♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 27, 2009

MERIAHnya rumah kami….

Kelmarin rumah kami sangat la meriah………

Saksikan lah……picca2 di bawah dulu….
Meriah dengan orang…kekeke
P1070131 Mentua aku rajin masak tau…..tenkui susah2 masak dari rumah bawa datang Penang…
P1070134
Ini budak pun ada…Mysha with her sister Tasya……
P1070135
alahai…slack tang mata la…stim kamo…kekeke…

Satu keluarga belah HB aku datang berbuka puasa di rumah aku kelmarin, tu yang meriahnya…..masakan lauk2 dibuat oleh mentua aku dari rumah lagi dia masak tau, lagipun mentua aku ni last minute tau nak datang berbuka kat Penang, petang baru aku tau diorang dah OTW datang…..selalu mcm ni tau….kekeke…

Kami cuma beli kuih2 je la , masak nasi…..ok la tuh……Rumah aku dah la sempit kalau datang ramai2 hmmm sian depa tmbh2 kalu ada anak2 nak blarian2 susah la…

36 comments:

zamdotcom said...

wah wah..meriah tul makanan ^^
len kali kalo ada makanan byk2 macam tu ajak la kita join sama..hehehe

p/s: nk buka puasa kat hotel la pulak

fazilzura said...

FUYOHHH MERIAH NYEEEEE

ikiqzana said...

wah meriah lauk2 tu.. baik betul mak mertua ko zura.. untung nyer.

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang nampak meriah tu.. :D

mamamiera said...

yoo.. mmg meriah.. sy0k je kan,mkn reramai.. plak tuh mak mentua siap2 bwk mknn.. lg syi0k...

mummYaeesh said...

bestnye ada org tolong bwk lauk..haahaha..
smlm weols berbuka kat seri pantai, ikan bakar kat qb!murah giler okeh!

~Firsya~ said...

waahhh meriah tul,mentua dtg umah,siap msk lg,untungnye badannn...weeee...=)

Mama Adam said...

Aduh jelesnya..siap mak mertua datang jauh2 lagi tu.. Makanan tu pun memikat kelebu. Air oren yg tu yg tak tahan tu.. he he

Mama Adam said...

Bestnya .. ada fresh oren lagi..

sis_nita said...

mesti berselera berbuka reramai ni kan dik.. meriahnyerr..

bspotgurl said...

Bulan puase ni selalunya mendekatkan lagi kita pada our FAMILY kan? berbuka bersama family adalah saat-saat yang best, boleh bergurau senda.. Wah wah MIL u sangat baik sekali...

zura@iwan said...

Zam~sekali sekala meriah ...kekeke...
owhh lupa la nk ajak...sbb ajak nnti mmg x muat la tmbh2 ko yg mai...kahhh

pstt, aku pun tingin nk buka posa kt hotel..

zura@iwan said...

fazilzura~kekeke...meriah arr

zura@iwan said...

ikiqzana~kekeke...mentua km mmg rajin msk...malu aku...

zura@iwan said...

Cutemiut~aaa meriah kan...keke

zura@iwan said...

mamamiera~ tu arr mentua rajin bw dr umah tuh....sbb aku kan kojer....depa smpi pun ptg dh...

zura@iwan said...

mummyaeesh~ ya la mmg kan tmbh2 org bw mai je lauk2...aduss lg sedap..
ooo ya ka hmmm kl mahal ka...

zura@iwan said...

Firsya~mmg untung la kak ni....tp kdg2 segan la plak...huhu

zura@iwan said...

Mama Adam~ kekeke lauk2 mentua yg msk tuh....mmg mmikat klbu...air tgn mak msk sedap kan...

zura@iwan said...

Mama Adam~ ishh tliur ngan fresh oren ke...alahai..

zura@iwan said...

sis_nita~tu la...meriah ramai2 sekali sekala..

zura@iwan said...

bspotgurl~betui2 kan merapatkan lg hub kite sfamily kan...mmg besttt....aaa mentua kite mmg baik...kekeke

shi3la said...

bessnyer dapat berbuka ngan familyyy..haku minggu depan kut baru balikkk...

masakan makk terbaekkkk wokkk..!!

zura@iwan said...

shi3la~aaa bestttt......tmbh2 mak yg msk kan..kekeke

betui2 mskan mak yg baik....

el said...

haa mmg meriah
ko msk ke ko beli..kahhhh

pu3 balqis said...

wah3... bestnya..
meriah2 nih bawu la asa lagik berselera ya dak..
hee

Dee said...

meriah sungguh ngan makanan..untung ni mertua sayang..

zura@iwan said...

el~kan aku citer kuih2 aku beli...lauk2 mentua aku msk da...kahhh

zura@iwan said...

pu3 balqis~mmg bselera....mak msk kan...mmg sedap...

zura@iwan said...

Dee~kekeke...untung la kan...mentua syg anak dia...sure la kena msk..kahhh

[-suziey-] said...

hohoho..mmg meriah btol...meriah yg plg best tang makanan tu..hhehehehe:)

zura@iwan said...

suziey~hohoho.....kekeke...ya meriah weii..

Nana said...

mmg sonok buka pose ramai2 ngan family.makanan tu meriah btol

zura@iwan said...

Nana~aaa sonok kan..meriah..

Ernie said...

bestnya mentua siapkan laukkan... meriah dia lain macam je

zura@iwan said...

Ernie~kekeke...mentua mmg rajin msk...lgpun anak2 dia nk mkan kan..