♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

STICKY MODE yer...new entry pls scroll ke bawah ok..tenkui..

ramai gak yang mencoba giveaway rezeki duit raya ni yang dianjurkan oleh Mamatisya,so apa salahnya aku pon mencoba kan...memeriahkan lagikk majlis nih. Bergantung kepada rezeki masing2 la kan...kalu dapat alhamdullilah, kalu tak dapat kite pon tumpang hepy..hikss...
Sungguh baik hati Mamatisya menganjurkan giveaway duit raya nih....semoga murah rezeki uols sekeluarga yer....


bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg

syarat-syarat sgt senang & mudah :

  1. Terbuka kepada smua blogger - yes i'm blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009 - Done
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima) - Done
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda - Done
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified) - Done
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG - moga2 ada rezeki aku..
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni - Done
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak - hrp2 syarat semua telah dipenuhi..
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin - ok2...tgguu....
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda na - duet rayerr...

jom2 join ramai2 kite memeriahkan lagik suasana di hari raya....ahaksss..

10 comments:

el said...

nyebok jek
gud luck
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

el~

ala sm2 la kite myebok...hukss..
tq2..

Gieyana said...

Gd luck yer...mn tau hg dpt bleh banjer aku! kahhhh!

ishh..still hutang nak banjer ko mkn kan!kahhhh..tunggu ujung bln nie kalau aku dpt bonus lg..kahhh!

zura@iwan said...

Gieyana~

tenkui2...aku sj try nasib...btuah x btuahnya...insyaAllah bleh banjer ke..

owhhh ada hutang km ke??? x pasan lak...hikss...aku x kata na...tp kalu ada org nk banjer aku x tolak rezeki...x malu2..

Gieyana said...

x dak hutang ar..tp mn tau rezeki ada lebeyy bleh ler banjer kengkwn..hahaha

neezareef said...

good luck

zura@iwan said...

Gieyana~

bleh2 ajer...nk banjer kan...hikss

zura@iwan said...

neezareef~

tenkui kak..

[-suziey-] said...

wei kalu ko bertuah jgn lupe sharing ngn aku:p

zura@iwan said...

suziey~

insyaAllah...kalu la btuah tu rezeki aku la kan....share ngan ko kena tgk dulu dpt brp $$$...