♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 10, 2009

Sesi Photoshoot ....

Samat pagi kengkawan.....ahhhhh senin kembali ye...aku nk citer pasal last week khamis punya hal ye...tertangguh nak citer sebab masa tak mengizinkan...saja buat gempaq!

Citer photoshoot kitaorg hari tu la...ada yang tertanya2 kitaorg dah beli DSLR ka...hmmm agak2 korang?...saksikan je lah picca2 kat bawah antara sesi photoshoot yg kitaorg layankan...ahakss...ada jawapannya di bawah...


tengah mengtest camera plak tuee...kekeke..

Ni HB snap...lawa2...

Aku pun jadi mangsa.....cam sonok lak guna camera tu...

Aku sukerr semua picca2 kami di atas.....

Sungguh cantik.....pemandangan jambatan pulau pinang..
Laaaaaaaaaaa......ni sapa lak t'sesat???ishhh HB snap picca sapa lak??? Org nk snap gambar dia malu lak...haiyaa...
Ok lah...aku tak nk korang terconfius ye....ni lah orgnya yg berjasa menjalankan xtvt photoshoot kitaorg hari tu, Khoo my colleague actually lama dah kitaorg nak kuar date ngan dier sebab dia nak beri serba sedikit knowledge pasal DSLR ni sekali la berphotoshoot tapi tak de masa. Lama dah dier berpengalaman dalam bidang ni so tak susah la bagi dier....HB aku bertambah la minat nak sambar DSLR, tp belum rezeki lagi daaaa nak join the club. Kalu korang nak tengok hasil2 kerja dia dari D40 ke D90 pegi kt link nih...ToshioKhoo
InsyaAllah next time ada masa kitaorg akan keluar b'gediks2 posing lagi ngan dier...kahhh....

**Thank you very much to Khoo...very the sporting person....

46 comments:

MaMa aYiN_FaSHa said...

lorrrrr..ingat hg dah beli DSLR..
x per...pelan2 noo...pas ni leh rembat tuh!!!...
Mmg cantik wei..gambar2 hgpa 2 tuh..

zura@iwan said...

MaMa aYiN_FaSHa~kekeke...jgn mare...aku x mampu nk beli DSLR la...pakai je mn ada tu ha..
aaa aku pun suker gmbr cantik2...

Na Shari said...

Semua gambar tu cantik....Skrg dah jadi trend org pakai kamera ni...nak sambar satu, tapi rasanya cukup la dulu dgn nikon yang ada ni...Agak2 dah nazak nikon ni baru la sambar satu. Naughty tak? :)

zura@iwan said...

Na Shari~aaa ya la ramai dh pakai kan..tp sapa yg mmpu jer bleh pakai mcm kite ni x mampu lg...kekeke...bleh tumpangh org je la..x per la Na dh ada nikon...ok la tu...

cik intanurulfateha said...

.wahh romantik nyeee kakkk
.gmbr yg nmpak jmbatan tuuu ;p

CuTeMiUt78 said...

oh.. gitu ke citernya..takpe kot la satu hari ada rezeki blh gak sambar satu kan zura.

jom join contest kat blog akak.. :D

zura@iwan said...

cik intan~kekeke...aaa cntik kan picca jmbtn tu..

zura@iwan said...

cutemiut~aaa gitu la citernya...insyaAllah kak...x per pelan2 kan...ada rezeki smbr...x de kite hold dulu...

owhhh contest ek...insyaAllah..

neezareef said...

mmg semer gambo cantik2...view menarik angle pn baekkk

[-suziey-] said...

wei nape ko xsubmit gambo yg korang dok berdua tgk jmbtn pulau pinang tu..lebih romantik n tantek aku rs..sbb yg tu mcm pose gie plak aku nengok..hehe..ni pendpt aku jek..

CINTAMANISZ Lite said...

Pandainya Zura wat gempaQ. Cepat2 ler beli kalo dah berhasrat. Best guna dslr..pasal kalo nak edit lebih mudah dari kamera biasa..

Dee said...

oh..geng si gie ni...patutlah gambar dh cantik2..bestlah nti dee dpt tgk gambar yg gempak2 kat sini..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mmg shantekkkk gambar2 itu...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mmg shantekkkk gambar2 itu...

azrina said...

cantik la jambatan tu..menarik gambar jadi..

P/s-lama x p penang..

Rinna said...

Cantik2nya gambar2 yang di ambil especially yg gambar jambatan tuh..waktu malam..

Wah the very romantic couple laa.. :)

el said...

alah suh je mr. khoo tu beli kat hang satu..kahhhhh

zura@iwan said...

suziey~tu la aku confius gk masa pilih tu...sbb aku tgk gmbr kut blkg tu duk tepi pantai ada org buat cm tu dh....tu aku ngan laki aku amik gmbr tu...fenin aku...tp gie lagi menarik picca dier...x sm sgt kut aku rase...ekeke..

zura@iwan said...

Cintamanisz~buat gempaq sekali sekala...kekeke...aaa kak mmg hb zura bhasrat tp blm kesampaian la..

zura@iwan said...

Dee~kekeke...eh kite blm beli da.....ni gmbr guna camera org...kakaka..

zura@iwan said...

MamaQaypo~tenkui2....guna camera canggih kan....

zura@iwan said...

MamaQaypo~owhhh kena jwb 2x lak..keke, tenkui2..

zura@iwan said...

azrina~aaa aku suka gmbr jmbtn tuh..

zura@iwan said...

neezareef~aaa kan guna camera pun elok....edit lg cantik la....angle kena baik punya ek..

zura@iwan said...

Rinna~tenkui kak...besa la guna camera canggih kan...kite pun suker gmbr jambatan tu...cantik sgt...

hehe...romantika di amoi la kak..

zura@iwan said...

el~cesss pandai la hg srh dia beli...mgarut....ala...nnti2 la beli...

mama tisya said...

mmg romatika gtu...ingtkn snap guna tripod rupanye ada photographer ye...cun2

zura@iwan said...

mamatisya~pecah lobang dh la...bkn guna kamera sdiri ek....kurang la markah aku ye..huhu...keke

Anonymous said...

tantek weh...romantik lagi... sumerla... mmg best woo aku cuci mata.






~camarputih~
#aku mls login. xde mood!

zura@iwan said...

Anonymous~tenkui2...guna camera org wehh....jadi la...

~kekeke bleh lak mls nk login...x per2...jgn x tulis nama aku x tau lak..

ibu_umairah said...

zura tahun ini bole lah beli DSLR itu!!!!!best tau.........pujuk cik abang beli

Fara_Adura said...

Zura.. cantek menarik kau memang da bom..memang gempak ar ko neh.. xper2..insyaallah d len masa leh sambar dslr satu..Nikon tau..ekeke

Memang sangat romantik lor ur pic.. i laikk.. psstt.. khoo tuh amik uols bayar die tak? Ekeke..

Weols kalo kuar outing sama2,leh ar free..kalo saje nak outing ngan famili.. bayor laa.. kekeke


Moga bahagia selalu k..:D

zura@iwan said...

ibu umairah~kekeke....cik abg kata nnti2 la beli...dia nk buat harta len dulu...ekke

zura@iwan said...

Fara~kahhh....cantik menarik aku mmg tembam.....lawak2....bg gempaq skit..insyaAllah aku smbr la nnti, join the club ko..

Mmg cantik pic tu aku pun sukerrr....owhhh dia x amik sbrg byran pun...dia banjer kitaorg lg ada la...kekeke...

Tenkui....hopefully happy sll..

Naimah SiDiK said...

salam dear.. slow2x k coz aku pon ngah plan nak rembattt nikon nie.. I"allah tgk bonus ujung taun nie arr kot.. pelan2 kita kayuh la eiks.. sama2 kumpul taww... actually hubby aku pon berkenan lama.

zura@iwan said...

Naimah~slm ....aaa hb aku pelan mmg la dh lama...tp duk tggu2 dulu sbb nk kena guna duit utk mende len kan...InsyaAllah la kalu bonus aku ujung thn ni lps nk beli ok la..idak tgk org pakai jer la..

Mamamanja said...

cantik2 gambonya... nampak romantik

iNa said...

wah...cntik2 la pic mu...
jelesss tauuu...hehehehe..

leadleedeea said...

apelagi sis...sambar laaaa satu, hurmmm satu tuh skit...sambar laaa dua...eheheheheee hubby akak satu, n utk akak satu..muehehehee~!! bleh gitu?

zue_annie said...

uittt lawa la semuanya...aku sukoooo

zura@iwan said...

Mamamanja~tenkui2 MM...kita guna camera canggih org punya...ekkee

zura@iwan said...

iNa~kekeke...jgn la jeles , sbb bkn kite punya camera tu...ahakss

zura@iwan said...

lead~amboi2 suka hati ye dia srh smbr dulu...apa kata lead sambar dulu then bg akak la....lps tu hubby lead beli then bg hubby akak lak...kakakaka

zura@iwan said...

zue_annie~tu arrr aku pun suka...huhu

MAMADANISH78 said...

mamaD suka tgk pic...zura ngn Hb dari belakang tu..romantik abis...nape tak letak pic tu je...dlm contest bawah ni???

zura@iwan said...

MAMADANISH~hmmm tu la kak...ekceli kite amik gmbr yg kt contest tu sbb ada citer sblknya kak...ada wish lg i love u...huh...tharu...lgpun dh ada org buat sbiji sm...duk tepi pantai gk tuh...tu x jd amik yg tu