♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 4, 2010

Nak Citer nie.................

^-^ Blog nie senyapppp jer...........

^-^ Bila nak hapdet blog nie...........

^-^ Lagipon sejak akhir2 ni dingin jer rase nak memblogging nie.........

^-^Tak per la.....kalu ada apa2 idea or story mory
nak share kat cini kami hadpet yer.......


Jom minum watermelon jus....sedap pns2 minum, sejuk tekak eden...

^-^Tima aceh kawan2 yang sudi datang jenguk blog ni yer......sayangggg kamo semua......



Rase cam nak duk terus jerk umah baru tu...setelah di make up cantik2, rase sayangggg plak kan kalau tak duk....huhuhu.....pkran bercelaru....

33 comments:

mama tisya said...

my fav drink watermelon...dapnye cuaca pns ni dpt minum kn

best la leh deco2 umh...

Nana said...

klw aku kan aku duduk dari bg sewa sebab umah baru siapkan sayang bg org sewa kang jahanam

ikiqzana said...

sama la kita.. semenjak 2 menjak ni blog menyepi..

Diarihatiku1976 said...

best umah baru.. kalo saya berebut nak duduk... dari bayar sewa baik duk umah sendiri kan.. nanti update n3 pindah ekk..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

mmg cantik kawasan umah baru zura tu..
Kalo pokok2 dan bunga2 di kawasan kejiranan pun dh membesar..lagi lawa, kan

zura@iwan said...

mamatisya~

same la...km pon fav watermelon jus..hikss..

deco2 tu mmg bestt...tp RM yg fenin tue...

zura@iwan said...

Nana~

mmg nak duk Nana...umah tu tak nk kasi sewa, make up pon lawa2 kan..tp mslh kerja jer aku nie...huhuhu....

zura@iwan said...

ikiqzana~

tu arr....sepi jerk...huhuhu

zura@iwan said...

Alona~

aaa ramai yg br duk jerk...pokok2 pon tak nak mbesar lg...zura pon br nk tnm2 pokok nie...

zura@iwan said...

Diari~

tu la....x bg sewa umah tu. Mmg kalu tak duk lg..buat homestay je dulu..hikss.

insyaAllah nnti kalu betui2 nk pindah sy hapdet yer..

Ieda Al-Habsyi said...

fewwittt!! nape dingin ni nak up date, hari panas kot, hehehe!! :)

wantie said...

hiks... nampak sipi sipi pun jadilah umah hang tu. kalo hang sayang... duduk ja lah. travel dari sp mai penang kannya jauh mana pun..

tingin nak tengok semua. buat la house warming

zura@iwan said...

Ieda~

ikut musim la tue...kahhhhh

zura@iwan said...

wantie~

kahhhhh...x per tie, nnti akan ku citer gk kt cini umah br aku tu noh.
tu la...nk duk..pk travel plak...tu la keliru2...huwaaaa...

house warming nnti buat kalu dh siap semua la...

iNa said...

same la..
ina pun mcm malas je nk berblog skrg ni..huhu..

Gieyana said...

ada gak tue berupdate..kekeke..aku jer malas lagi nie..tgk besok camna..hahaha..

Dpt tgk sipi2 pon jd la umah hang..kekeke

tang deco tue best especially tgk tang hasilnya..tp bila tgk tang ongkosnya...cam air jer kuar..kekeke

Rinna said...

Sama laa ngan blog akak..
Tu laa kan..kalau ada citer baru laa idup blog..kalau dak sunyi je laa.. kdg2 pun kalau ada citer mood kemalasan plak melanda..tu pun satu gak sebab blog jadi sunyi sepi.. hehehe

zura@iwan said...

iNa~

aaa ramai kn blogger skrg mls dlm blogging nih...aktif men fb jerk..

zura@iwan said...

Gieyana~

tu la...idea yg tu je la yg kuar, nk gtau org tak hapdet pon dh jd satu n3..kahhhhh

x per..lama2 nnti nmpk la semua umah km...hikss..

yerr.....ongkosnya yg x thn tue...

zura@iwan said...

Rinna~

ye la kak....mls jer skrg nie, citer tu ada...tp ntah la dingin jerk rase..hikss

mamamiera said...

kite p0n smenjak 2 menjak ni maleh nk hupdate.. tp pakse gak hupdate.. x hupdate x kobar2 pulak dgn blog..

ibu_umairah said...

sedap nya bila zura sedut air jus water melon......memang sesuai ngan cuaca panas......duduk je umah itu,sayang kalu tak duk......cantik

zura@iwan said...

mamamiera~

skrg mmg mood blogging kurang la...tp blogwalking ada jugak kalu free kita jengah...hikss

zura@iwan said...

ibu_umairah~

mmg sedap kan...mmg feveret jus watermelon..
aaa nk duk...tp mslh travel nak p keja nih...

Iena said...

zura@iwan:
waaaaaaaaaa... umah baru...
tp naper xnk duk? syg meh...
tp mungkin jauh ngan tmpt keje kn???
*trus aku lak celaru carik lokasi umah...

Iena said...

waaa... umah baru dh siap... tahniah2... tp naper x nk duk sini?
jauh dr tmpt keje erk???
#tetiba aku lak fenin mikiorkan lokasi umah pilihan hati. umah dkt mahal bebenor... under kempuan x larat nk travel lak... fenin2...

zura@iwan said...

Iena~

uitt...brp kali ko komen nih..hikss

aa dh siap umah aku tue...maceh memahami aku la...mmg betui jauh sket dr tmpt keja tu skrg aku buntu. umah tu aku x nk kasi sewa...kalu tak duk pon aku buat homestay dulu smntara...hikss

umah atas tanah beb....bebas jer rase...area penang ni mahal bebenor. tgk la cm mn....jika ada jodoh aku duk sp la...

shi3la said...

ko raser dingin sebab haku dah lamer tak komen kat sini kan..takper2 lepas nie haku komen selalu yerk..ko hupdate lah selalu yoo...

nanti ko tak duduk ker umah tuh..nak sewakan ker..sayang lak umah baru disewakan...kannnn..

zura@iwan said...

shiela~

tahu x per...ko x mai blog aku tu yg dingin jer aku rase...kahhhhhh. tp aku dh hapdet sll tak de idea la dek non....huhuhu...

aku nk duk....kalu x duk pon mmg x buat sewa...buat homestay dulu...hikss

N A N I E said...

Zura..seronok bile duduk umah sendiri..:) Sayang kalau u nak sewakan..tapi, bile rumah you dah siap nanti, price akan increase gile gile..and time tuh akan terasa it's a good investment :)

zura@iwan said...

Nanie~

aaa sonok duk umah sdiri nie...mmg tak nk kasi sewa la. nak duk tp cuma korban la travel sket dr Sp ke Penang...keja kt Penang...

[-suziey-] said...

hellloooo mane org ni..ekek:D

waaa umah dh byk renovate ke..hehe..dlm dilema gk ke ni:p

zura@iwan said...

suziey~

holaaaa ni tuan umah ade....kdg2 je ada kt umah nie...hikss

x reno la...non ado money lg....juz touch up2 jerk....aaa dlm delima u...