♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 16, 2009

Rezeki2!!!

Alhamdullillah rezeki aku hari ni….pagi2 tadi si El ym ngan aku gtau aku dpt 5 PEMENANG BERTUAH Mamatisya Duit Raya Giveaway tuh, dapat sorang RM15 yer..….t'kezut pon adooo..sbb mende ni kite tak jangka kan…dh Random namanye….tuah ayam nmpk di kaki tuah manusia siapa yang tahu, betui x!!!..kengkawan yg len jgn kecewa yer. Seronok kan join cenggini….coba lagik len tahun..hehe..

Anyway thanks a lot to Mamatisya kerna bermurah hati memberi duit raya kepada kami…semoga murah rezeki lagi yer next time bleh buat lagikk…hikss..


Selamat berhujung minggu yer kengkawan semua….ada lagik ke yg nk gi open house weekend nih??

Selamat Menyambut Deepavalli kepada kaum INDIA di malaysia…..slmt hari raya….!!!

34 comments:

afdni said...

hohoho..rezeki rezeki..lepas mkn lunch tu..hiks hiks hiks..

wantie said...

chewah... chewah... menag duit raya yer...
Alhamdulillah rezeki ko di bulan syawal ni...

yg ni tak payah belanja.. nanti bila ko dapat wang besar.. wang besar... wajib ko kena belanja aku yer....

wajib tau.. kik kik kik

mama tisya said...

salam zura..tahniah ye..random ni kita tktau saper yg bertuah kn...tk cuba tktahu...tgu ye nanti kita bank in

el said...

yelah mmg ptt kau menang
tau2 je ko nk baca aku kan..haaa
jgn wat2 lupa..janji harus ditepati..kalo x aku SULA hang
kahhhhhhhhhhhhhhhh

atty's said...

congrats..&happy weekend..zura

fazilzura said...

TAHNIAH beb ...

leh wat open haus tu ..

zura@iwan said...

afdni~

aaa..alhamdullilah la...lps utk lunch la..

zura@iwan said...

wantie~

tenkui2...rezeki2...

usihh..kalu dpt wang bosar2...insyaAllah aku banjer punya....

zura@iwan said...

mamatisya~

tenkui yer...betui tu..random kan kite pon x tahu sapa yg btuah kan...blm cuba blm tahu...hehe

zura@iwan said...

el~

baca apa? x phm aku...kekeke..
ala kalu x dpt ni pon mmg aku nk banjer...blurr..

zura@iwan said...

atty's~

tq dear....hepy weekend

zura@iwan said...

fazilzura~

tq2...

pstt; wei kalo nk buat open house x lps la byk tuh...hehehehe...

mama tisya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
arnamee said...

Salam..

tahniah:)

Mrs. Adz said...

tahniah menang duit raya tu..

zura@iwan said...

mamatisya~

okiess...tq byk2..

zura@iwan said...

arnamee~

slm..tq

zura@iwan said...

Mrs.Adz~

tenkui yer...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. kan sama kita.. dpt

ikiqzana said...

wah.. bertuah ko zura dpt duit raya..

taniah ye..

CINTAMANISZ Lite said...

RM15 pun duit, kan??? Nak lekat apa ngan duit tu..? hehe..

zieha said...

murah rezeki:)

ibu_umairah said...

taniah...taniah.......taniah......rezeki
itu!!!

iedaLUVsham said...

waa...rezeki rezeki tu kak zura! tahniah! :)

zura@iwan said...

Cutemiut~

aaa sm2 la kite dpt..

zura@iwan said...

ikiqzana~

alhamdullilah rezeki kan...tq

zura@iwan said...

Cintamanisz~

akak mmg la duit kak...bkn yer mende main2..ish kak nih....lekat??? x phm arr...hehe

zura@iwan said...

zieha~

amin2...stiasa murah rezeki...hehe

zura@iwan said...

ibu_umairah~

tq3x....alhamdullilah

zura@iwan said...

iedaluvsham~

ya2x...rezeki...tq ieda..

CaMaRPuTiH said...

rejeki...rejeki...rejeki... moga terus dimurahkan rezeki.

zura@iwan said...

Camarputih~

tq2....amin2...

[-suziey-] said...

wei cpt bg aku sket duit tu..waaaa congratulation..rejeki ko..ekekek:D

zura@iwan said...

suziey~

nnti aku tgk kalu ada lebih aku bg ko yer..hikss..anyway tq yer...