♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, August 4, 2009

Owhhh Bertemu Jua Kita....

AKHIRNYA kita bertemu juga Ayu...sungguh lama tak ketemu selepas masing2 graduate. Ayu ni roomate aku masa study kat UUM dulu2...rasa dh tua aku lak...kahhhh...tp maintain awek muda..ahaksss..Sungguh rindu wehhhh...banyak kenangan terindah gak tuh..

Malam tadi Ayu datang rumah aku, aku yang plan nak gi rumah dia...dia lak nak datang rumah aku sebab diaorg alang2 kuar jalan2 so sekaligus la. Tak per la yang penting memang nak sangat2 jumpa dier. Lepas ni aku nak terjah rumah hang lak Ayu. Ala stay penang gak dier as a teacher baru je dapat baby berusia 6bulan itupun sudah menunggu selama 3tahun baru sampai rezeki nak timang baby. Sebelum ni nak jumpa, dier jer sebuk memanjang, cikgi mmg la commitment banyak memegang tanggungjawab yang besar.



SO cute anak hg Ayu...tak sangka la kan...

Dah ada anak pon...aku bila lagi..kahhh...

Weiii gambar lama nih...skima gilerr....nk tgelak aku d'buatnya...
(muka aku yg masam mencuka tuh?)

Seronok sangat Ayu...hg mai umah aku siap buka album lama2 lagi nak ingat kisah dulu punya pasal....macam tak cukup masa la malam tadi kite sembang2....nanti kite jumpa lagi.

18 comments:

Gieyana said...

kahhh..mmg skima giler..tu aku x upload lg gmbar yg mula2 kita jumpa dulu kt the Ship..hahahaha..

zura@iwan said...

kakaka....mmg aku skima weh dulu...lawak2...aaa ada gmbr tuh kt aku pun...ingt nk resnap blk...bg kasi lawak...

Dee said...

mmg seronok jumpa kawan lamakan..

el said...

wakakakaka skima eh dolu2..xpelah aku pun cam tu gak berdekah3

zura@iwan said...

Dee~aaa seronok gilerr...tp x smpi gile la...kakaka..

zura@iwan said...

el~aaa aku skema budaknya...time study U je skima..tp sekolah cm ganas gk la..

[-suziey-] said...

jap nk gelak..ko pakai tudung n baju biru lite tu ke..hahaah/..skema siot..ekek:D

Fara_Adura said...

Zura..yer sangat skema..kurus pon yer time kat uum dulu..sama macam saye..hahaha

Besh kan gather2 ngan member2 lama..tuko2 cite etc..sangat syokk

arnirina said...

gambar lama mmg skema kan..hehehe..

~Firsya~ said...

kak,yg mne satu gmbr akk yg skema tue??/xdpt nak cam la kak...lain glerrr,skrg mkin vouge gituuu

wantie said...

sonotnya jumpa kawan lama. kalau wantie la, mesti ada babak jejak kaih nya. air mata terburai burai..

zura@iwan said...

suziey~hahahaha...aku la tuh wehhh senyum pun msm muka ko, mmg nmpk skema kan..lawak gilerr tgk blk....kakakaka...

zura@iwan said...

Fara Adura~aaa kan mcm mn leh skema nih...huhu...lawak tul...mmg kurus dulu aku...la ni naik jerk...

Best wehhhh...x abis2 citer...lama giler x jumpa..

zura@iwan said...

arnirina~aaa lawak..skema ko..

zura@iwan said...

Firsya~gmbr skema yg bawah tu la...kekeke...la ni len ek...vogue lak..keke

zura@iwan said...

wantie~aku kdg2 jek bleh nitis air mata kalu org tu nangis aku pun bleh nitis gk...
mmg sonok tau....aku x sgka akan jumpa gk akhirnya..

mummYaeesh said...

best kan jupe member lama! member yg selalu jupe pun tak abis2 citer ni lak member lama tak jupe..ahaks!

wei, sebaya ke uols dgn ur friend ni??

zura@iwan said...

mummYaeesh~member lama mmg x abis citer la....mcm2...kekeke.

aaa weols sbaya ngan friend kite tu...knp? nmpk beza ka...