♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 5, 2010

OwHHH iNdAHnya MALAM ituwww…

Tak sangka terlaksana juga Candle Light Dinner kitaorang sempena our 4th Anniversary pada 31hb Disember 2009, malam tue si Somi berkerja lak… jam 9.30pm baru balik rumah. So tunggu dier relax2kan diri bagai, kul 10 lebey br kitaorg keluar sampai kat tempat dinner pon dah kat2 kul 11pm, suffer la jawapnye nih…hehehe

But yang paling penting…inilah kenangan paling indah malam ituww…..ada juga kesah kelakar yang tak dapat dilupakan,hikss…Nice place utk couple2 mcm aku ni yang nk celebrate romantic dinner yer. First time kitaorg bercandle light dinner di tempat yang berprivacy mcm nie, tapi tak salah mencuba sekali sekala kan bersama ngan org tsyg plak tuh..…kahhhhh!!!.

P1080809
Di ketika si Waiter nak snap pic nie, Hubby terus memegang erat tgn ku…hiks..hiks..hiks..shy3x…wakakaka..
P1080823P1080814
Satu “Train” nie di booked oleh kami tau…kahhhh……..
P1080811 P1080812
P1080821P1080816P1080817
Lobster & Chicken nice rase dier…kenyang gilosss, makan sampai pengsan…


P1080825
After kenyang makan…datang pula kek yer…..…hikss..
P1080826 P1080827
P1080828P1080829
Suap menyuap gituwww….hehehe
P1080830 P1080831 P1080832 P1080833
P1080834P1080835
“Train” 2020 tuh…..bukan ke 2010……tak sempat kitaorg nak gi tgk bunga api malam new year tu, tengok dari jauh jerk….kalu gi pon sure ramai org punye, malas aku nak gi crowded…hehe. Lgpon besoknya nak jln jauh lak kan…hikss..


pstt; **thanks my fren EL, mmg nice tmpt ang cadangkan nie…aku suker2…
**cuti2 mesia nanti citer plak yer….

54 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sgt2 lomantik ler korg .. (laki den jgn harp ler lomantik gitu depan org).. dia amat2 ler pemalu ...

ooo dak joyah ke yg kasi cdngan tmpt tu .. ni sure dak tu pun ad wat diner lomantik dgn pak OD nye

CaMaRPuTiH said...

so romantic! korang memang romantik giler la. sama jek dgn gie. aku x layan weh... hubby aku tu ha. huwaaaa.... :p


moga ikatan yg ada kekal hingga nafas terakhir. insyaallah.

Nidza said...

bestnya naik train...
makanan dia pun sedap2
tahniah yer...

[-suziey-] said...

perghh romantik giler..hehe..happy tgk korang..happy anniversary wei..huhu hajat xkesampaian nk jmpa ko..

Mrs. Adz said...

romantiknya..tapi apa salahnya kan..mengeratkan lagi hubungan tu..

moga mahligai yang dibina terus bahagia..

ppb_ppkp said...

wahhh...zura...seronok nya..
'happy 4th anniversary zura n iwan.
semoga bertambah bahagia n 2010 dikurniakn zuriat..amin
bape smua $$$ tu zura..teringinnya aku nak mcm tu gak

JIVEBUMZ said...

mmg romantik couple!

hepi new year..

naurah makwa said...

mmg romantik giler..katner kak tmpt itwe?

Ms AiReEn MoHd said...

oomakan kat VS yer..jln amapang tu ehh...huhuhu yummeh babeh...awat tak habaq mai dtg sini weh oiii

el said...

happening giloooosss
aku sokaaaa
x sia2 aku bg plan baik pya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...romantik gitu..memang dekat VS nie steak dia adalah superrbb sedap kan...

Ena said...

wahhh.. bestnyer... hepi anniversary.. moge bahagia dunia & akhirat.. Amin!

ninie's corner said...

emm.....best nyer.....
romantik gitu.........
hepi anniversary......
semoga segala impian kan terlaksana................

~Firsya~ said...

romantikknyeeeee

Dee said...

fuyoo..romantika de 'amor abis..bagus2..leh buat cinta terus berbunga-bunga...

LoVEaQshA said...

akak romanticnya..sguh best zura tgk..tp zura plak yg shy tgk akak romantic*wink*
Apa kes plak kn???hehe

Akak sory yer xdpt nk jmp sb ada hal yg xdrancang jadi so tpksala handle..!~!
Lain kali ada rzeki kita sure akan meet jugk..!~

Anyway Happy Annivasary to akak cyg&hubby..

mamamiera said...

huyoo.. romantica d amorrr...
jelez i...
selamat ulangtahun perkahwinan u0ls yg ke4. smoge bahgia hgga akhir hayat dn d murahkan rezeki dan zuriat.. amin..

zura@iwan said...

fazilzura~

beb aku & laki aku bknnye lomantik sgt pon...km keja gelak besar je masa mkn kt citu..kahhhhh...

aaa cik joyah tu la yg bg suggestion...mmg bagus betui cadangan dier....dia penah g dinner gk kt citu...

zura@iwan said...

Camarputih~

aku lyn gk la kdg2 tu...tp aku & hb mmg kurang lomantik pon...sj nk merasai keadaan gitu...kahhh...lawak...

tenkui cha...insyaAllah itu la hrpan aku...

zura@iwan said...

Nidza~

"train" tak jln pon...hehehe...

maceh yer..

zura@iwan said...

suziey~

mmg aku rase happening sgt mlm tu....tu arr x kesampain jumpe ko...sowi ek...x per ada jodoh kita jumpe yer...

zura@iwan said...

Mrs Adz~

hehehe...lomantik abess...aaa sekali sekala kan...

insyaAllah ...

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

tima kasih imah...moga 2010 ni tcapai la impian aku & juga ang kan...amin...

hmm....bleh la...cukup budget..hikss

zura@iwan said...

JIVEBUMZ~

tenkui jivebumz.....

zura@iwan said...

naurah~

romantik sket je tu...hikss...

kt victoria station, penang..

zura@iwan said...

Ms Aireen~

wei beb ni VS kt bayan baru, penang la...bkn kt jln ampang tuh...hikss

zura@iwan said...

el~

ang suker aku lg sukerrrr....maceh2 mmg x sia2 ang cdgkan tmpt ni kt aku...happening siut...

zura@iwan said...

Ena~

maceh...insyaAllah itulah yg dihrpkan...

zura@iwan said...

ninie's corner~

hehehe..

maceh...insyaAllah..

zura@iwan said...

Firsya~

ahaksss...

zura@iwan said...

Dee~

betui2...cinta berbunga2 lg tuh..kakakaka..

zura@iwan said...

Loveaqsha~

kahhh..akak pon shy2 bila lomantik nih...kekeke...lawak pon ade...

tu arr..x per akak pon jadual padat hari tu...jln2 smpi pengsan..kakaka..

tenkui zura...

zura@iwan said...

mamamiera~

hehehe...lomantik tak ingat...jgn la jelezz....i plak jelex tau tgk u...hiksss

tima kasih na....itulah hrpan km bdua thn ni zai...

zura@iwan said...

Nidza~

aaa train tak jln pon..hikss...mknan mmg nice la...

iNa said...

romantik..best...

zura@iwan said...

iNa~

hikss....lomantik..

mama tisya said...

mmg best dpt candle light dinner ..nk2 kt victoria..yum2 tgk lobster...amboi kemain romantik gtu

leadleedeea said...

mmg ROMANTIK~!!! heheeeee....semoga kekal abadi hingga akhir hayat n hingga ke hujung nyawa..

Victoria Station mmg marbelesssss...hheheee~!!

zura@iwan said...

mama tisya~

kekekeke....1st time gi tmpt2 cm ni..hikss...lomantik sgt..

zura@iwan said...

lead~

hikss...insyaAllah lead doakan yg tbaik dlm hub ini...

mabeless kan...

Naimah SiDiK said...

amboi222 romantiknya depa.. huhuhu anyway aku doakan yg tebaik 4 u n iwan.. always hapy sampai anak cucu.. aminnn.....

zura@iwan said...

Naim~

kekekkee...romantik sll..tima kasih naim moga2 berkat doa kwn2 km bahgia dunia akhirat...amin....

CINTAMANISZ Lite said...

alamak iwan...cara pegang tangan spontan tu tak cukup romantik ler. Kena snap sekali lagi, hihi..


Zura..uii..hangpa mentang2 laa berdua...sakan sambut anni, ek?? hehe

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

mmg la kak...scara tiba2...x brp nk romantik sgt la..yg penting pegang tgn...kahhhhh. nk resnap plak x mjadi nnti..kekeke..

betui tu kak...bila dh bdua nih..kena la sakan...kahhhhh

ikiqzana said...

loving couple la korang berdua ni zura.. seronok negok..

zura@iwan said...

ikiqzana~

hikss....semoga stiasa mjadi loving couple la km bdua zana...amin...

~Zetty84~ said...

Aloh2....romanticnya couple nih...
ROMANTICA D'AMOR..hehe ;p

wantie said...

happy ani berseri seri untuk ko & cik somi yerk. maaf ler aku lambat wish.. hang paham kan keadaan aku nih...

hang kan kawan aku. thnas for understanding..

iedaLUVsham said...

akak makan lewat2 lagi beshhh, tak ramai orang, heheheh!!! :) beshhhnyer!! :)

zura@iwan said...

Zety~

aloh2....lomantik sokmo la zety uitt..

zura@iwan said...

wantie~

tima kasih byk2 kwn...x per aku x kesah, lgpon aku tau keadaan ang cm mn. yg penting ksihatan ang tu la...

zura@iwan said...

ieda~

betui2....org x ramai..tu yg km konker tu...kahhh

mummYaeesh said...

bestnye...jeles2!katne ni, harus ajak ahkau p bila blk penang nnt..woohoo

zura@iwan said...

mummYaeesh~

hehehe...ala kt sn pon ada kan..Victoria Station tu...hehe