♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 17, 2009

Sudah Dapat...Yeay3x!!!

N3 ni suker nak share ngan korang...SO aku dengan bangganya nak UPDATE ye...

Alhamdullillah aku dah terima HADIAH penghargaan daripada blog SayangKu Faish, sebab.... aku kan telah berjaya merebut takhta sebagai TOP COMMENTAR kat blog SHI3LA untuk bulan Julai 2009....ada aku post n3 pasal kemenangan aku yang banyak mengomel kt blog shiela tu kat cini..

Aku terima hadiah ni hari Sabtu baru ni pos laju tau hantar sampai depan pintu rumah lagik......ha tgk la picca2 kt bawah ni hadiah apa yang aku dapat....kekekeke




Ada kad yang comel lagi tuh....

Ini lah hadiahnya....One Drop Perfume...

Korang nak ke???ermm...sila2x terjah blog si Shi3la tu ye.....hiksss....

Anyway Shi3la tenkui banyak2 kerna bagi hadiah yang sungguh berMAKNA nih, walaupun ko tak bagi penghargaan ni, aku memang tetap terjah umah ko pun....FRIEND FOREVER ya...
Tambahan pulak....i laikkk perfume tau.....Escape pun ada....walaweii.....memang besttt.....(huhuhu...cam perak je aku ni ek....cam tak penah dpt hadiah!!!)

pssttt; aku sedang mengantuk sekarang.....huhu....nanti nak citer pasal weekend lak ye...

40 comments:

[-suziey-] said...

hohohoh..sonot wei..same la perfume tu..aku pn dpt dr are-udear wrna ijo jgk..wangi2 siot..best best..

JIVEBUMZ said...

amboi bestnye dapat adiah tu.. neway tahniah yer!!

zura@iwan said...

hohohoho.....mmg sonot...sekali skala nk dpt cm ni kan....owhhh same ka...shati sjiwa la...nnti kalu jumpaan ngan ko...jgn pksa same bau lak...kah...

zura@iwan said...

Jivebumz~tenkui2 ye...

mamamiera said...

waa.. bestnye.. kasik kite satu botol tu bleh..? hehee..

~Firsya~ said...

huhuh,sonoknye dpt one drop perfume,beshhnye...lalalalala

CINTAMANISZ Lite said...

Sapa yg tak seronok bila dpt hadiah??

Tahniah..jd pengomen tersohor kat blog Shi3la.

iedaLUVsham said...

wah!!! 1 drop perpium free!! bestnyer! ;)

zura@iwan said...

mamamiera~
bleh2 ....g terjah blog shi3la tuh...kekeke bleh dpt 1kotak terus...lawak je ek....

zura@iwan said...

Firsya~hohoho...best2....kena komen sll la gk blog shi3la tu...skrg dh ada psaing hebat ko..

zura@iwan said...

Cintamanisz~mmg sonok la kan kak...bkn sll org nk bg betui x...kekeke..

tenkui ye kak...kite rajin mengomel la..

zura@iwan said...

ieda~owhhh mmg best...kekeke..

mama tisya said...

mmg best wei...aku pn dpt free gk aritu upline aku bg color ijo gk..slamat berwangi2...ehhehe

Ernie said...

sonoknya die dapat hadiah yer

zura@iwan said...

mamatisya~
aaa la weiii best kan..kekeke...same gk ke color ijao ek...kekeke...slmt bwangi2an ye..

zura@iwan said...

Ernie~mmg sonok...kekeke

azrina said...

wah..syoknyer..bagi aku satu botol..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Tahniah!! mintak sebotol leh? kalau tak leh setitik pun jadilah...ahak!!

Nana said...

em...wanginye..hehe

chipsmore said...

nk one drop perfume 2 satu botol ley?? hehe ;)

MuMMy 2 Haqq said...

pasni leh la wangi2 24jam..

ikiqzana said...

zura.. bnyk tu minyak wangi tu... bagi satu tuk aku... hehehe..

anyway taniah la ye..

zura@iwan said...

azrina~kekeke...hg nk ke? mai png aku kasi arr...kakaka

zura@iwan said...

MamaQaypo~tenkui2 ala bkn menang contest apa2 pun...kekeke...

hmm nnti kite calit stitik kt umah ni ek...bagi semua org bau...kahhh..

zura@iwan said...

Nana~bau smpi sn ke? kkekee

zura@iwan said...

chipsmore~alamak nak juga ke? kekeke...hmmm apa kata g blog kak shi3la tuh...rebut2 la komen...kakaka...

zura@iwan said...

Mummy2Haq~kahhh....24jam wangi...aduss...

zura@iwan said...

ikiqzana~kekeke...byk arr....nak gk ke? kuikuikui....cm mn nk kasi ek...mai trn png arr...

tenkui...ala bkn mng contest apa sgt pun..

neezareef said...

wangi la ko raya nih....kuat siot bau dia..tahan lama besttt

zura@iwan said...

neezareef~kekeke...aaa kuat penah try gk la dulu...

leadleedeea said...

ader orang tu wangi laaaa tetiap hari yek...bleh tukar2 perfume...hehehee nak terjah blog tu jugak laaaaa..heheheeee~!!

Iena said...

x puas hati kamu dpt hadiah! nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk...

zura@iwan said...

lead~kekeke...stiap hari akakmu wangi ni...kahhhh...gi terjah cepat...

zura@iwan said...

Iena~x puas hati g la terjah blog shiela tu haaaaaaaaa.......

wantie said...

wow one drop perfume!!! suka suka.dapat hadiah yg best tu..

zura@iwan said...

wantie~mmg suka la...besttt...

CaMaRPuTiH said...

rezeki.... rezeki...rezeki...

giler blogging ler katakan harusla rembat mana yg mampu di buatkan? hehehe... teruskan usaha.

zura@iwan said...

camarputih~mmg rezeki aku la tuh..alhamdullilah...

kekeke...ala contes besa2 jerk...kalu contes grand2 ni aku rase susah nk menang la aku nih..

el said...

wahhh dpt perfume ni eh
jelesnye
bak 1 2 botol bleh???kahhhh
eh nti ko bw..aku nk tgk nak torai
ehehehehe

zura@iwan said...

el~
ya la perfume...cepat2 komen blog shiela smpi lebam..wakakaka...
bw lak ek..hg nih..kekee