♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 20, 2009

Sudah Dua Tahun Anak Saudara aku.....

Ok sambung citer aku lah...penat dh nih m'layan karenah internet yang problem pagi tadi.....



NurAin Najwa...Selamat Hari Lahir sayang..

Weekend baru ni hari SABTU kakak aku ada buat JAMUAN sket untuk BESDAY girl anak dier yang ke 2THN. Ekceli besday Ain 11hb tapi d'sebabkan ada mslh2 yg x dpt d'elakkan kakak aku buat hari sabtu baru nih...

Aku pergi tanpa b'teman KEKASIH hati aku....my HERO lah...huhuhu dier keja lagi la...tp aku ada teman gk, mak saudara aku la yg duk kt Penang. So tak de la keboringan aku nak drive sorang2. Kami b'tolak dari Penang ke Kepala Batas dlm tengahari cam tu selepas zuhur..

Makanan yang d'jamu .....nyum..nyum...nyum..


Baca Doa dulu ye...
Ain wif Mama & Abah dier...
Peace....
Aku wif Ateh ~ni la mak saudara yg dtg ngan aku dr Penang..



Semoga Ain besar nanti jadi anak yang berguna kepada Mama n Abah ye....jangan takut2 dah tau....

~Selain gather2 family....sambil2 tu gather2 ngan sahabat2 juga tau....hiks..hiks...hiks....~

22 comments:

chipsmore said...

hapy befday 2 her... ;)

~zuraiwan~ said...

chipsmore~thanks dear...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Happy belated besday Ain....

neezareef said...

happy besday gurl

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~thanks ieda...

~zuraiwan~ said...

neezareef~tq2....hehe

CINTAMANISZ Lite said...

Selamat hari lari utk ain bucuk2..jd anak yg baik ye cyg.

Mak sedara ain yg pegang video cam tu cun laa..heheh

azrina said...

happy belated besday ain...

p/s-xdapat datang aritu cuti x panjang ari kamis dah balik kl..rindunyer kat korang..

~zuraiwan~ said...

Cintamanisz~terima kasih akak...hehe

~amboi akak puji ek kt org yg pegang videocam tu...hehehe..nnti mai png kite banjer ye...

~zuraiwan~ said...

azrina~tq wehhh...

~tu la cayang nuh...idak bleh jumpa hg....tingin nk tgk hg ngan adam la..

naurah makwa said...

hepi beday ain..banyaknya makanan..

[-suziey-] said...

waa laju je aku nk komen nih sbb dh pop up window..heheh:p

wei..aku nmpk kek batik..ouh sedapnye..kek tu tantek wei..harusla tempah kan..
happ besday to ain..comel jek bergaun pink..

~zuraiwan~ said...

naurah~thanks naurah....ala x byk sgt simple2 jerk..

~zuraiwan~ said...

suziey~hahaha...ko yg suggest kt Gie aku terikut2 gk buat pop up window nih..

~kek batik tu feveret aku nih.....mmg sedap.....aaa harus tempah la nk srh mak aku buat x larat lak dier...
~thanks unty suziey...hehehe..

10 said...

hepi besday gegurl...
amboiii... byaknyer makanan...

~zuraiwan~ said...

10~thank you dear....nyum..nyum..nyum..

leadleedeea said...

happy belated birthday Ain sweetie...hehee~!!

Gieyana said...

masa nie mood Ain baik la kan psl awal lg..masa km p tue dier dh moody dh..:D

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~thanks sweetie....

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa masa ni dia ok lg...siap posing2 lg tuh....aaa dh pns tuh pakai bj gaun...kekeke..moody la tuh..lps mandi trs ok men ngan Nureen.

mummYaeesh said...

ooo kat bwh ni rupenye... pic bday girl dgn kek ek..comeynye !pink gitew..
happy bday dear!

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~hahaha....aaa kt cini la n3 bday girl..
thanks unty watie..