♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 5, 2009

Beraya Sambil Beramal…

Sabtu lepas kami ke Seberang Prai, last minute planning kalu tidak tak gi ponn tapi kebetulan hubby ada Taklimat kat Pejabat Kesihatan Seberang Prai malam sabtu tuh so aku sajok2 bersora kat hubby nak gi open house kat Pusat Pemulihan Dalam Komuniti(PDK). Alang2 kan hubby nak gi seberang sana so aku pon ikut bleh stay umah akak aku sementara hubby dgr Taklimat, lgpon bestt pa kite dapat tgk anak OKU menunjukkan bakat masing2.

Actually aku diinvite last minute oleh my colleague Tinie, dia yang terlibat dalam program hari tu, incharge bahagian pendaftaran so smpi2 tu terus register kt dia la..hehehe…Thanks Tinie invite akak gi yer….ada makanan bihun, laksa, ketupat….mmg besttt…w/pun tak dapat nak stay lama sebab bawa budak kecik kan…idak bleh tuggu lucky draw, hikss.

P1070826 Aku wif Tinie, cantik dh minah ni skrg bertudung…ayu tau…
P1070828
tgh “Hot”???ngeee…still encem tau…hahaha
P1070829
Ayong aku & fly dier pon join sm…
P1070832 P1070833
Anak OKU daerah seberang utara membuat persembahan Boria…
P1070837
Senyum riang…hikss..
P1070835
ngan budak nih lagik…gedikss bgmbr…wakakaka..

~Sorry yer Tinie tak dapat nak tunggu sampai kul 2pm sebab ada hal yang perlu di settlekan lagipun Ain anak kak akak meragam lak…hikss..

22 comments:

leadleedeea said...

vogue laaa akak...cantek~!!! hehee~!

AINANAM said...

meriah suasana kat PDK ni..kanak2 OKU semua nmpk bergumbira...

Ernie said...

moga dengan sedikit sumbangan yang kite berikan kepada mereka besar manfaatnya.

UnGu VioLet said...

cantik berkebaya coklat yer.. slmt hari raya..

mamamiera said...

cntik n0 zura berkebaya songket..
sebijik baju kurung songket zai..
same corak kaler brown.. but mine baju kur0ng lah..

Gieyana said...

kanak2 tue tgh nyanyi boria ka?heheh

mesti best siut kan..:D

mummYaeesh said...

mentang2 kat penang persembahan pun boria ek..hiks

sgt santek sedondon coklat gitew!

Farhah Zaidah said...

emm..berbakat nyer budak2 ni yer..tulah anugrah tuhan buat diorng..

zura@iwan said...

leadleedeea~

haizz mn ada vogue laa...lead lg vogue gitu...

zura@iwan said...

Ainanam~

aaa meriah la...kalu dpt tggu lama...aku tggu jerk...

zura@iwan said...

Ernie~

aaa amin...

zura@iwan said...

Ungu Violet~

hehehe...bj org kasi tuh...hikss..

zura@iwan said...

mamamiera~

owhh ya ka sm...hehehe...kita bleh pakai lg cenggitu kalu bdn naik x leh la pakai...tp zai kalu pakai kebaya sure lg vogue tau..

zura@iwan said...

Gieyana~

aaa diorg Boria tuh...

mmg best tuh..

zura@iwan said...

Mummyaeesh~

sure la Boria Penang...

hehehe..sdondon ko...

zura@iwan said...

Farhah~

mmg betui wpun diaorg kekurangan sstu tp ada bakat2 yg tpendam kan...

[-suziey-] said...

alhamdulillah..mulia sungguh hati mu..semoga diberkati:D
waa tolat sungguh kamu yek..hehe..tantekk

zura@iwan said...

suziey~

haizz..aku p mmeriahkan lg suasana jerk...hehehe...

aaa tolat2...weiii ko pun ckp telo kah???

wantie said...

zura- mesti touching ko tengok bebudak OKU tu.

Aku tak leh nengok dorang tu, rasa sayu bebenor.

Rasa ler kerdil nyer diri ni. Diberikan sesempurna manusia tapi masih tak sedar diri...

zura@iwan said...

wantie~

mmg touching arr....rase kita begitu sempurna tau....tp kita kdg2 x penah puas kan...

Nana said...

tu dia siap ada boria lagik

zura@iwan said...

Nana~

aaa Boria pulau pinang larr..