♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 15, 2009

Merajuk ke eh???

Nak dengar ke citer nih? ekceli teman merajuk la...stop berblogging, percaya ke? percaya la korang..............huhuhuhu..tak lagik kutt...teman tipuuuuu lahhhhhhhhh...hahahahaha...jgn mare yer...

Dan......ada plak si Baju Hijau nih ponn merajuk ngan aku, masuk nih dh 3kali tau buat perangai...apa kehel yer ko yobbb...selama ni tak penah buat perangai, nak suruh aku tukar "Kekasih" len ke? Owhhh tidak aku setia pada mu lagi la Sayang.....aku tak kan cari lagik "Kekasih" len yer....dont naughty2 ok....

Sebab ko buat perangai, menyebabkan aku datang kojer lambat tadi tau....t'paksa la calling2 Mr Everything datang tolong...hiksss...

Siapa si "Kekasih" si baju hijau tu eh???dier ni la..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Buat perangai tak leh start lak....kejap ok kejap x ok, so aku yg kuar dari rumah awal pon dh jadi lambat coz tggu my hubby fetch me at home...dia kan kojer so t'paksa la tuggu dier settle kojer dier dulu..

Haa nk beli keta baru nih lahh....hiks..hiks..hiks..Ishh tak mmpu lagik km nk beli keta cenggini.

Rupernya en Hubby datang amik aku dengan keta kt atas nih bersama kwn2 dier coz ada kojer nak kena buat kat luar sekali harung amik aku la...keta company la tue. Tenkui byk2 kepada sesiapa yang terlibat yer, ada escort lagik tu nk hntr aku gi kojer....kahhh...sowi byk2 susah2kan kwn hb lak..

Harap2 petang karang sempat la hb bw keta tue gi buat apa patut, kalu x sempat sok aku nak gi kojer kena la en hubby hntr lagikss...huhuhu....

32 comments:

neezareef said...

majuk lak ye 'kekaseh' tu..mmg bengang arr...kang ckp nk tuko lain lg meragam tu kang

~Firsya~ said...

hoiii kekasih berbju hijau,npe ko wat perangai ha???sian kat sisdh lmbt g keje,eceh2x,ter EMO plak,huhu...xpe2x kak,kumpul duit skit2x,nnti dpt la bli kete tue,hehe

zura@iwan said...

neezareef~

aaa kak dia majuk la tuh...kut2 dier dgr ada ura2 nk tukar len kut..kahhh...tu la psl kang lg meragam la plak...hikss..

zura@iwan said...

Firsya~

amboi kiela tlg berEMO utk akak yer...tenkui2..kekeke...nk beli keta baru nnti2 lah...x cukup modal lagikkk..

Ms AiReEn MoHd said...

ha aku nye azab kat keter da settle semlm..keter aku la tersengguk sengguk bagai sekali da la lepas pindah, pastu keter lak wat hal..adoila ..mampus we olls

yatilee said...

mst rmi bodyguard kn kn.hehehe

zura@iwan said...

Ms AiReEn~

tu la kan...itu la patah kaki kalu x de keter gk yer...tmbh2 aku motor cm kurang berani nk bw...hahaha

zura@iwan said...

yatilee~

hahaha...x ramai sgt...ada la 4org tmasuk hb akak..hahaha..

wantie said...

fuyoh.... bak menteri pulak ko yer.. siap di escott lagi tue...

Sib baik kekasih ijo ko tue meragam, dapat gak nek keta besau sambil di eskot yer...

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...siap ada escot lagik tuh...nk tau sapa antaranya...laki Gie pon adoo..wakaka..

aaa betui tuh..dpt gk aku nek keta bosar...kakaka

UnGu VioLet said...

tukar anginla kejap yer.. naik yg up skiiit!! hehe

el said...

sib bek suamimu keje all around...
kalo x...sure kena naik bus
ekekekeke

**Nae/Naz** said...

pic tu mcm kat BTN pulau betong ja...betoi dak?

zura@iwan said...

Ungu Violet~

aaa try naik keta tiggi lak..haha

zura@iwan said...

el~

tu nasib baik dia x naik kapal...idak aku rase aku amik coti je lah...kahhh...

zura@iwan said...

Nae~

aaa pandai pon....BTN pulau betong la tuh...ahakss

**Nae/Naz** said...

hehe agak dahh...org lek lau mesti la tau kan hihiih

zura@iwan said...

Nae~

eh ya la...kamo org lik lau kan...hahaha..

sis_nita said...

pehhh..

mmg cantek mabeles sehhh kete tu dik..

waa kalo ko beli, musti ko tak hengat doniyaaaa..

zura@iwan said...

sis_nita~

tu la psl kak cantik giloss...tp dlm picca tu mmg nmpk bkilat2 kak. yg kite naik td x la kaler gini...ada tulis jabatan kesihatan lagikk...hikss
usihh...doakan sy smoga kut2 dpt beli keta cengini or keta besar mn2 lah..lorry jgn la...

JIVEBUMZ said...

patutla dia majuk rupanya dia suh beli yang baru la tuuu


hihii sabar jela kan kalo kete dah mule buat hal

tunggu apa lagi sambar yang baru la :)

zura@iwan said...

JIVEBUMZ~

ishhh tak lagi kut nk smbr baru...bleh guna lagik syg la...byk bbakti itu keta..hikss..
lagipon batery problem je tuh..

AkMa said...

ishhh wat suspen je zura nihh...ingatkan merajuk kat aku..hhehehhe..biasa la keta kalau usia dah lame mula lah dia buat hal..huhuuuu..

dah repair nanti elok la tuhh..

CINTAMANISZ Lite said...

bukan merajuk tu..dia bagi chance kat tuan dia beli yg lain...haha..

Tp kalo merajuk stakat batery kong ke apa..kira oke ler lagi..biasa ler tu. Ye laa..dari dia wat hal yg memudaratkan tuan dia, terberhenti tiba2 tgh2 jln..na'uzubillah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehe dia mintak yang baru la tue kot..hehehehe....tapi kan..klu kta dh lama pakai keta tue..sayang lak rasa klu nak tukar kan..huhuhuhuh

zura@iwan said...

Akma~

hehehe..x de majuk ngan ko lah..hikss..dia x penah buat hal lagik tuh..br2 ni je dh masuk 3x x leh start...hehe

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

x de nk beli lain la kak...keta tu ok lagik arr...cuma batery tu jerk. tp dia mmg x penah buat perangai gini. sejak akhir2 ni je duk x leh start...hikss...

jgn la kak...tiba2 henti tgh jln...huhu..

zura@iwan said...

Purple Love~

mmg syg x nk beli lg la...lgpon modal x cukup..

** atie + farid + aisyah ** said...

mintak baru la tu...tu psl asik majuk jek....hehehe

zura@iwan said...

atie~

hiksss...saja lama dia x buat pangai la tuh...baru? huhu...blm lg kut..

CuTeMiUt78 said...

kena ckap sayang selalu.. baru tak meragam, jgn cakap tukar lain.. hah tu yg duk meragam nanti.. hik..hik..hik..hik

zura@iwan said...

Cutemiut~

aaa mmg arr...keta pon ada perasaan tau...hikss..