♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, October 20, 2009

2 in 1..hehe..

Kesahnya 2 in 1 ni berlaku on saturday …secara kebetulan la citernye nih. Kami kuar kejap nk gi beli brg la…then suddenly Sahabat hubby Sham call kata ada kt Penang on the way gi airport nk gi amik cousin wife dier.

So dah sahabat datang dari Kedah nuh…nak b’jumpaan la, diaorg tingin nk makan Laksa Penang lak, aku pon x sure laksa mn yg cedap..asalkan mkn kt Penang sudahhh….kahhh. Kami bertemu diaorg kt Astaka nak masuk ke Stadium Penang, kat citu la aku rase ada Laksa yg bleh thn la cedapnya....Laksa kt GAMA tu close lak,citu mmg cedap la.


Tu gerai jual laksa tuh..
P1080017
Menunggu sahabat yer…
P1080026 
Laksa dier halus2 skert…Laksa Buyung nih..
P1080027
Nyum..nyum..nyum..
P1080033
Dian tengah & cousin dier…
P1080037
Sham, sahabat hubby nih sejak sekolah lagik…
P1080032
Aiman Hakimi….sakan kamo..pakai Rayban lagik tuh…hikss
P1080031 P1080036
Unty pegang Aiman yer…mama kan nk mkn laksa tuh..


Mama dier siap taupau lagik laksa tu 4bgkus bawa balik….hahahaha…mmg cedap la tuh. Diaorg siggh umah kami kejap, nak rest sat sebelum sambung bersopping…kami tak dapat join sebab si somi aku la kojer.

49 comments:

CaMaRPuTiH said...

nnt aku gi penang ko bw aku mkn laksa gak tau... hihihi...

zura@iwan said...

Camarputih~

insyaAllah..mai kena aku ada kt Penang la..hikss

Ms.Lilies said...

aiyooo laksa...
my fav...terliur2 tgknya

[-suziey-] said...

pergh siap tapau 4 bungkus..btl2 sedap tu..hehe..aku bese je laksa..hubby aku giler laksa..

mAr@ZiEy said...

Comey sgt la hakimi tu..

MaMa aYiN_FaSHa said...

terliuqqqqqqq chekkkkkkkk tgk laksa aihhhhh....

zura@iwan said...

Ms Lilies~

fav i jugakk...mmg tliur nengoknye..hikss

zura@iwan said...

suziey~

aaa dia bgkus utk org len sm kut..hehehe...kahhh...
ooo aku mmg fav laksa weii...laki aku pon bleh la juga lyn..

zura@iwan said...

marziey~

aaa..chubby...hehe.

zura@iwan said...

Mama AYin~

cheqqq pon sama.....tliuqqqqq...

alyyani said...

aaa laksa, tgk je mmg dah terliur. walaupun kt penang, tak banyak tempat yg laksa dia betul2 sedap kan? laksa buyung? 1st time dengar ni...

zura@iwan said...

alyyani~

tu la kan..laksa mmg buat aku tliur...aaa aku rase buat sdiri cedap lagik...laksa buyung ntah betui ka aku sebut nih...masak dlm periuk tanah tuh..

Nana said...

sedap nye laksa tu peberet kita tu

~Firsya~ said...

sis,nnti kila n family dtg sna,bwk g mkn laksa jugak tawwwwwwww...

AINANAM said...

laksa ni la tempt fav ayong n man...n taukeh laksa ni kwn man..kah..kah..kah..xsangka dia msuk blog..

CuTeMiUt78 said...

walllaa.. laksa penang,, feveret gak tu

neezareef said...

banjer sepinggan zura..

zura@iwan said...

Nana~

aaa sm arr feveret la..

zura@iwan said...

Firsya~

ok insyaAllah yer....dtg png yer..

zura@iwan said...

AINANAM~

lorr ya ka..ishh awat x habaq awal2...idak bleh aku taupau sekali..hehe

zura@iwan said...

cutemiut~

ramai org minat laksa nuh...

zura@iwan said...

neezareef~

mai png kite nk banjer...hehe

Nik Ahmad Talhah said...

laksa makann kegemaranku.. terliur tul ni..

zura@iwan said...

Nik Ahmad Talhah~

same2 la fev laksa yer...

CINTAMANISZ Lite said...

Ni laksa mana lagi sedap? laksa janggus tu ka..laksa tang sini??

Hmm..terlioq nengok hangpa dok pekena laksa tu..nanti jgn lupa bwk akak makan kat situ...haha

fazilzura said...

Wahhh
nampak sedap betui laksa nye tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

laksa buyong dekat changkat jering jalan nak ke kola kangsar sana sedap....try la skali..heheheh tapi xtaw la nak habaq location tue kat na..hahahaha

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

laksa janggus cedap gk kak...tp nak p sn jauh arr blk pulau sn tuh...member mai kejap jerk, lgpon hubby kite kojer la..

zura@iwan said...

fazilzura~

hehehe....cedap2 ..

zura@iwan said...

Purple~

owhh ya ka...nk kena cari tmpt la..kalu eida tahu bleh la tlg bw gi..

wantie said...

rajin ko zura yer.. bawa dorang pusing pusing penang cari laksa..

Selalu gak makan kat astaka tu. tapi tak pernah pulak aku menjamah laksa tu...

hai.. org jauh dapat makan, aku yg kat depan hidung wat tak peduli jer...

Dee said...

nti blanja dee mkn laksa eh..

zura@iwan said...

wantie~

ishhh x de pusing2 lah...kitaorg tggu diorg kt citu jerk...dia sdiri mai cari...kahhh..

aku dh penah try 2-3kali gk la..bleh thn gk la rasenya..

zura@iwan said...

Dee~

insyaAllah...nnti kite jumpa yer..

ibu_umairah said...

mesti sedap gilerrrr laksa itu.....tak bole ketinggalan ini mest kena cuba jugak.....zura,nant kalau as ke sana bawa makan laksa ye..he..he..heee

zura@iwan said...

ibu_umairah~

hmm..cedap la jugak as..insyaAllah kalu pjg umor zura bw as gi yer..

leadleedeea said...

nampak cam setap jek laksa tuuuuu....heheheee~!!!

nnti lead trun penang, akak banje lead laksa neh yek...hehehe~!!

sis_nita said...

sedapnyerr zura..

laksa tu kanss..

isk..!

zura@iwan said...

Lead~

hehe...aaa lead bila nk trn png..mai la

zura@iwan said...

sis_nita~

aaa sedap akak...aaa laksa la tuh..hehe

shi3la said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkk laksaaaaaaaaaaaa....!!!!!

shi3la said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkk laksaaaaaaaaaaaa....!!!!!

zura@iwan said...

shiela~

mai laaaaaaaaaa png......

10 said...

area mana kedai tu?

zura@iwan said...

10~

area stadium png tuh...tahu ke

MAMADANISH78 said...

mak'oiii...laksa....terluuqnya tgk time tengahari2 mcm ni...uuhuhuuu..alahai...comelnya siap pakai spek lagi tu..

zura@iwan said...

MAMADANISH78~

hehehe...sian akak tliur yer...slmt mkn laksa na..
aaa mama dia bg pakai tuh...hikss

~Zetty84~ said...

Waaaa...dah lama zati x mkn lak sa blkg GAMA tuh...
sgt sedap kan..?
walaupun tmpt nya x strategik...
harus weolls pegi setiap ari jumaat...
tp sejak keblkngan nih asyik tutup jerk...
sgt terliur nih....(",)

zura@iwan said...

Zetty~

aaa akak pon lama x mkn kt citu...aa sedap..

betui tmpt x brp strategik la...wahh tiap ari jumaat tuh..hehe

ritu akak gi pon depa tutup gk..hehe