♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, July 15, 2009

Dia Lagikkk!!!

Walaupun penyakit "M" melanda, ku gagahkan jua nk buat entry nih....bukan apa sj nak memeriahkan umah aku ni dengan pelbagai citarase pabila kengkawan datang ke umah yang serba kekurangan nih..so selamat menjamu selera...mewah kan umah aku dgn makanan...ahaksss..

Apa yg "Dia Lagikkk"???....hikhikhik...ya la aku gi dinner kt cini lg smlm...this time bukan aku yg ajak gi mkn citu ek hubby ku yg ajak ye.



Sudah tahu kan kengkawan aku mkn kt ne??? x tahu buat2 tahu lah..

Actually kami gi Bukit Jambul Complexs sebab ada temujanji ngan seseorang pukul 9.00pm...Lps maghrib kami dh t'pacak kt BJ, so decide mkn dulu la lapor err..lps mkn kitaorg exersice lak ronda2 dlm BJ smntara menuggu orang tuh....

Pukul 9.oopm kami gi tempat yg d'janjikan d' Nasi Kandar Rasyidia kt BJ tu dia kut namanya lupa dh aku...tggu dlm 10 minit org tuh dtg...so bincang2 semua sambil2 minum lebih kurang kul 10 lebih gk la bincang tuh...apa yg kami bincang..ada lah!!! lps dh settle kami pun balik da...
Picca2 b'sama org itu??? tak de la....sbb ia masih lagi d'bawah kawalan hak cipta kerajaan...wakakaka...so tak dpt ditayangkan...

~Jangan mare errr~

20 comments:

el said...

kat marry goes brown eh..kahhhh

~zuraiwan~ said...

el~ya la eh..Marrybrown daaa...

sis_nita said...

yerlaaa..
ni akak tengah menjamu mata akak lerr..
ko lak..
menjamu mulut..
akak tengok.. ko makan..
hwaaaa.. tak aci sehhh..

zue_annie said...

alah tau MB la tu,,,uishh saspen jer siapakah gerangan itew?????/

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi zura..dok citer makan aje ni. Mentang2 ler berdua aje..nasib baik Zura ni bukan jenis badan cepat naik..hehe..

pu3 balqis said...

huhu.. tak kira.. nak marah gak..
hehe45.. apa pon sedap nya tgk makanan tuh..
yummy2

neezareef said...

jeles nengok org kurus leh mkn nasik..huwarrghhh

~zuraiwan~ said...

sis nita~kakaka...jamu2 kak buat la cm umah sdiri...jgn sogan2 ye...

~zuraiwan~ said...

zue_annie~pandai MB la..kekeke...gerangan iteww ada org la..kakaka

~zuraiwan~ said...

cintamanisz~hahaha...jgn mare akak...zura tau mkn je la..huhu...cepat lapar gk nih..

~zuraiwan~ said...

pu3 balqis~ahakss nk marah ek...huhu...nangis nih..mmg cedap...kaka

~zuraiwan~ said...

neezareef~lawak la..org kurus mmg leh mkn nasi...org bsr pun leh mkn ...kekeke...cuma kurangkan jer...sbr2 ye...jln jeles...ahakss..

atty's said...

kty lama dah tak gi MB..nie

atty's said...

nak marry brown..gak

[-suziey-] said...

ceh saje buat suspeng..sape org tu wei? gie ke niza??? ekekek:D
wei menyelerakan la itu nasi...nnti kau p penang make sure ko ,gie n niza layan aku mcm puteri ok..bw aku dalan2 tpt mkn best..hehhe:p nnti aku amik korang jadi model aku utk aku praktis dslr:p

ibu_umairah said...

sungguh beselera kalian makan nasi kandar........yummy..yummmy

~zuraiwan~ said...

atty~kite dh sll lak mkn MB nih..hehe

~zuraiwan~ said...

atty's~nak ke...lyn je la picca tuh...hehe

~zuraiwan~ said...

suziey~hahaha...suspen je aku kasi korang....owhhh bukan mereka bdua la..nnti bila dh sure br aku citer kt cini ye...kekekeke...

itu nasi Marrybrown kt KL x de ke? kekeke..ooo ko nk dtg penang nk cari tmpt mkn je ke??? bleh jd model...dh ready dh nih...

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~sayang...bkn mkn nasi kandar tuh..tu Marrybrown...rest nasi kandar tu kite g minum2 jerk...hehe