♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 10, 2009

Prezzie Frm Loveaqsha

Aku pun dapat prezzie from Zura aka LoveAqsha, terima last week friday tak sempat nk update. So apa2pun terima kasih ye dik Zura coz sudi susah2 hantar prezzie sebagai tanda persahabatan kite ya....memang cute sangat prezzie yang dik zura kasi tu...akak sukerr....

22 comments:

Mamamanja said...

cute eskimnya

Anak Gemilang said...

hurm.. wpun rgks. cute jer kad ni.. hehe

fazilzura said...

wah cute nye...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..sana sini ada presie cute tomey ni

leadleedeea said...

lead pon dapat~!! heheheeeee sgt chomel ok..hehe~!!

[-suziey-] said...

hohohoh..tantek wei..biler nk kasi aku plak..ekek:D

~Firsya~ said...

dapat prezzieeee,bestttnyeeee...nak jugakkkkkk

sis_nita said...

cantiknyerr.. ko tak nak bagi akak ke..? hehehe!

chipsmore said...

comelnye hadiah ;)

chipsmore said...

comelnye hadiah ;)

zura@iwan said...

Mamamanja~hehehe....mmg cute...

zura@iwan said...

Anak Gemilang~mmg kan....kreatif tu...

zura@iwan said...

Fazilzura~sure cute sgt....

zura@iwan said...

Cutemiut~kekeke...aa mmg jd glemer dh kan sn sinun ada itu cute eksrim..

zura@iwan said...

Lead~ya betui tsgt la comei gitu...

zura@iwan said...

suziey~hmmm ko nk apa? aku kasi...keke..

zura@iwan said...

Firsya~ala kiela add la dik zura tu nnti dpt la...ekkee

zura@iwan said...

sis_nita~ala kak dia bg kite....nnti apa lak kata dia kite bg kt org len...kak nk ek...apakata kak add blog list dia..keke

zura@iwan said...

chipsmore~aaa mmg comei...

zura@iwan said...

chipsmore~opsss kena jwb 2x gk la...aaa mmg comei...

LoVEaQshA said...

hehe prezie cute sb tuan yg bg tue mmg kiut..
sonok sgt sb akak suker prezie yg simple tue..terharu sgt!!~

zura@iwan said...

LoveaQsha~betui tu sbb tuan bg tu pun cute la...kreatif gitu...mmg akak suker ...tq dear...