♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 2, 2009

Dapat Kereta???

Usihh…tak abis2 ka citer depa nih…..byk sggh nak update yerr…maklumlah cuti semiggu hari tuh, so depa nih nak perabih la citer yg byk tertangguh. Diari depa ikut suka la depa nak buat apa ponnn…hiksss…ngah mood rajin katakan…

Sambung2 citer…..dapat kereta ka? ingat ka dapat la free sebuah kereta pesona, tapi hampeh jerk….tunggu2 jadi penunggu yg dapat makan free, dpt berposing, dpt penat & dpt duit raya sehengget…kakakaka..

Sabtu lepas pada raya ke 7 kami dari Penang ke Sungai Petani pulak…sebab ada invitation daripada developer rumah menghadiri Majlis Cabutan Bertuah pada sesiapa yang membeli rumah daripada syarikat diaorg. Sambil tu diaorg juga ada buat jamuan hari raya…..

Kami pun turut terlibat…..kut2 la bertuah hari tue…..tapi tak bertuah, tak de rezeki kami. Kut2 la tak dpt keta, dpt la air cond ke….HP ke…nasib bdn lah….itu namanya LUCKY DRAW….

Buntut gk aku nk snap…..kuikui…
P1070761 Sampai2 ramai dah manusia….uishh…tpksa bdiri la kami…huhu
P1070758
Siap ada psembahan lagu raya lagikk..
P1070771
Adik ipar aku, MIL & adik aku….
P1070766
Sian x de tmpt duduk t’paksa mkn cm tu sekali…huhu…hohoho…mcm Artis tak???kahhh perasan!!!(jgn slh phm ye muka aku bkn putih cenggitu…camera deng silap…)
P1070775
org sebok duk dgr sn….kita sini sebok posing….haizz…
P1070759 P1070785
Adik aku dapat duit raya sehengget….ok la tuh…rezeki…

~Haizzz…aku lupa nak snap gambar kereta persona tuh…..idak tayang kt cini pun jadi lahhh..huhu…

20 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. ingatkan dpt la rezeki nak tgk keta free pesona tu..

IZAN said...

salam raya Zura...ma kaseh singgah!
Waaa.. ni betul2 meriahh.. siap gi konsert raya lagikk!! huhuhuh

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. hebat tu hadiahnya....

~Firsya~ said...

huuiiiiiii,dh mcm artis kene snap pic ngan paparazi,hehehe...xpelah,dpt pnt pon ok jugak kan

Cik Wanie said...

Bila nak trun Alor Star???
kalau trun bgtau lah,
blh kita jumpa2 kan....

mengeratkan tali silaturahim,
amin...

CINTAMANISZ Lite said...

Suka tul akak tgk Zura ni dressing. Ada je baju dia yg lawo2. Elok ler pulak ngan bentuk badan Zura yg kecik molek tu.

psst; biasa ler..citer raya mana ler nak abes. Cuti masing2 seminggu. Satu hari raya aje..mcm2 umah dok beraya, kan?? hehe..

bspotgurl said...

takpe takpe.. belum ade rezeki lah tu lagi.. kita cube lagi yea... ;)

zura@iwan said...

cutemiut~

tu la psl...kita lak lupa nk amik gmbr keta persona tuh...huhu

zura@iwan said...

IZAN~

sama2...hehehe...

aaa mmg meriah...ramai org tul..

zura@iwan said...

Diarihatiku19176~

aaa hadiah hebat...tp nasib la sapa dpt...hehe

zura@iwan said...

Firsya~

tu la psl paparazi snap pic tnpa dsedari...kahh...aaa dpt mkn & jln2 penting...kekeke..

zura@iwan said...

Cik Wanie~

insyaAllah kalu ada trn bleh jumpa2an kan..

amin..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

ala kak...tgk gmbr mmg arr lawo...meh tgk real mmg besa jerk...gmbr tu men peranan...hiks...

pstt; betui kak...dh coti pjg...x abis la ceta kan...kakaka..

zura@iwan said...

bspotgurl~

hehehe...besa la tuh tu namanya lucky draw kan...lgpon ramai gk nasib la tuh..rezeki masing2..

el said...

pic ko ngan laki ko tu..npk ko berisi skit..xpe aku fhm...camera yg silap
kahhhhhhhhh

zura@iwan said...

el~

aaa mmg pn....nmpk cm berisi je kan..camera yg silap...camera aku tuh...wakakaka..

wantie said...

kalau ko tak dapat keta kat sana nanti aku hadiahkan ko keta...

keta mainan.. nak? nak?

kalau la ko dapat keta hari tu, tentu sonot kan, jual keta settle rumah.. wooo kayooo kayooo

zura@iwan said...

wantie~

owhhh nak2....bg la keta mainan pon x per...jadik gk la...tp aku nk yg remote control nahh..

betui2...mokcik kayooo..

[-suziey-] said...

eh mcm peknen plak ko pakai cenggitu..hehe

zura@iwan said...

suziey~

aaa best yer kalu betui pregnan...cungg kan pregnan...kahh..