♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 6, 2009

Family Day???

This year Family Day kitaorg belum dilaksanakan lagikk, owhhhh harap2 jadi la sebelum year end. Tradisi kitaorg berkumpul beramai2 ni mulanya tahun lepas la, so kalu bleh tradisi ini akan teruskan….insyaAllah….kita hanya merancang Dia yang menentukannya…

Dalam proses berbincangan skrg, menunggu kata2 putus dari pihak2 yang terlibat dan tmpt vacation tu pon blm ditetapkan lagikkk…last minute nnti susah gak nih….…Organizer kitaorg sekrg dah berkerjaya tmbh2 lak udah berbdn dua, tak sempat nak gi servey segala. Aku & my Sis as Assistant jerk….so tlg2 servey tmpt gak la.

Last year kitaorg buat kt Teluk Senangin, Lumut Perak…..ada tak cukup korum jugak tuh tak dpt join, hopefully this yr semua dpt join…bestttt nye…..tak sabar lak aku. Ishh tak la excited sgt…tp mmg seronok konvoi ramai2 nih..hehe

1_437138097l
Seiring dan Sejalan….stay the same…. (see kena pakai theme kaler blue tuh)…kahhh. This yr theme kaler apa lak…hahaha..


pstt; sowiiii..picca blurr sket,copy dr Friendster haku…

42 comments:

ikiqzana said...

mmg seronok klu tiap2 tahun wat camni.. mengeratkn lagi kekeluargaankn..?

zana pun bln 12 buat gak bercuti di PD je..

ppb_ppkp said...

hamboih...syoknnya depaaaa

Ernie said...

samela macam family belah mak saya...
dalam setahun mesti ade buat family day.

alyyani said...

best nye ade family day. kitorg tak penah ade family day. kalau ade mesti best, gamat & meriah kan?

Saifura said...

nakkk ikuutt!!
kitorng pon nk wat family day gak tp lom decide kat mane nk wat..
aktiviti mcm ni akan mengeratkan hubungan saudara kita..
syokkknye....

fazilzura said...

beb , mmg wajib ko kene g jgk beb .. anjuran thnan ..
aku pun mmg suke bangat .. kumpul ramai2 mmg beshhh

zura@iwan said...

ikiqzana~

aaa mmg syok kan...mgeratkan lg phubungan psaudaraan...

owhh ya ka..tu servey tmpt vacation ramai yg group family dh book..hehe

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

mmg syokkk..hehe..

zura@iwan said...

Ernie~

ni family belah mak kite gk...br thn lps start pon..

zura@iwan said...

alyyani~

buat la sekali sekala...kalu x tiap2 thn pon x per..asalkan dpt gk bkumpul bramai2..

zura@iwan said...

Saifura~

buat jgn x buat...km planning nih..tp x tau arr feedback cm mn, sbb masing2 ada commitment kan..
mmg sonok kumpul gini...

zura@iwan said...

fazilzura~

tu arr...hrp jadi la...bkn sng nk kumpul bersama kan...

wantie said...

baguih gak wat cam ni. tapi semua kena sporting ar...

tak pernah buat pulak.sonot sonot.

aku doakan rancangan ko menjadi gak thn ni k...

mamamiera said...

best jek ade wat fmly day..
bleh berkumpol2 ngan sedare mare..
kalo x jumpa time kenduri xpon raya baru dpt jumpa..

naurah makwa said...

best betoi ada family day kan!
pasni katna lak?tak sabar nak baca..

Gieyana said...

walaaa...family day!! mesti sonot bila dpt kumpul family semua kan..kalau nk ziarah dr satu rumah ke sebuah rumah mmg x sempat bagai..so bila wat family day camni..dpt ar suma owg berkumpul kan..heheh

CINTAMANISZ Lite said...

mmg bagus aktiviti cenggini.
Tp kalo famili ayah/mak akak..susah sket ler pasal bkn sume yg mampu.

Jadi..akak selalu wat ngan keluarga kecik kitorang aje ler. NGan mak, ayah, adik dan isteri dia...senang citer..heheh..

Semoga..plan korang berjaya ye...

CINTAMANISZ Lite said...

mmg bagus aktiviti cenggini.
Tp kalo famili ayah/mak akak..susah sket ler pasal bkn sume yg mampu.

Jadi..akak selalu wat ngan keluarga kecik kitorang aje ler. NGan mak, ayah, adik dan isteri dia...senang citer..heheh..

Semoga..plan korang berjaya ye...

[-suziey-] said...

waaaa meriah btl..ramai famili members..mmg bole sgt la buat famili day..hehe

Nana said...

wah sonoknye kumpul ramai2 kan

zura@iwan said...

wantie~

tu la mmg best tp kena semua sporting & commitement tu penting..lgpon nk buat ni bkn semua keja ofis kan...so kena la apply coti bagai..

tenkui2...kalu x jd semua pon buat jugala mn yg ade..

zura@iwan said...

mamamiera~

aaa betui tu...bkn sll jumpe kan..tima raya knuri pon masa terhad nk bsmbng2..

zura@iwan said...

naurah~

mmg best kan...lps ni kt mn? hmmm nnti tgk n3 yer..kekeke..

zura@iwan said...

Gieyana~

betui2 weiii...kalu nk ziarah satu umah ke satu umah tu...mmg x brp nk sempat la..rush masa lg..time ni la dpt bkumpul2.

zura@iwan said...

Cintamanisz~

mmg bagus akak buat cgini...kami pon bkn semua mmpu kak....anak2 yg banjer semua...kalu anak2 x banjer mak/bapak mmg x gi la...hehe..

kitaorg pon mak/bapak bgtng pada anak2 skrg,kalu anak2 gi depa gi la..

insyaAllah kak moga2 jd...kalu semua x dpt join pon kita buat mn yg ada jerk..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

aikk...2x lak..hehe

zura@iwan said...

suziey~

bleh la...ada org lg ramai family members...hehe

zura@iwan said...

Nana~

aaa sonok kan...moga2 jadi lah plan km...insyaAllah..

AINANAM said...

xsabar ni....kalu ni nk menang juga utk volleyball..tggggggg

zura@iwan said...

AINANAM~

insyaAllah...doa2 moga jd...kalu x jd semua pon p je mn ade...

pstt; volleyball x tau arr bleh buat ke x...byk mak buyung la plak..

ppb_ppkp said...

zuraa....ada lemak2 yang tu xhengattt..hancusss...makin gedabak ler..dah lam xbuat nasi lemak..kebetulan ada orang mai rumah..terus terRAJIN..ahhaha

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

kekkee...ala bkn mkn sll..ahakss...kbtlan kan org mai kan..hikss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan dapat bercuti ramai2 dengan family..suka..suka...

MiJa said...

giler best dpt buat cam korang ni!family aku x pernah buat ag,stakat bbq kt rumah jer la..ekekek

zura@iwan said...

Purple~

aaa mmg best tul la...i laikk...

zura@iwan said...

Mija~

tu la psl...kitaorg br start last yr, tu kalu bleh nk tradisi ni dtrskan ...

Ms AiReEn MoHd said...

wowo best nyer gini..bileakah familia aku lak nak kumpul gini ekkk..best jerk

zura@iwan said...

Ms AiReEn~

tu arr best kan aku pon soka....hrp2 mjadi la plan 4 this yr..

PinQib said...

Yays, best la ada family enjoy

zura@iwan said...

PinQib~

aaa best kan..hehe

CuTeMiUt78 said...

ate sehati sejiwa kan.. mesti la nak kena sama gitu.. hik..hik..memang best kan bila dpt kumpul ramai2

zura@iwan said...

Cutemiut~

hehehe...shati sjiwa la sokmo...

aaa mmg best kan..hehe