♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 2, 2009

Sekembali ke PENANG


Raya ke 6 dh bertapa kat Penang…..tapi bukan duk sajok, ada aktiviti yg dilakukan….kekekeke…

Kami ngan family mentua gi berjimba2 di Taman Belia bw anak2 mandi-manda…yehaaaa….aku pun mandi!!!…owhhh tidak. Aku berposing2 bgmbr jerk!!…

Banyak giloss gmbr……sowiii jgn marah na aku letak byk2 gmbr. Sbb aku tak pandai sgt nk bercerita…SO let’s picca tell the story…..

P1070706
P1070708 P1070710
Makan sure ado…..
P1070711
P1070722 P1070705
P1070723 P1070729
Nak jugak berposing bdua2an…hehehe
P1070735 P1070737 P1070742
Tak puas lagikkk…lepas mandi kome bersuka ria kt playground lak…
P1070747aku di keliling ijo….

~Seronok sangat tengok gelagat anak2 nih….kdg2 tak larat nak layan pon adooo…tu aku blm ada anak lagikk…haizz….
~Apapun masa kitaorg terisi juga hari tuh…..kdg2 smpi boring tak tau nk gi mn arr….

27 comments:

aleena said...

hye:)

bila free time beriadah camnie sangat besh:)

MuMMy 2 Haqq said...

best betol berjimba2 yerk!

Nana said...

wah beznye ni blah mana ni.nxt year bole plak p sini plak

~Firsya~ said...

phewwwwww,jalan2x sakan no...besh2x...

psssst tuan umah,nmpk berisi sket ye bdan akk dlm gmbo nie,but still cute lorrr

bspotgurl said...

memanglah best sesangat picnic camnie... jeles wooo

el said...

byk2 pic...pic si syasha tu x thn aku nengok..perot boroi..kahhhhhhhhh

zura@iwan said...

aleena~

hai...tq visit cini..

aaa mmg best kan..

zura@iwan said...

Mummy 2 Haq~

ye la x sll kan...hehehe..

zura@iwan said...

Nana~

hehehe...kat Taman Belia...nk citer x reti..hehehe

zura@iwan said...

Firsya~

kakaka...time bleh jln sakan...x leh jln merap duk umah...hiks..

aaa kiela adik ipar pun tegur...bahkan akak ni kurus jerk...pakai bj tu nmpk berisi..kakaka..

zura@iwan said...

bspotgurl~

gi la picnic..bg kite jeless lak..

zura@iwan said...

el~

mmg woi...aku pun x leh thn tgk pic tu...boroi betui...hahhaa

wantie said...

dasat kor yer...
sampai ke raya 6 ko dah citer kat kitorang...

aku nak upload tak sempat agi arrrrr

[-suziey-] said...

cewah...bw anak2 mandi manda no..rajin ko ek..ok la..bykl masa lapang..meh kasi aku pnjam sket masa ko..ekeke:p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best kan sekali sekala dapat berkelah nan family cam tue..

zura@iwan said...

wantie~

kakaka....mmg dasat aku kali nih...cepat2 update punya nih...

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi tu.. g mandi2 ya..

zura@iwan said...

suziey~

mmg aku rajin tlebih...sbb aku ada masa...cubo aku tk de ms...meh aku kasi pinjam sket masa aku...tp ko kena mai png la..

zura@iwan said...

Purple~

betui2....best gk..

zura@iwan said...

Cutemuit~

aaa sempat mn x sempat...kekeke..bg sempat gk..

CINTAMANISZ Lite said...

Kat ner tempat ni? Mcm best je..
Kasi ler info..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

area nk ke tjg bungah tu kak..kt taman bunga tuh..hehe..

kita bkn expert sgt jln2 png nih..area town jln susah sket byk cabang..

mummYaeesh said...

tetiba rindu kat youth park..aci tak??woohoo

zura@iwan said...

mummYaeesh~

hahaha...aci2 windu youth park yer...blk png nnti gi la youth park..

QasehnyaRania said...

tgk board tu pon dah tahu kat na `laman penyayang`.. taman belia..
rindunya dah lama tak p last p tahun 2007.
suka tgk budak2 main skateboard kat situ..hihi

yan jua said...

Qaseh~

owwhhh penah dtg png ye..mai la jln png lg..

Richard Felder said...

tetiba rindu kat youth park..aci tak??woohoo