♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 5, 2009

Jalan2 kt Tesco

Untuk hilangkan boring menunggu Hubby aku dgr Taklimat malam Sabtu tuh, aku & kak aku merajinkan diri jalan2 cuci mata sambil sopping sket kat Tesco Seberang Jaya.

Sampai tak de org la km duk kt Tesco tuh…hahaha..sambil tu layan Ain main kt Playground..hikss…

P1070848
P1070849 Riang Ria bersama Ain…..sonok betui dier…
P1070853 P1070851
Tak de kojerr nak posing jugakkk…..teka mn satu aku…kahhh…

pstt; kami terpaksa overnight kt umah kak aku sebab hubby habis taklimat pon dh kat kul 11 lebih penat lak tuh..pagi2 Ahad tu chow balik Penang sebab ada byk aktiviti beraya lagikk...hikss..

23 comments:

[-suziey-] said...

hahaa..wei nape ko kecikkan senggitu skali gambo ko..ko dh ckp slim dh..xyah la nk fitkan lagi..haha:p
aku pn akn publish gmbo aQeel posing cam dak kecit yg tomey itu..haha..adoi..sama ngn ko plak:p

sis_nita said...

harus anak dara besar tu yg posingg..

heheh!

bspotgurl said...

wah wah.. belum abis lagii akticiti beraye you all... dasat nihh

*Zetty* said...

Amboi..sempat lag tuh dok posing2 kat Tesco...hikkss...zati tau...akak picas yg sebelah kanan tu ler...kan picas kat atas skali tuh dah tnjuk muka...ekeke.. ;p

iedaLUVsham said...

geraam tol nengok pipi dak ain nih! nak picit2!! cuttee!!! bambam ;)

zura@iwan said...

suziey~

wakakaka...sajok aku kecikkan sbb mls la nk tunjuk aksi model aku cungg tu bosar2...nnti org nk tmuntah sokmo lak...hahhaa...

aaa publish2 gmbr aqeel lak...sm la plak..

zura@iwan said...

sis_nita~

harus2...kakaka..

zura@iwan said...

bspotgurl~

aaa blm abis slagi bleh gi beraya...hikss

zura@iwan said...

Zetty~

sempat...org x ramai time tuh mau akak posing..hikss...
betui!!!...ya la kan dh show awal2 ponn...tu yg tau

zura@iwan said...

iedaluvsham~

mmg akak ponn geram pipi yg chubby itu....

wantie said...

Zura- ko tunggu lelama kat TESCO tu nak tolong tutup pintu ker???


Rajin ko bersantai ngan anak sedara ko yer.. kalau anak sendiri macam mana kan....

~Firsya~ said...

waaaa,jln2x lagikkk,besttnye...tembamnye la pipi si dak tenit tue,gerammmmmmm

el said...

kahhh gelak goling2 ko posing cam gitu
x penah2 taw...berdekah3

CINTAMANISZ Lite said...

Akak tau..akak tau yg mana Zura dan yg mana kakaknya si Zura..haha..

Tapi nape sejak 2 menjak ni Zura gemar sgt memanjangkan gambar dan men-selim-kan gambar? Kan Zura dah selim-melim. Lain ler akak ni..nak menyamar jadi kurus..leh ler wat cenggitu, hehe..

zura@iwan said...

wantie~

tu la aku kata...aku tlg tutup pintu tesco..hikss..aku keja part time kt sn..hahaha

tu la...ngan ank sdiri x tau la cm mn...huhu

zura@iwan said...

Firsya~

jln2 besa jerk....aaa akak pun geram..hehe

zura@iwan said...

el~

aku pun duk tgelak guling2 gk...x penah gitu aku...wakakaka...beng tul..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

pandai akak yer...hahaha..

akak kita buat cenggitu sbb nk adjuz gmbr tu duk one line gitu...tu yg jd selim melim tuh...hikss...

ala kak...nmpk juga muka kan..

azrina said...

hmmm.banyak noh nak p beraya..hehehe..makin lasak ain ek..

zura@iwan said...

azrina~

hehehe...mmg byk...aku suker gi umah org...wakaka...

aaa lasak dh dia..

fazilzura said...

FULAMAK ko .. posing manje2 gitu yek....

zura@iwan said...

fazilzura~

hahaha....mmg kdg2 aku gatai posing tlbh sudahh!!

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!