♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, August 16, 2009

Jumpa Budak Nih...

Jumpaan lagi aku ngan budak EL nih..kira ada jodoh la kan...tu pun setelah dirancang berkali2 tak jadi jumpa di atas sebab2 yang tak dpt dielakkan.....SO lunch jumaat baru ni berkesempatan lunch date ngan EL, last minute plan gak tuh.. dia banjer ye.....terima kasih banyak2 wehh...susah2 je dtg jumpa kitaorg tp nasib baik dekat jerk.

Yang aku nak gelak berdekah2 tu....ko sempat balik tukar baju lagik ek, sopan santun la gamaknya jumpaan ngan kitaorang.....lawak2...

Kitaorg date kat Chicken Rice Shop, Tesco......1st time si EL tu makan kt sini, bagi dia try kan tak pernah makan lagi....kakaka..


Sure la aku ngan opismate aku Niza...

1st time bertemu depa nih, bg la chance depa b'pacaran pulak....wakakaka..

Seblm terlupaan...kena gk snap picca km betiga...kekeke..

pssttt: ~Picca2 di atas aku copy & paste dari EL ye....mls nak snap ngan HP daa.....
~Nanti kite jumpa lg hang banjer lg ek, kakakaka.........kalut je jumpa hari tu rushing time kan next time setting len la, kite jumpa beramai2 ....

18 comments:

el said...

kahhhh
weiii aku tau la ko lapo
tgklah siap pgg sudu garpo kahhhh
syok sembang ngan korg
aje gelak jer lah
hahah smpi lupa nak pesan ayor...giler betol...berdekah3

zura@iwan said...

el~mmg aku lapor thp gaban weiii...tu lunch aku suka cari nasi jerk...kekeke...
gelak kt hg la...kalut benor la....sian hg...

~Firsya~ said...

hehehehe,sweett la 3org ank dara nie...ooopppsssss silap2x,2mak dara n sorang ank dara,betuii ker?hahaha

zura@iwan said...

Firsya~sweet ye....tq2...kakaka...eh kiela 3org ni dh mak dara tau....kekeke...

ikiqzana said...

seronok wei.. wat perjumpaan mcm ni..tmbh2 lg ada org belanja.. bila hang nk jmpe aku plak.. kt KL ni..kih3x..

zura@iwan said...

ikiqzana~mmg sonok weiii....ya la org banjer bleh aje....insyaAllah kalu aku rajin2 free2 aku terjah KL ek...

[-suziey-] said...

oh itu el...so far xpnh bertegur sapa ngn el ni..heeee

zura@iwan said...

suziey~aa dia la...tegur2 la dier...giler2 skit dia nih...tp mmg happening...

DaliaLiyana said...

wat ala2 gathering ni mmg best..tak kisah la bape org pun....
hv a great weknd!

zura@iwan said...

DaliaLiyana~aaa mmg best wpun x ramai kan..kekeke
tq...

Precious said...

Seronok makan nasi ayam. Yang pasti seronok dapat jumpa kawan, kan!

CINTAMANISZ Lite said...

Alahai..semoga ada ler rezeki akak nak jumpa zura, gie dan niza lepas2 raya ni pulak, hmm

zura@iwan said...

Precious~org banjer sonok la...kekeke...aaa dpt jumpa kwn yg best tu...

zura@iwan said...

Cintamanisz~tu arr kak....insyaAllah ada jodoh kite jumpa ek..

mummYaeesh said...

nak jupe gak..weols blk penang weekend ni..yahooo!

psst.. awat dak niza mcm makin sihat jek.ahaks

zura@iwan said...

mummYaeesh~jom arr jumpa....owhhh insyaAllah bleh gather2 arr....

psst; kahhh...sbb dia pakai tdg tu la muka dia nmpk tembam...

wantie said...

meriah betul korang noh. Semua picca yg koprag snap tu, senyum sampai nampak gigi.. best la tu kan..

zura@iwan said...

wantie~kakaka....senyum nampak gg tu mmg la ...smbil2 buat iklan ubat gg colgate...kahhh..