♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan…

ramadhan07

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada kawan2 seagama…semoga menjalani ibadah puasa pada kali ini dengan lebih sempurna…

Aku mohon maaf jika ada salah & silap ye……

36 comments:

Nana said...

selamat berpuasa

zura@iwan said...

selamat berpuasa juga..

sis_nita said...

salam ramadhan yerr zura.. ko plan nak sahur apa pagi sok..? akak nak menu mek di.. huhuhu!

fazilzura said...

zurajil to zuraiwan .. ( kah leh dak gitu )

aku nk pohon maaf andai kata ada terkaso bahasa di sepanjg perkenalan kite key

zura@iwan said...

sis nita~
slm ramadhan...sahur ek...simple2 jerk..kekeke...wah mek di ye...ok la tuh

Mama_Aqish said...

wah...semua blog ada ucapan bulan ramadhan..kiter je tak de sebab tak sempat la...

masviona said...

selamat berpuasa zura n maaf jika ada slh n silap tanpa disedari ke kan mana lah tau kan...:)

zura@iwan said...

Mama_Aqish~kekeke..kite pun curi google je nih...slm ramadhan ye..

zura@iwan said...

masviona~slmt bepuasa.....kite pun sm minta maap ye...jika ada la kan..

zura@iwan said...

fazilzura~wakakaka bleh aje cm mn pon...

slmt berpuasa juga....minta maap la juga ye..

n.u.r.u.l said...

selamat pose wat couple yg suke sengih2 ni... jgn lupa bgun sahur

zura@iwan said...

nurul~slmt berpuasa...kekeke..senggih lg...insyaAllah tlg gerakkan ek..

~Atie+Farid~ said...

Zura & Family...selamat Berpuasa dari Atie & Family...

Moga Ibadah Puasa kita semua diterima oleh Nya

AINANAM said...

selamat berposa..nnt antar kuih utk buka posa...heheheh

mAr@ZiEy said...

Selamat Berpuasa Sis..

zura@iwan said...

Atie~tenkui2....slmt berpuasa juga..

zura@iwan said...

Ainanam~slmt berpuasa...hntr kuih?? dkt benor..

zura@iwan said...

marziey~slmt berpuasa...

MiJa said...

selamat berpuasa utk zura sefamily!

ummuabdullahsyaakir said...

Buat zura dan suami,Selamt menyambut Ramadhan ^_^

Anak Gemilang said...

slmt bpuasa akak. rindu ngn akak. huhu..sori lama x sggh...

el said...

selamat berpose ye
xmo banjer aku bukak pose ke
kahhhhhhhhhhhhhhh

mama tisya said...

salam ramadhan

leadleedeea said...

hi sis...selamat berpuasa~!!!
lead nak mintak maaf kalau2 lead ader salah n silap kat akak yek..hehe~!!

zura@iwan said...

Mija~slmt berpuasa juga utk Mija sfamily..

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~slmt mymbut ramadhan juga.

zura@iwan said...

Anak Gemilang~slmt bpuasa...phm kamo bz kan..hikss

zura@iwan said...

el~slmt bpuasa...bleh nnti kite jumpa2an ye..

zura@iwan said...

mama tisya~slm ramadhan juga..

zura@iwan said...

lead~hi...slmt bpuasa juga...
sama la akak pun kalu akak ada buat slh ek...maapkan akak ye..

[-suziey-] said...

hohoho..aku yg last ke nih..huhuuh..bz weiiii...
slmt menyambut ramadhan n selamat berpuasa..hehe...sori ok kalu ade trsilap kata mengguris hati..

shi3la said...

selamat berpuasa utk kamo laki bini...

maap kalo ader termenyinggung perasaan mu yooo..

zura@iwan said...

suziey~owhh bkn ko yg last...ada org len..kekeke...
slmt mymbut ramadhan ye....ko x de slh ngan aku pon...aku pun minta maap gk ek....sedih2 cm hari raya lak..

zura@iwan said...

shiela~slmt bpuasa utk ko satu family ye...

sm la aku pun yew....

Dee said...

selamat berpuasa buat zu sekeluarga..

zura@iwan said...

Dee~ slmt berpuasa utk Dee skeluarga juga...