♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 13, 2009

Ehemm...ehemm...

Hari ni aku rase SUNYI sepi ....sebab rumah aku tak de apa yang nak di citerkan....ceritera yang
tak dapat diteruskan...so saje je aku amik mood tengok picca kat bawah nih, so ROMANTIC
laaaa....ilang rase LETIH aku hari ni....



Aku tingin nk buat POSE sejibik cam ni la....nmpk sggh NYAMAN & TENTERAM jerk....kakakaka...

20 comments:

CaMaRPuTiH said...

awat ko dgn si dak Gie x abis2 kepingin posing romantik? waaaa.... aku pun tingin gak tapi saper nk tulun ambik gambo? harap en.canon uzur tu x tantek lgsg! huhuhu.... tulun..tulun...

zura@iwan said...

Camarputih~ishh ko ni...mn ada aku ngan gie kepingin nk pose romantik pun...kitaorg mmg couple romantic of the year la....jgn jelesss...kakaka...ko srh la sapa2 tgkpkan utk ko...ala...aku pun srh org daaa...

~Atie+Farid~ said...

jom kte posing cam gini....tapi atie ni malu la posing romantik2 ni...kalau posing org ilang akal..on aje

leadleedeea said...

gambo tu mmg very sweet n loving sangat~!!! amik laaa gambo sebegitu rupa sis..hehehehee sure malatop~!!

zura@iwan said...

Atie~jom arrr posing gini ...kekeke...best wooo...ala buat cm ilang akal gk tuh...wakakaka..

zura@iwan said...

lead~aaa sweet kan......ala lead bleh la lead cute n sweet ...akak x elok lah...huhu

Gieyana said...

hahaha..penyakit aku dh shuhh shuhh p umah hang..hiks!

nnt kita posing2 lgi baekkkk punya!kahhhh!

zura@iwan said...

Gieyana~pyakit hg x kena aku lg la...mood tu ade cuma aku letih skit la rini...kekeke...

hmmm ni berangan jer ni ...nk ke bleh jd sbijik cm ni...

[-suziey-] said...

haaa..nape xposing camni..hehe..xpe nnti posing ok..

sis_nita said...

huhuhu! kalo ko masuk pertandingan cam gieyana tu, ko wat posing cenggini yerr.. nnti akak undi 200% :)

MiJa said...

auw,romentik u...part rambut terbang2 tu leh ganti ngn tudung berkibar2 kut..hihihi mmmmm...imagine jap!

ibu_umairah said...

yooo...yoooooooooooooooooooo......posing romantic!!!!nant kita pun nak juga........tunggu ketibaan my hubby,......

zura@iwan said...

suziey~tu arrr br dpt je gmbr cenggini..huhu..x per arr next time...

zura@iwan said...

sis_nita~haaa..akak undi 200% ek...fuyooo bleh menang trs ...kahhh...nex time la kak...kita buat cenggini...

zura@iwan said...

Mija~tu arrr gnti ngan tudung larr....lawak2 la plak....

zura@iwan said...

ibu_umairah~posing la cenggitu best kite tgk......tggu hubby mu tiba dulu yaaa.....

MAMADANISH78 said...

apa lagi...cepat la try pose mcm ni pulak...kat bilik pun boleh snap ape...ekekkeeee...

zura@iwan said...

MamaD~ha tu la...nnti arr buat pose cenggini...dlm bilik lg best kan...kan....kekeke

Ernie said...

suka-suke... tapi pastu dah lain la pulak hehe

zura@iwan said...

Ernie~kahhh...lawak2 jd len la plak ek...