♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 3, 2009

Perjalanan Ke Kedah..

AHAD pagi dengan cuaca yang sekejap mendung sekejap panas kami meneruskan rancangan kami nak pergi ke Sik, Kedah. Dalam perjalanan ke SIK, kitaorang berhenti di Hentian Rehat Penanti nak pergi Toilet la...nampak lak banyak khemah2 ada buat kenduri apa kut. Rupernya ada Pesta Buah-Buahan, Makan Durian Bersama Artis...kami macam perasan ada banner kt sepanjang highway tu ada bgtau pasal pesta nih, tapi tak amik kesah pon la. Aku tertanya2 siapakah artis itu....


Ini la artisnya SHEEDA DANGDUT....

Tak ramai pun yang datang makan durian....seorang RM 7.90 makan sepuas-puasnya..

Ada gak pesta motor ...kekeke..

Kenan tengok motor ni cantik color purple tuh....

Teruskan perjalanan ke destinasi...we are in Brown..hiksss...

~Kami gi ke Sik buat apa ye.....cuci2 mata lagi ke????kekekeke...nanti teman kabor ye...~

18 comments:

mamamiera said...

bestnye dia jln berdua2an.. jelez haku.. tiap2 minggu ade jer merendek2.. hehee paham ke zura..
jgn lupe jwb tag ar..

zura@iwan said...

mamamiera~hahaha..jln bdua2an la wehhh nk b'tiga2an blm ada rezeki...huhu...merendek tu aku phm2...keke

~opsss ada lak tag...

azrina said...

wah pak cik tu siap pegang tangan sheeda tu lagi...hahaha
best la tu..

~Firsya~ said...

bestnye die jln beruda-duaan...hehe...blh romantik lebey sket...kalo kila,br nak romantik sket jek,dh ade yg mengaruk kang...

MAMADANISH78 said...

wah2....bukan main best lagi zura ni merayap ye..
murahnya...dapat makan durian puas2kan..kalau mamaD confirm bayo terus bedal doyan2 tu...ekekkeeee
alamak...shidah dangdut je ke yg ada...wakakaaaok la tu,..

zue_annie said...

macam tau ja g sana watpe...hikhik

uiitt lawa la motor tu

CINTAMANISZ Lite said...

Takpe ler..jalan ler puas2 tau. Nanti dah ada baby..sebok ler pulak ngan baby, hehe..

Akak tak nah lagik sampai ke Sik. Apa yg best kat situ ye? Jauh tak dari Baling??

zura@iwan said...

azrina~hehehe...aaa uncle cina tuh...sheeda nyanyi lagu cina..kekeke

zura@iwan said...

Firsya~smntara hubby akak cuti kan..nnti kalu dier keja susah nk jln jauh2 skit..keke

zura@iwan said...

MamaDanish~km ni kalu bab merayap mmg terror...kakaka..aaa murah kak..tp km x p pekena pon..
sheeda dangdut tu la..keke

zura@iwan said...

zue~g umah kwn sm...kekekeke..

zura@iwan said...

Cintamanisz~aaa kak jln puas2 kan...blm rezeki km lg so mgkin ada hikmahnya kan...
Sik sy pun x sure apa yg best...kite g ada hal kak..bkn sj2 jln...kakakaka

el said...

awat x bw balik skuter pepel tu sekali..hehehe

[-suziey-] said...

waaaa pesta mkn buah bsama artis..hehehe..sheeda rupenye..ekekk"D

zura@iwan said...

el~nk bw blk la weiii...tp org punya...kekeke...

zura@iwan said...

suziey~hehehe..aaa aku ingt la sapa artis tu...rupernya sheeda bdangdut...wakakaka

leadleedeea said...

awww ader sheeda dangdut gitu...I loike~!! heheeeeeeeee...dia nyanyi tak kak? lagu angkat kaki ke? hehe~!!

zura@iwan said...

leadleedeea~aaa akak ingt sapa la artis itewww rupernya sheeda...dia nyanyi lagu cina ko...kekeke...