♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 29, 2009

Jom Drift!!!

Nak gi drift kat mana yer???….….jom join the club…ahakss.



Ni ha….Dua sejoli lagik tue..


P1080082 Black Wolf & Blue Shark…hahaha..

Hobi baru ke nih? Eh ntah laaa…hb aku suker mencoba, minat ade tp mende gini tgk je kecik tp mahal siut, blm tgk yg lebih upgrade, lagik mahal. Keta kat atas nie edition lama dah la, beli pon second hand jerk…hehe.


BUT…

P1080098 Kawan Iwan, Sod dah amik Blue Shark tue..huhuhu. Anak dier duk mengamuk nak..nak..nak…
P1080097 Tinggal lah Black Wolf kesebuahan…kahhh…
P1080094 budak nie yg mengamuk nak keta control tue..ka Ayah kamo yg iya2 nak men..lalalalala…
P1080096Nisya kut nama dier sya2 gk la..sowi Zan lupa lak nama anak ang…kui..kui..kui..…
P1080099Selalu gak aku gi melepak kt rumah Zan nie kt Bandar Perda…hehehe…so baru ni diaorg dtg lak lepak umah aku smpi kul 12.30am…hikss..duk layan movie. Sampai tertido la anak dier…kekeke..


Tenkui korang datang gak umah kami nuh….walaupon raya dah lepas, aku jamu gak kueh raya yang masih adoooo tuh..rezeki hangpa la…

22 comments:

el said...

pttlah mengantuk ko kat ofis eh..kahhhh

zura@iwan said...

el~

tu la pls mgntuk yer..

wantie said...

la.... hobi cam gini plak. kalau la Amirul nampak keta control ni, siap sampai pagi aku tak leh tidoq..

yg muraj tu dah berdozen aku beli. Tapi yg mahal cam gini tak poernah la beli...

suh hb belek aku lebih baik daripada belek keta kecik yg mahal itew... kahhhhhhhhhhh

Ernie said...

kete ni kalau nampak kat DOREMI saya...tak jagi kerje la dibuatnya

fazilzura said...

aku ingt kan kete betui .. rupe nya racing car kecik..
dulu2 mmg ramai yg dok layan game ni.. diorg melepak di titiwangsa, sana ada dia nye lane... mmg syok tgk.. tp bab nk menten mmg tingi ler...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..ni klu nampak dek mirul.. mau dia pun ngamuk2 nak gak

MiJa said...

alah,tu smua kaum bapak yg nak main tu!!!tau sgt..haha

[-suziey-] said...

hhohoh drift btl..ye ye je aku ingt kete beso..ekekek:p
hmm aku rs bapak dia gunakan ank dia soh ngamuk sbb nk car tu kot..ekekek:p

zura@iwan said...

wantie~

hb aku mmg, dia gitu la..suker mende2 gini gk...ahakss..

mmg pon sm la cm anak kwn hd aku nih...beli yg murah2 tu...lps tu nmpk yg bsr sket ni then bleh drive lg jauh..minat lak..hikss

amboi baik belek ang nuh..hahaha

zura@iwan said...

Ernie~

aaa budak2 kan...tp dlm umah mmg x leh men nih..kena men kt luar..haha

zura@iwan said...

fazilzura~

kakaka..tkena ang..

weii mmg sonok tgk yg men kt lane nih...tpesona aku lak..kahh...ada club gk depa nih..

zura@iwan said...

Cutemiut~

semestinya budak2 laki cm mirul ni mmg mgamuk nak jerk..

zura@iwan said...

Mija~

kakaka..mmg kan...kalu car control yg kecik tu ya la budak2 men...yg ni mmg laju sll adult duk men..hikss

atty's said...

kalo fir dpt join ni ..mesti sukak..

zura@iwan said...

suziey~

kakaka...drift gk la tuh..guna tgn gk..

bapak dia pon minat gk tuh..hehe

zura@iwan said...

atty~

sure la sukak..hikss

ikiqzana said...

mmg seronok gan hobi ni.. iqbal pun suker..

zura@iwan said...

ikiqzana~

owhh ya ka, iqbal suker gk yer...bestt gk

CINTAMANISZ Lite said...

ala..drift ngan kete hang tu je zura..
drift kat lot parking umah tu pun leh, hehe...pak guard tak marahnya..malah dia jadik penyokong Iwan lagi, ngee..

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

aaa nk drift ngan keta la tp x berani lg..kahhh...

cess pak guard sokong lak...pandai2 la akak nih..

Gieyana said...

Nureen mmg giloss ngan keta nie...kalau nmpak dek Nureen mmg harus kena rembat nie!huhu

zura@iwan said...

Gieyana~

ha tu la..idak kena smbr la yer..