♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 12, 2009

Dia Ke Utara, Aku Ke Selatan

Setelah Kekasih Hati aku ke Jitra, "Utara" la tu attend kursus pd hari Jumaat, aku lak merajinkan diri pulang ke kampung aku Selama "Selatan" la konon2nya...hari sabtu pagi2 tuh. Sorang??? tak lerr…kak aku Ayong ikut sm.

Rindu sama ngan mak & abah aku, adik2 aku…hehehe..terubat juga walapun sekejap cuma..yer la, hari ahad pagi tu kami dah balik ke Penang.

Picca2 nih menunjukkan riang ria anak saudara aku Ain semasa di rumah Opah & Atok dier..
P1070974
Mcm2 hal tul Ain nih, ada je posing dia buat. Cucu kesayangan mak & abah aku nih…aku?? insyaAllah akan dtg…hehe
P1070980
Dier lagikk…senggeh jerk sambil menunjukkan botol susu nye…
P1070994
Ishh awat tkangkang nih…hehehe
P1070995
Kalut nak nek keta dh……
P1070991
Sebabnya Mak Ngah dier siap nk balik arr…
P1070990
Tata….nak balik Penang dh….

Alhamdullilah kami selamat pulang ke kampung dan balik ke Penang semula..Hari ahad tu tuggu Si Somi pulang, petang tu nak gi open house rumah Wantie. Tapi lambat la plak si Somi sampai. So terpaksa pergi malam lak...tak dapat den nak jumpaan ngan Rozie, El & Niza...hehe..

24 comments:

~Firsya~ said...

alahai tomeninye bdk tecit yg tunjuk btol susu tue,hehehehe,muuahhh kat pp die...

Gieyana said...

Ain nmpak cam rockers jer yg pakai bj denim tue..tp cute!hehe

zura@iwan said...

Firsya~

hehehe...akak tlg muaahhh kan utk kiela yer...

zura@iwan said...

Gieyana~

hahaha...tu la psl, tmbh lak dia buat aksi2 gitu...mmg rockers beb..

[-suziey-] said...

selatan la sgt tuh..ceh:p

hoho..syiok je ek sukati ko nk g memana..haha..kalu aku la..sorag2 mls btl..nk settle kan dak kecik tu pnye botol la..pampers la segala peralatan..adeii letih

zura@iwan said...

suziey~

hahahaha....lawak aku....gelak guling2 dh nih...

ya la, aku siap2 diri aku sorang jerk...aku ekceli mls nk drive tp ku gagahkan jua...haha

iedaLUVsham said...

kak zura, suke arr ngan pp c ain tuh!!! bambam!!! nak cubit2 raser! :)

Ernie said...

ala ciannya kene tinggal.... takpe kejap je tu.
bila balik kg hilang sikitla sunyi tu yer??? lagi-lagi bila jumpa mak ayah hehe

AINANAM said...

la..gamb ain je suma..mama ain xda ka?...kuang3

CINTAMANISZ Lite said...

hehe..muka zura mcm eksen jerk dpt balik kg tu, hihi.
Nak2 lepas dah pekena nasik lemak..huhu..

zura@iwan said...

iedaluvsham~

hehehe...pipi dia mmg bambam..geram gk akak...kdg2 cukerr cakat dier...dia pun geram..

zura@iwan said...

Ernie~

aaa x per kejap jer...lgpun terisi gk ms blk kg..hikss...jumpa mak & abah yg tcinta..

zura@iwan said...

Ainanam~

cesss....org nk tgkp gmbr dier x mau...abis tu buat2 tnya lak..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

amboi akak nih...eksen lak kata kite, dlm hati ni windu mbuak2 tau..
aaa tang nasi lemak tu x thn tuh...mmg sedap nasi lemak mkn kt kg..kekeke

Saifura said...

cian zura,menggembirakan ati ye?
zura,selama tu katne ek?
nape daku xpenah dgr pon nama tempat tu?

zura@iwan said...

Saifura~

aaa x la boring kan...
owhhh mmg la tmpt x glemar org x brp tau arr..Selama tu kt Perak, ada satu lagi Selama, Selama Kedah. dua2 tmpt ni kire sempadan la..hehe

wantie said...

sian ko yer kena tinggal.Tapi ok gak ko sempat gak balik kg. at least kurang sket rasa sunyi tue...

best ar nengok si Ain tu, pipi tembam,cubit sket....

Maklumlah cucu kesayangan........

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahai nasib baik la kampung dekat jugak leh gak bosan2 balik kg klu cik laki p kursus..huhuhu nanti next month kmi lak kena tinggai nan cik laki..dia p keja kat melaka..tapi nasib baik shari ja...tido la sorg2 tuk satu malam..uwaaaaaaaaaaaaaaa

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...kalu time coti x per la aku bleh blk kg or gi umah kakak aku. tp kalu time kojer duk la sorang2 kt umah...huhu..sunyi..

aaa pp dia mmg tembum...hikss..ye la sorang je cucu stakat ni, tggu aku lmbt sgt...huhu..

zura@iwan said...

Purple~

tu la psl...kg dkt x per, kalu jauh tiggl la daku kseorgan. time coti bleh la blk kg..hikss...

MiJa said...

teringat cerita dulu2:
kutub utara,kutub selatan

zura@iwan said...

Mija~

aaa ada2 citer tuh...hikss..

naurah makwa said...

nasib baik berjauhan sekejap sajork..

zura@iwan said...

naurah~

aaa sekejap jerk...

pstt; lama x nmpk naurah kan...