♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 14, 2009

Tukar Header Pulak....

GIGIH aku ye....(ni adik aku la perli...gigih tul kakak dia), malam tadi tinggal sorang2 so aku FREE sangat then meRAJINKAN diri saja test2 tukar header baru lak....sambil2 chatting ngan adik aku yg berada nun d' shah alam itu....lama gak la aku buat header ni...huhuhuhu...tu yang kena perli tu kahhh......

LAWA ke TAK lawa belakang kire...sebab aku dah penat gak la buat nih.....apapun aku bleh tambah pengetahuan dalam edit mengedit photoshope nih..yehaaaa...SIAP....


**Aku tinggal sorang sebab suamiku pegi bersukan la....FUTSAL...
**Ermmmm next time aku tukar lagi header len ek...kalu tak puas hati daaa....

32 comments:

Fara_Adura said...

Wahh..sangat gigih oke zuraiwan neh.. ekeke.

Fara kol tadi sure ngah tekun tukor header eh..cantek laa umah baru neh.. lagi ceria.. laik tom2 bak..hiks..gurau aje

I laikk pink.. terang2 skit..cerah mataku.. hehe

Caiyok2..:D

sis_nita said...

pandai ko guna photoshope yerr.. akak tak reti arr.. akak guna paint jerr.. huhuhu!

nak belajar gak arr..

[-suziey-] said...

hohohoh...antek wei...heheh...buat la header utk aku plak..ekekk:D aku males btoll tukar2 header ni..rajin arr ko..

~Firsya~ said...

lawa header br tue,gigih sungguh,hehe

MAMADANISH78 said...

lawa..lawa....
romantik gitu...

zura@iwan said...

Fara~mmg gigih ok...x de keja la tu tp bila duk gigih buat ni..ilang boring aku tau...

Owhh fara cal tu kite x online lg....duk tgk2 tv dulu...kahhh...ceria sll...

I also laikk pink....caiyok2x

fazilzura said...

lawa2...

leps ni wat tuk daku plak ..

zura@iwan said...

sis_nita~kite time rajin je godek2 si photoshope tu...idak x de nya la...

bljr2 la kak...nnti akak terror dr sy pulak...

zura@iwan said...

suziey~kekeke....tq2x. hmmm buat utk ko bleh tp aku takut x tantek la....huhu...ni pun bkn tantek sgt pon...sj2 arr....

ala...aku utk ilangkan boring je ni...

zura@iwan said...

Firsya~ya.....smlm mmg akak tlalu gigih....adik akak pun perli akak...kahhhhh..

zura@iwan said...

MamaD~Tenkui2x akak.....romantik aduhai...

zura@iwan said...

fazilzura~tq ya....

ermmm nk buat kt ko ek....kena charge nih...keke

CINTAMANISZ Lite said...

Eh..yang ni dah tantek ler. Apa lagi yg tak tantek di matamu, Zura?? hoho..

zura@iwan said...

Cintamanisz~aaa tantek la kak....kekeke...

alyyani said...

LATEST HEADER KO NI CANTEK...

iedaLUVsham said...

kak zura, pandainyer mengedit2 nih, kalo ieda kompom terkial2 pakai photoshop, hehehhe!!! picasa hanya utk org yg takpandai cam ieda nih, hehehe!!! nice header!! ;)

zura@iwan said...

alyyani~tenkui2x.....kekeke

zura@iwan said...

iedaluvsham~kekeke...akak still learning la...ni pun tkial2 gk eh...lama gk la m'edit nih....hikss...
ishh picasa ada lak utk org yg x pandai edit....aku x penah guna picasa tau...kahhhh...lagi la malu...

ikiqzana said...

cantik2.. pandai zura wat header tu.. bila nk tlg watkan tuk zana...hehehe..

Ernie said...

salam ziarah... cantik umah baru awak... boleh ajar saya pulak... salam perkenalan sekali lagi.

ibu_umairah said...

rajin arr tukar haider!!!!cun jugak..........ceria je nampak.....pas ni nak tukar colour ape pulak?heee...eeeee

zura@iwan said...

ikiqzana~tq....bljr skit2 arr....nk tlg buat ek...kena ada charge nih...

zura@iwan said...

ERnie~slm kenal...tq ya....tukar nk bg sng org mai umah tu...kahhh...bleh kalu free kite ajarkan ye...

zura@iwan said...

ibu umairah~mmg time rajin ok...kahhh...besa2 aje tuh....lps ni tgk arr kalu ada gmbr br tukar la plak...tp pink ttp ada...

++eden|essey++ said...

cantek jek ako tengok...hihihi

zura@iwan said...

eden~kekeke...tq

Hana Kamaruddin said...

cantik la header tu zura..nmpk sweet je..mmg betul2 gigih ni :)

zura@iwan said...

Hana~tenkui2....aaa gigih kan....kahhh..

wantie said...

lawa lawa. gigih ko noh. tapi kalau dok layan lama lama ketagih baru ko tau. ngeh geh..

wantie said...

tak penah lak try photoshop ni. nanti kena pi kedai instal. ari tu beli cd problem lak

zura@iwan said...

wantie~mmg aku gigih...kahhh....ketagih ni x per weiii jgn ketagih mende len lak...kekeke

zura@iwan said...

wantie~aaa try la...aku pun still learning....