♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, August 15, 2009

CONTEST I LOVE HIM/HER

Musim contest je ni ye....harap2 korang bersabar la ye sebab aku pun nak masuk contest gak lagi...contest yang aku join semuanya romantik2 belaka la kononnya....kekeke..

Bukan apa majority blogger menyambut ulangtahun perkahwinan bulan Aug ni gamaknya kan...so semua yg anjurkan contest ni sempena ulangtahun perkahwinan diaorg. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN KEPADA SEMUA BLOGGER2 yang akan menyambut ulangtahun mereka bulan Aug ini ya....

Berbalik kepada contest ye...kali ni aku tertarik nak join contest kt blog My Luvly Kitchen ni..antara syarat2nya adalah;

1. senaraikan my blog to ur bloglist ~ DONE

2. buatkan satu entry berkenaan contest i love him/her!!! ~DONE

3. upload gambar yang anda rasa paling bermakna saat anda bersama si dia selain gambar kahwin ~ DONE

DSC_0151 copy copy

Zuraedit1

Kenangan bermakna ini di ambil pada 6hb Aug 2009 di tepi pantai Jety Pulau Jerjak, Pulau Pinang menghadap Jambatan Pulau Pinang. Ini lah pertama kali kitaorang melakukan outdoor photoshoot bertemakan ROMANTIC...memang terasa begitu indah dan bermakna sekali. Kerna setelah berkahwin selama 3thn lebih kitaorang belum berkesempatan mengambil gambar outdoor photoshoot nih, tambah pula masa kahwin dulu mana ada nk buat photoshoot bagai...

Banyak yang boleh untuk menghargai pasangan kita. Pada ulangtahun kitaorang yang akan datang ni....yang ke 4thn, seperti pasangan2 lain surela nak celebrate kan....mungkin kami akan buat photoshoot yang lebih grand lagi..kekeke...
Aku juga plan nak buat surprise kat my LOVELY HUBBY, insyaAllah la kalu ada rezeki lebih nak gi sambut kat Hotel yang ada package honeymoon include candle light dinner tu....wahhhhh tak dpt kubayangkan......mmg romantic...

4. ceritakan mengenai gambar yang anda pamirkan dan ceritakan apakah yang anda lakukan untuk menghargai si dia pada ulangtahun perkahwinan anda ~ DONE

6. tinggalkan jejak di bahagian komen sahaja untuk saya semak penyertaan anda ~ DONE

7. 2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah dan pilihan juri.

8. tarikh tutup penyertaan pada 16 August 2009 dan keputusan akan diumumkan pada hari ulangtahun perkahwinan saya yang ke-3. so utk mengetahui bila sila la membuat kunjungan ke sini yer.

17 comments:

Naimah SiDiK said...

amboi..amboi.. sakan aihhh rimantik cik kak srang nieh!!..
tak pe2x beb aku akan vote 4u!!
cayokkk cayokkk zura

Anak Gemilang said...

wah.. bestnyer cntest ni..
nk join la..
p..
haha..

:(...

btw..
suka la tgk pic akak tgk jmbtn png tu.. huhu..
rasa tk menara eifil jer.. hehe

Anak Gemilang said...

wah.. bestnyer cntest ni..
nk join la..
p..
haha..

:(...

btw..
suka la tgk pic akak tgk jmbtn png tu.. huhu..
rasa tk menara eifil jer.. hehe

de_qilla88 said...

heee bahgiannya akak,,

moga kekal selamanya bahgia itu ;p

ummuabdullahsyaakir said...

Rajin Zura masuk contest yea.

Good luck dear^_^

Mrs. Adz said...

suka la gambar yang 1st tu..memang nampak romantik tul..ade harapan nak menang ni..good luck k

zura@iwan said...

Naimah~weiiii aku mmg romantik ..kahhh..lawak2...hg pun nnti buat la ajak laki hg posing romantik...kekeke..
contest ni x yah vote wei tu yg aku masuk je...kekeke

zura@iwan said...

Anak Gemilang~aaa masuk la..kekeke...

tu arr cantik kan...akak pun suker...

zura@iwan said...

Anak Gemilang~2x daaa tnya...ekkee

zura@iwan said...

de_qilla~alhamdullillah bahagia sll....tenkui ye..

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~kekeke ala kita sj masuk suker2 ha....x yh vote2 tu rajin masuk...kahhh..

zura@iwan said...

Mrs Adz~kekekeke sj try ltk gmbr tu...ada yg kata cantik....kite x hrp sgt la....gitu2 aje...tq ya..

mummYaeesh said...

semart ar pic yg nampak penang bridge tu!woohoo...

btw, weols blk penang weekend ni..jom gather2!woohoo

zura@iwan said...

mummYaeesh~kekeke....smart nuh....bleh la...tupun guna camera org arr...

blk weekend ek...posa2....kekeke...tgk la cm mn nnti..kalu aku x blk kg...kahh...

[-suziey-] said...

hohoho...ko pn gigih masuk contest,...hehe

zura@iwan said...

suziey~kakakaka...gigih sgigih aku skrg daaa....

el said...

caiyok2 zura
x mng xpe
jnji ronok2 kan
hehehehe
mmg korg ni romenlentik kapel..
i likeeee