♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 6, 2009

AKSI kami BERLIMA d' Lost World

Citer dah berkurun ye ni...upadate lambat sikit sebab menunggu orang tu send gambar2 di bawah ni kat aku..tak citer apa sangat, nak tunjuk gambar je sebenarnya...kakaka.

Aksi2 posing kami Berlima di Lost World hari tu....tapi gambar ni skit x clear la sbb gambar jauh kut, tu pun aku dah edit segala, tak pun aku yang tak pandai edit...kakaka....apa2 pun yang penting dapat juga memori ini dirakamkan bersama...


Oppsss manaNureen??? owhhh di tepi Rozie menyorokkan diri...
Kami yang romantik & loving couple...hik..hik...hik.....

Rozie ada lagi ka gambar2 kite ek? rase cam ada jerk.....nak cari pasal la aku nih....org dah kasi yg nih.. nak minta lagikkkk...kekeke...

34 comments:

Dee said...

wah..kemain lagi ye posing2..x mandi ke?

zura@iwan said...

Dee~km bposing je kt sn...masa gi tu pun dh tutup tmpt tu...hehe

el said...

aku dulu ada gak pi sn...
nti aku tunjuk tp dah lm sgt le...thn 2006 kahhh bleh gitu

pu3 balqis said...

wah2...
posing sakan ek..
dari berdiri sampai terduduk duduk dah ar...
;P

zura@iwan said...

el~km gi x masuk...huhu..tgk la nnti bila2 nk gi nk masuk lak..wehhh bleh aje tunjuk ja la wpun thn 2006 ponnn...

zura@iwan said...

pu3balqis~kakaka....mmg km buat cm tmpt tu km punya jerk bposing sakan ..lawak2...

wantie said...

Zura@iwan, kenapa tak masuk? wantie pun tak masuk lagi, walaupun dah bekali kali turun Ipoh..

wantie said...

Kena beli pakaian mandi muslimah dulu baru boleh masuk sana. Baru gempaq,Nak main puas puas kat sana. Tak Aci ar masuk saja kalau tak mandi.. hik hik

zura@iwan said...

wantie~pggil aku zura cukup la...kahhh...x masuk la x sempat daaaa pukul 7pm sudah tutup...

zura@iwan said...

wantie~aaa kan kena beli bj mndi muslimah...x mndi x best lak...

Fara_Adura said...

Owh..posing2 aje eh.. tak masuk..lenkali g sana wajibb terjah mandi lompat bagai tau.. ade rimau dalam tuh..leh bercakaran bagai sama2..ahaks..:)

Besh kan bercuti ramai2..fara pon ingat nak terjah genting.. tapi haruss ade tukang pegang sofea juge.. haha.. baru leh rendek2 ngan bebas with hubby..wakaka

shi3la said...

hohohoooo....gambor semuanyer cungg cunggg...ehh saper ambikk gambor kome erk..guner kaki camera erk..

fazilzura said...

waduh2.. besh nye
daku penah masuk sekali .. dpt tiket pree.. kalau nak g lg entah bile
time tu ala2 baru kawin eheheheheheh

alyyani said...

zura, apsl tak soh hubby hang pakai kaler itam gak. baru la 1 rombongan. :D

zura@iwan said...

Fara~mmg la wehhh x sempat nk masuk...smpi tu dh tutup daa....kitaorg posing2 ajer...kekeke

mmg best jln ramai2...owhh nk g genting ke...kite pun plan nk gi tu...

zura@iwan said...

shi3la~ yg ni guna camera canggih si rozie...kekeke...aaa guna kaki camera la..

CuTeMiUt78 said...

walllaaa.. kemain lagi korang posing2 gitu.. :D

zura@iwan said...

fazilzura~tak sempat nk masuk la...len kali setting gi lost world sj sbb ni kiteorg dr bcoti tmpt len...tu yg x de ms..
free masuk ke...best tuh...

zura@iwan said...

alyyani~tu la psl kiteorg kbetulan je tu x drancang ponnn...hubby kite pun mula2 dia nk bw dh bj itam dier sbb dia suka gk bj itam...lps tu gi tukar amik kaler putih...idak mmg sdondon la km..

zura@iwan said...

cutemiut~wallaaa....mmg pun bkn kemain kiteorg posing2 ek...kahhh..

mummYaeesh said...

bestnye jln2!takpernah g lagi lost world ni..best tak??

amboi, gie yg kecik tu pun nureen leh nyorok ek..

MaMa aYiN_FaSHa said...

amboiiiiiiii..cam posing utk magazine lah=gik..kemain hangpa nooo...bercanda bagai...ehheheh

zura@iwan said...

mummYaeesh~mmg besttttttt....hmmm kite x masuk lg ponn lost world tu juz posing2 kt luar...

aaa nureen bkn nk duk diam dia tu...keke

zura@iwan said...

MaMa aYiN_FaSHa~kahhhhh....bleh masuk magazine ke...bcnda2 di dpn pintu lost world..lawak2...

ikiqzana said...

zura.. seronok nyer g jenjalan kt sana.. zana pun x pernah smpi kt situ...

cantik ahh permandangan kt situ..

zura@iwan said...

ikiqzana~ya sonok sgt....kite smpi pun pintu depan tu je x masuk pon...

aa cntik gk..

[-suziey-] said...

hohohoh..ber5 ke? tu ber6 la..sian kucinn tu ko xkira..ekekek:D

zura@iwan said...

suziey~wehhh kucing tu bkn org daaa mn nk kira...kakakaka...lawak hg...

leadleedeea said...

lost world of tambun...best ke kak? tak penah pegi laaaaaaa....saper yg amik gambo kak?

zura@iwan said...

lead~hmmm kak x penah masuk la...gmbr cik Tripod yg amik...hikk

neezareef said...

lawo la gambo uolz...i like...

zura@iwan said...

neezareef~hehehe...tenkui2...

MAMADANISH78 said...

jelezzzz sungguh...wakakkaaa

zura@iwan said...

MAMADANISH~knp kak jelesss tu...kekeke