♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 2, 2009

SP~Bertam~SP

Dari Sungai Petani selepas selesai majlis kat sana, kami gi overnight kat rumah Sister aku Ayong di Bertam. Sebab esoknya ahad tu nk kena gi lagik SP so dari rumah Ayong aku dkt la….adoilaaa…tensen2 selagi hal rumah tak settle.

P1070798 P1070792
Ain cakap welcome2…kekeke…
P1070805
Masakan sodap Ayong aku…..dinner kami weii…

Pagi ahad tu…kami terus terjah ke SP, sebab tmpt yg km nk tuju tu kena gi awal….tp last2 duk tggu mcm apa lagikk…rupernya terkena, mende tu tak leh nk settle gak hari tuh. Mgkuk tigkat tul…..mmg bara aku laki bini…..rase cm nk penampor jer sedas dua developer tuh…buat keja tak reti, ingat kita tak de keja len nak pi tmpt depa 2-3kali….buang masa. Kalu tau masa tu aku isi ngan mende yg berfaedah lebih baik.
Balik dengan perasaan hampa….

P1070809 P1070811
P1070813
Iklan ubat gigi….kuikuikui….

Thanks to my sister ayong masak sodap2 utk km malam tuh....hehehe..
psttt; banyak tul citer aku hari nih….

20 comments:

~Firsya~ said...

kikikiki,akk na dik lebey kurang jek muke kan,blh jd model iklan ubat gigi nie,kehkehkeh...jujur la kila ckp,kalo jmpe akk n kakak akk tue,mesti konpius yg mne satu akk,sme la kak,mcm twin

ikiqzana said...

ye la nmpk sedap masakkn tu..

sama la zura gan sister zura.

zura@iwan said...

Firsya~

kuikui...sm ye besa la adik beradik...nnti meh tgk real sm tak...akak mmg senyum nmpk gg tu la gg bosar dr kak akak...

zura@iwan said...

ikiqzana~

aaa sodap..

hehehe...sm yer...adik beradik kan..

CuTeMiUt78 said...

eemmm zura ngan kakak zura tu... kembar ke.. sama je rupanya :D

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

muke sama lar, cm kembar! umah kt SP? taman pe? dkat la nt eh, hihihih

10 said...

layak wat iklan ubat gigi la...

apesal dgn developer tu?

CaMaRPuTiH said...

zue.. gambo last tu lawak tul la.. bila ko ckp iklan ubat gigi br pasan.. kikikiki...

zura@iwan said...

Cutemiut~

eh bkn kembar la kak km....beza 2thn jerk...tp kan saudara2 kite tak kata sm pon muka...sy ngan adik sorang lg sm sket...

zura@iwan said...

Bukan Sindarela~

owhh bkn kembar lah...hehehe...mgkin tgk gmbr kut sm...hahaha...aaa kt SP, Bandar Puteri Jaya tuh...tahu ke?

zura@iwan said...

10~

aaa mmg nk masuk iklan la nih...tp gg kena putih la...huhu..
developer tu la buat keja x abis...myusah org...

zura@iwan said...

Camarputih~

wakakaka...aku pun naik lawak...

AINANAM said...

ishhh..kwn2..xsamala kami..adik berisi skit..saya kurang isi..hehehhe

zura@iwan said...

Ainanam~

hahaha....depa x tgk real lg tuh...kekeke

iedaLUVsham said...

muke sama ngan ayong ngan kak zura! eheheh!!! suke nengok ;))

zura@iwan said...

iedaluvsham~

hehehe...tgk live x sm kut..hikss..

wantie said...

Zura.. kalau ko tak mampu nak penampau developer tu, ko pass kan kat aku...

Biar aku tolong tamparkan...

org gemuk cam aku ni, penampau besau sket.. kahhhhhhhhhhhh.

Kalau aku jadi ko pun aku hangin satu badan...

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...aku x ingt hg masa tu...idak aku pass dh kat hg tlg penampor...laki aku pon nk penampar...tp sbb opis developer x buka masa tuh...wakakaa...

[-suziey-] said...

simple je mskn tu tp menarik..sedap tu..perghh layan...
wei sama la muka..kopies yek..ekeke:p

zura@iwan said...

suziey~

hehehe...mmg sedap wpun simple jerk..

sm ker....aku pun konpius la ramai kata sm ...kalu tgk live x tau arr ko tgk sm x...hiks...