♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 9, 2009

Fuhhh...Kenyang..


Riang ria kami nak makan free…hehehe

Picca nih semua fresh keluar dari oven lagi yer….lunch time td kitaorg makan2. Tiap2 tahun besa la ofis kitaorg akan buat jamuan rayer nih….kitaorg mmg sokong 200% la yer coz tak yah bw kuar duit semua, kita tlg makan jerk. Tapi aku ada la juga kena incharge bab2 jamuan nih, tmasuk order2 makan daaa….

Kenyang2…alhamdullilah rezeki kitaorg pada hari Jumaat yang cerah ini. Makanan semua sedap2 belaka..SO layan piccas je lerr…..
P1070956 P1070961 Boss Besar….sowi boss t’snap gmbr boss cm ni lak…ampun2…kahhh..
P1070962
P1070969 Gadis2 melayu terakhir di QM…hikss
P1070971
Awat muka deng pucat ajer…hehehe..
P1070964 Wahhhh…mmg tak puas la mkn ini…huhu…

pstt; terkilan juga aku...huhu..x dpt nk sambar satay yg aku order gak...x per2 dh penah mkn itu satay..sempat pow sket2 mknan, sket ke??? bw blk kek coklat tinie buat, agar2 kak maznah buat, kueh mueh sket, ikan goreng & telur dadar. kuih muih yg aku bw interchange ngan staff sbrg ler..adil2 kan..hahaha

32 comments:

atty's said...

shedapnya ketupat palas...

Gieyana said...

ada tapau utk aku sekali tak?kekeke

CINTAMANISZ Lite said...

Tu..sdp sgt ler makanan2 tu. Kalo idak..takkan semua ralitttt je makan, hihi..
Sambil bercakap kat hp pun leh makan beriya2 lagi tu..
Hmm..kira okey ler boss sediakan peruntukan utk jamuan raya, kan??

zura@iwan said...

atty's~

aaa mmg cedapnya...

zura@iwan said...

Gieyana~

ala...mmg nk taupau...tp kan cukup2 utk aku jer lak..kahhh..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

aaa kak mmg sodap...kita suka order kathering kat kak tuhh...smpi dia kenal la sy..hehehe...
boss ni mmg ok...bab2 mkn ni..no hal.kekeke..

el said...

ajak la aku td..leh la kenal2 ngan boss kau tu...kahhhhhhh
sib bek la ms kat opn hse umno tu aku dah rembat satay..nak tau bape round. 5x kahhhhhhhhh (muke x tau malu)
berdekah3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

waaaaaaaaaaaaaaa teringin nyer nak makan ketupat palas tue...huhuhuhu sangat teringin nak makan..

ibu_umairah said...

sedap nya tengok ketupat palas.......suka tau ketupat palas ini,tapi org melaka ketupat nasi je,,,nak buat tak pandai!!!!!!selalu kalau teringin nak makan kena p pasar malam

~Firsya~ said...

phewwwwww,tantekkk la yg pkai bj ijau tue,hehe,wahh besttt giler dpt mkn2x free,hehehe

wantie said...

zura- kusyuk nyer bos ko makan...

ada plak mkn sambil jawab phone..

sedap sangat la tue....

bspotgurl said...

sateeee......bestnyeee

zura@iwan said...

el~

boss aku x nk kenal ngan hg la kalu hg mai...hahaha..
amboi 5round patut la aku tgk bdn hg mbosar dr sblm nih...hehe. mmg x malu..

[-suziey-] said...

perghhh aku ngidam itu ketupat n rendang..uwaaaaaa..sob sob sob:p

ceh ikan goreng ngn telur dadar pn nak tapau:p

zura@iwan said...

purple~

tu la kalu tingin x tau org jual kt mn susah tu..kalu pregnan nk kena cari gk tuh..

zura@iwan said...

ibu_umairah~

as mmg sedap tau ketupat pulut mkn ngan rendang,susah nk dpt kt melaka ka? as bljr buat...sng la mkn..kekkee

zura@iwan said...

Firsya~

ishh...mn lawa daa...muka pucat jerk...tp mmg best mkn free kan..

zura@iwan said...

wantie~

mmg khusyuk boss aku mkn ...sodap sgt..hikss...

zura@iwan said...

bspotgurl~

besttt.....hikss

zura@iwan said...

suziey~

aku dh lopas mgidam itu...kuikuiui..

weii...sapa x mau amik aku amik la...depa tolak rezeki...aku x...kakaka..

ikiqzana said...

kt opis tadi pun ada mkn2 hari raya... x terlarat nk makan.

meriah nyer zura makan ramai2 gan opis mate...

chipsmore said...

nak sateeee ;)

chipsmore said...

nak satee ;)

sis_nita said...

lemekkkkk..

ketupat daun palas itewww..

nak nak nak nak..

n.u.r.u.l said...

kuat nyer mkn budak zura ni... kat mana ada mknan, kat ctu ada dia... salute pasai dpt maintin

zura@iwan said...

ikiqzana~

ooo ada gk yer jamuan raya..

aa zana sekali sekala kan..meriah rase...

zura@iwan said...

chipsmore~

hehehe...nak ke sian la..

zura@iwan said...

chipsmore~

2kali lak..

zura@iwan said...

sis_nita~

akak sedap ketupat palas & rendang...mmg x puas...

zura@iwan said...

nurul~

akak bab mkn mmg bestt...ishhh naik juga la..naik kt perut...hehehe

Ernie said...

huyoooo banyaknya menu die... lagi-lagi ketupat palas tu memang tak boleh lupala...

zura@iwan said...

Ernie~

aaa byk ernie...mmg sodap la....yer ketupat pls mmg x leh lupa..