♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 12, 2009

Beraya Lagikkk..






















Kekanda yg penat sudi melayan permintaan Adinda nye utk pergi beraya ke rumah kawan Adindanye..masih lagik tsenyum dan rancak bersembang…hehehe..Thanks sayang….

P1080010Terima kasih juga kepada Tuan Rumah yang sudi melayan kami yer, yg pada mulanya plan nak datang petang tetapi kita hanya merancang kan Tuhan yang menentukannya. Ye la Kekanda hamba pulang dari bertugas lewat sudah…hikss. Dah bermsge ngan dak Niza nak gi sekali kalu boleh…tgk2 km je yg last gi malam. Tak per yang penting km sampai juga rumah Wantie nih w'pun mula2 x jumpa rumah dier, sebab malam kan….tak perasan sign board Continental tuh…wakakaka.
P1080013encem anak tuan rumah nih….pandai dia main Laptop, celik IT nih…kekekeke…
P1080011Masa kami datang tu…still ada tetamu yg terjah umah Wantie, jiran2 dkt la…ha ramai2 ni anak Wantie…opsss sowi2 anak2 pengasuh dier. Diaorg pun dtg nk mkn2…hehe. Lagik meriah la suasana yer…
P1080012Uittt, gmbr sensor…..jadik la nmpk buntut aku ponnn..gelak guling2 aku tgk gmbr ni…asben aku la amik gmbr x pggil…x per yg penting nmpk muka tuan rumah yg riang ria tau….gelak2 jerk…hikss..

Makanan masih banyak tau masa aku datang tuh….dak Wantie ni terrer tul masak byk2, kalu aku gamaknya tempah kater rase..kekeke. Tp Wantie bihun sup angpa mmg sempoi la weiii…sedap bangat. Nnti kalu ada buat mkn2 lagik jgn lupa ajak km yer….

Lagipun angpa & asben mmg peramah….asben aku pon tak lekang idea duk sembang ngan asben angpa. Lawak2 pon ade….yg best tu wpun br bjumpa, sempat tgk album kawin angpa tuh…..walaweiiii…cunggg siut…tingin aku nk buat cenggitu…

Tak dapat nk bergader gedikss lagik ngan dak Gie, El & Niza….sebab diorg semua dtg petang ahad tuh…hehehe..len kali kite jumpa lagikk…Bergader kt rumah Niza lak…hahahaha…

32 comments:

n.u.r.u.l said...

kan akak dh kata...mana ada mknan kat ctu ada budak zura ni...hikhik. tp posing maut tu yg x tahan tu...

wantie said...

terima kasih yer sudi datang kat rumah beraya. tengok ler muka aku yg dah macam mak cik umur 50thn.

memang aku penat tahap gaban dah tue. tapi demi kengkawan aku abaikan jer penat aku tue...

selaps kau balik ada lagi tetamu yg datang. jiran aku ler. dorang baru balik dari umah mentua dorang ler.

Demi menjaga hati jiran dorang ( aku ler) dorang datang juga memalam pun. sembang samapi kul 11:30 baru selosai...

best ar aku rasa..

[-suziey-] said...

mmg sensored tu..ekek:p xpela..asyik nmpk muka je..skali skla nmpk benda lain..hahaha:p
amboiih..xabis lg ni beraya..haha..sebula la gamaknya yek..posa ckp ke sbln.ahaskkkk:p

sis_nita said...

tak abeh lagikk berayerr yerr dik..

akak deepavali ni dah aderr jemputan open house deeparayerr..

makaaaannnnn manjanggg..

camnerr laa akak ko ni nak kurus..

huhuhu!

bspotgurl said...

fuh, sesi beraye sakan lagikkk

saifura said...

uikss zura..jeles la tgk korg jalan raya jek..hb kite asik keje jek..sob..sob..jeles nye..

zura@iwan said...

nurul~

akak perli saya yer...sian sy...mn ada stiap kali ada mknan sy ade...hahaha..tp sy mmg sukerr...mkn...kekeke..

zura@iwan said...

wantie~

sama2 la...kerna sudi jemput aku gk. besa la kita kt umah duk lyn tetamu kdg2 x terurus kan. x per yg penting happy.

aku phm mmg hg penat punye...kalu aku pon cenggitu tp x kan nk tunjuk kan. best tau kwn2 mai umah kann..

zura@iwan said...

suziey~

tu la psl weii..sll sgt tgk muka aku jerk...la ni tgk buntut lak..wakakaka..lawak tul..jgn mare kwn2...
weii raya ttp raya weii dh org jmput kan x kesah la posa sbln ke x...hahahaha

zura@iwan said...

sis_nita~

akak tu la...smbung smpi raya deepa la kak...
mkn ttp mkn...lps ni diet la..hikss

zura@iwan said...

bspotgurl~

jln umah kwn2...time la ni kita gagah nk gi umah kwn2 kan..

zura@iwan said...

saifura~

ala jgn la cm tuh...x per la nk buat cm mn hb u keja, nnti hb u coti ajak dia gi la..

Gieyana said...

A'aa la kan...x dpt ler kita nk jumpa n gedik santai gitu..sempat jumpa cuma El jer..Si Niza cuma jmpa time nk balik kt tpt keta jer..kekeke

nnt ar kita gather2 len...sedap woo bihun sup Wantie tue..:D

zura@iwan said...

Gieyana~

tu la..x per2 bleh jumpa lagikk...satu pulau jerk...

mmg sodap weii...sambal dia tu ummm...

el said...

aku suke cucur pesember wantie tu
ms time lepak2 nak balik tu
aku dok tepi kusi tu...sib bek la dekat je cucur tu kat tepi aku..smbil sembang ngan gie (tgk album kawin) smbil mkn) kahhhh..aku ni mmg antu cucur...

x dpt jpe ko beb..huhuhu
xpelah hope dpt gather2 kat umah niza nti eh...

kahhh x leh bla..adake laki aku suh terjah je umah bawah tu (wantie kata depa buat kenduri tunang) kahhhhhh sib bek fon wantie..condom umah dia..berdekah3

zura@iwan said...

el~

aaa aku pon mkn gk cucur wantie tuh...smpi segkak la peyot km laki bini mkn kt umah wantie...smbil smbng2...

tu la...nnti gader kt umah niza la plak..insyaAllah

lorr tu arr...sib baik hg x terjah umah bwh tu...tp apa slhnya...x kan org nk halau kan..wakaka

CINTAMANISZ Lite said...

uuiihh..meriah umah wantie..

Hang Zura..dok susun open house aje ler..best tul, hehe.

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

mmg meriah kak...tmbh2 tuan umah pon meriah..hikss

Akak zura mmg keja susun open house jerkk...nk buat open house gini x cukup budget lagikk..

yatilee said...

raya..raya..rayaaaaa..cpt2..bulan syawal nk abis dh!!!!!!!

zura@iwan said...

yatilee~

hehehehe...lps syawal bleh gk terjah umah member2 kan..

Dee said...

wah..jln2 carik makan free masa raya2 ni..

alyyani said...

raya kan sebulan, wajib la raya sampai cukup 30hari :)

zura@iwan said...

Dee~

ye la jln2 cari mkn la...

zura@iwan said...

alyyani~

betui2....kena la gi beraya selagi ada org jemput..

leadleedeea said...

sesekali amik dari side belakang laks..sexy gituw taw kak..ehehehee~!!!

zura@iwan said...

leadleedeea~

kahhhh....nk gk ltk kt blog gmbr gitu nuh...wahahah

ibu_umairah said...

makan lagi..best2!!!!!!!!!!!!!bila lagi kan zura masa ini lah,kita tibaiii betui2...hee.heeee..lupa untuk diet seketika

zura@iwan said...

ibu_umairah~

hahaha...tahu x per...

~Firsya~ said...

yuhuuu sis,w/pon gmbq dr blkg,ttp cunggg tue,hehehehehe...sexy,huahuahua

zura@iwan said...

Firsya~

kahhhhh...lawak la kiela ada lak cunggg...ishhh...

ppb_ppkp said...

zura..btui tu.....dia baru 3 bulan setengah.... dah 7 kg tu...
pipi labuh...dah pandai pegang botol susu kalo dok dlm buai..
bila opah dia bacakan buku kad tu..dok tgk ja..mulut hingaq
ain panggil mama dia BONDA..memang seyes rindu..aku pon rindu dia..
ye la dok ngan aku 1 bulan..maw x rindu

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

tu la chubby tul la...oo dia pggil bonda ker...ye la kan hg jg dia pon ritu sbln mmg sure windu gk kan..