♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 5, 2009

D' Rumah AYU pulak...

Ni kire balas balik la nih...aku pulak pegi rumah Ayu malam tadi, nak juga gi...tak puas sembang ngan dier...hiksss...lgpun Ayu ada baby lg b'tmbh la perasaan nak pegi umah dier..mcm menagih baby lak kami ni ek....ada aku kesahhhhhh. Mama dier yang suruh datang tiap2 hari bagi amik berkat la katakan...hehehe...lagipun dier pun paham penah mengalami macam mana aku alami sekarang.

Kami pegi umah Ayu lepas maghrib, rumah dier di Kem Tentera Sungai Ara, HB dia tentera ye.....usihhh nak masuk pun susah gak la kem ni....kena tanya lah dan kena tigglkan IC dkt guard house, biasa la secure sikit tempat2 macam nih.

Ohhhh...Kali ni tak de lak gambar Ayu, sorry na Ayu kalu la hg bleh dtg jenguk blog aku ni kan bestttt..aku sebuk jerk posing ngan anak hang sbb hang kan sebuk di dapur...

Suka dier kat HB...

Batrisya..betui kut ejaan dier...tp nama ni juga salah satu nama planning utk anak aku gk...kekeke..

Sama x muka...pasan la wehh mn ada sm lgsg....(iklan gg tetap ado..kekeke)

ehhhhh....silap nih...buat cam anak sdiri lak....kahhhh..

Actually sejak dua menjak nih aku sebuk treatment ngan baby....kekeke...mende aku mengarut nih....hentam ja lah...yang penting aku sukerr buat cam anak sendiri....haaaaaaaaaaaa

26 comments:

~Firsya~ said...

xpela kan,posing mcm ank sndri...amek berkat bak kate org tua2x...

el said...

x lm lg dapat bby la tu...hehehe
keje kuat2 ye..semoga dpt rezeki..:)
ke ko dah peknen..kahhhh
yelah bebebebebeberapa hari x dpt kan kan kan kan...kahhhhhhhhhh

alyyani said...

wah, tak tunggu lama korang nak buat lawatan balas ek. best betul senang nak pegi jalan2. kadang rindu gak time be2. ;) comel nye la anak kawan ko tuh..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

SABAR jer adik... Ada REZEKI adalah Nanti... !!!

zura@iwan said...

Firsya~aaa posing selagi bleh posing ngan ank org...nnti ngan ank sdiri lak..kekeke..amik berkat...amin..

zura@iwan said...

el~ekekke...aaa keja kuat la smpi x tdaya lg aku mnahan ye...bengggg tul hg...kalu aku peknen aku kabor la ke semua...kekeke

zura@iwan said...

alyyani~aaa aku x tggu lama arr...sbb laki dia coti, nnti lps ni laki dier keja..sian lak nk lyn km sorang2 kan..kekeke..tu yg cergas terjah umah dier tu..

zura@iwan said...

MamaQaypa~terima kasih akak...kite menunggu penuh sabar...dh besa kak...redha ngan ujian ni..

~~ciklinn~~ said...

takper amek berkat org kata

[-suziey-] said...

hohho..nape ko xpinjam bawa balik bdk batrisya tu..ekekk:D amik berkat wei..pasni lekat la kt ko..aminnnnnnn

Rizziela said...

sekarang zura dok buat treatment apa>?

zura@iwan said...

ciklinn~aaa amik berkat...insyaAllah..

zura@iwan said...

suziey~mmg aku nk bw blk...tp kang nangis melalak cari mama dier aku lak yg jenuh...jd la weii amik berkat, pegang2 main2 ngan ank org..
thanks...amin...

zura@iwan said...

Rizziela~hmmm treatment relax skrg...kekee

pu3 balqis said...

alolo... comelnya picture last tuh...

azrina said...

comel bb dia..gera aku tgk..leh wat buat jadi mennatu nie..hahaha..apa yang aku merepek nie..

zura@iwan said...

pu3 balqis~kekeke...tenkui pu3..

zura@iwan said...

azrina~aaa comei aku pun geram...wehhh kalu nk buat menantu hg kena minta kt dia la....kekeke...

cik intanurulfateha said...

.hee comel
.ala kak
.x dpt lg dpt la anak tu
.sabar ek ;)

zura@iwan said...

cik intan~hehehe...comel kan...
aaa insyaAllah dpt la nnti...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. insyallah satu hari akan jd camtu gak.. cute la muka dia.. mata nya bulat je :D

zura@iwan said...

cutemiut~insyaAllah kak.....aaa cute sgt...keke

zue_annie said...

aku pon cam hang gak slalu anak org buat cam anak sendiri kekekkeke

zura@iwan said...

zue~aaa kan hg sm la ngan aku...snasib la kite...kekeke

mummYaeesh said...

cpt betul wat kunjungan balas ek..hiks

zura@iwan said...

mummYaeesh~kekeke...sure kena cepat smtara masa masih ada...kakaka..