♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 6, 2009

Blueberry Cheese Tart ...

Aku nak tayang dulu Tart aku nih sebelum memulakan ENTRY weekend yang best baru nih....sabar menunggu ye. Actually aku memang lama dh nak rase Cheese Tart ni bila tengok blog Shada...so terpk la aku nak bagi kat kawan2 aku rase sekali pada perjumpaan kami hari sabtu tue......lepas makan korang simpan la ye jgn buang lak...untuk kenangan tue...kakakaka..
Memang sedap la Shada blueberry tart tu....terima kasih banyak2 ye..




12 comments:

zue_annie said...

sedapnya..lama x mkn tart..nyum nyum

naurah makwa said...

wah kak..menyelerakanla..pos kat naura ckit..

Mamamanja said...

terliur wehhhhhhhh

CINTAMANISZ Lite said...

Harga nya camne, Zura? Akak mmg feveret laa tart2 cenggini. Tambah2 dpt kulit dia rangup..pergh!

~zuraiwan~ said...

zue_annie~sedap uitt....nyum..nyum..nyum..

~zuraiwan~ said...

Mamamanja~tliur ke...alahai...order la..keke

~zuraiwan~ said...

Cintamanisz~hrga ok la kak...akak tgk la blog Shada tu...aa dia rggup skit kak..

mama tisya said...

hah mmg rmi org wt cheesetart ni..ingt nk try wt jugak tp bila ntah...terliurnya..nasibaik bkn peknen...ekekke

[-suziey-] said...

aisey...fev aku tu..nnti kalu jmpe aku ko kasila aku camni..waaa heaven sungguh..ekekek:D

~zuraiwan~ said...

mama tisya~hehehe...sedaq cheesetart nih....gebu juga la...pndai buat ek tart? best la kan...kekekeke...kalu peknen sure kena cari nih ek...

~zuraiwan~ said...

suziey~ye ke ko nak sama? kasi tau nk jumpa bila...aku buat khas utk ko la..kekeke...

~zuraiwan~ said...

naurah~ mmg cedap...nk pos ke? rasanya kalu pos...smpi2 tu dh hancur pa....huhuhu..