pu3 balqis~aaa pu3 bexercise la...sm la kite jg kesihatan ya...

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Zura...rajinnya berjogging dgn abg yea...eem bagus kn jogging pagi2 ni udara tgh fresh kn?

Suka tgk Zura kat Pic tu ^_^

Zetty84 said...

Hihi...berjoget sakan no...romantik...!!! sgt suka gmbr uolls... ;p

iedaLUVsham said...

wakakak!!! same langan ieda, berjoget ndak le, kalo berjogging negok org je le , huhuh!!! ;p

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~slm kak...rajin2 tu mai kekdg je, ni jogging ptg ...kalu cuti pagi2 la jogging ye...

Kekeke...zura ni besa je...sm semua cantik kan...

zura@iwan said...

Zetty~kahhhh...bjoget bgumbira walaweiii...romantik ke...besa je tuh...tq ya ...

zura@iwan said...

ieda~kakakaka..suka joget gk erk...nnti kite joget sm2 ye...

mamamiera said...

haiyaa.. en.s0mi je sorang jogging.. zura dancing lah atas krusi tu wat show utk s0mi.. kihkihkihhh

zura@iwan said...

mamamiera~kakakaka....dh dancing pon...somi x lyn pon...kahhhh...dia lyn jogging dia lebih baik daaa...aku duk citu bina bdn ada la duk mkn coklat..

azrina said...

syok nuh leh jogging nie..

P/s~aku ni bila nak p jogging ni..bdn dah semakin membesar dah nie...aduhai..

zura@iwan said...

azrina~hehehe...laki aku la rajin jogging...

ps~ala nnti jogging la bila adam dh bsr...x per pelan2...

Dee said...

umah gie ke tu? ko kemsalam eh zu..

zura@iwan said...

Dee~aaa umah dia la...insyaAllah nnti kite smpikan ye..

[-suziey-] said...

ececece..xde mood konon..nk posing sbnrnya kan..ekekek;D

ouh itu ke umah gie..hehe..ok nnti aku terjah.bw gambo ni..kot2 sesat..hahaha:p

zura@iwan said...

suziey~kakaka...mmg ada niat nk posing gk tuh...mood nk posing ada la...kekeke...

ya umah dia la...nnti ko print n bw kalu nk mai x sesat...kahhh...

CINTAMANISZ Lite said...

Woo..situ ler Gie dok ye? hmm..patut ler dia leh snap gambar area penang memalam. Mesti dia dok tingkat tinggi2 tu ye?

Zura lak dok kat mana? Tak snap sekali ke? Takkan nak tunggu Gie yg snapkan dan taruk kat blog dia pulak, huhu..

zura@iwan said...

Cintamanisz~aaa umah dia mghadap laut juga kak...so area kwsn x byk umah2 sgt....

zura duk area dkt2 situ gk la...umah pun tiggi tp x mghadap laut pun...mghadap umah2 org jerk..huhu...
zura tggu sapa2 la snap bgunan umah zura lak...kekkee

MAMADANISH78 said...

ngelat betol dia tak jogging sama..
kalau hubby mamaD confirm kena tarik jugak joging...tp takpe la....zura dah slim pun....

zura@iwan said...

MamaD~kakaka....kita x de mood nk jogging la kak....x larat lgpun slim dh kan...ahaksss...cess perut muncit je nih..