♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 31, 2009

Rumah Baru...OK TAK ????

Salam kengkawan....sorry ye kalau sesiapa yang cuba masuk blog kite smlm tak bleh sebab kite terpaksa private kan sekejap untuk pengubahsuaian rumah baru.

Actually bukan sengaja nak tukar2 nih, ni pun tungkus lumus buatnya ngan kena adjust header len lagi...tapi disebabkan feedback dari kengkawan blogger yang masuk ke rumah lama aku tuh ada problem. SO aku harap dengan tukar yang baru ni tak la problem dah...if still problem please bgtau aku ye...aku terima advise korang...Terima kasih banyak2 kepada kengkawan semua yang sudi menziarah rumah aku yang tak glemer sangat nih..hehehe...


Pink ye....

** Kali ni simple2 je la umah aku...rase mcm tak puas hati juga...kekeke..sbb aku dah letih..so nanti2 la adjust mn yg x puas hati tu...**

22 comments:

naurah makwa said...

wah..cantiknya umah baru.tetap pinky..

neezareef said...

zura,
aku rasa layout baru ni melajukan pembukaan ruang2 umah nih..
syabas betehhh

cik intanurulfateha said...

.santek
.pinkiiieee
.i likeeeee

zura@iwan said...

naurah~tenkui...i very like pink...

zura@iwan said...

neezareef~owhh ya ka...alhamdullillah sng hati ini...tharu...kakakaka...tenkui..

zura@iwan said...

cik intanurulfateha~wahh cantik...tenkui...also like pink ya...sm2..

[-suziey-] said...

aah mmg..aku ingt aku sorang je problem nk masuk umah ko b4 ni..hehe...seb bek yg ni ok..cpt je loading..hehee

zura@iwan said...

suziey~tu err bw mslh tul umah lama tuh...skrg aku pun sng hati sgt....feedback yg baik nih....

shi3la said...

hohohoooo umahh baru ko chantekk tuhh..siyesssss tantekkk...!!congcrat..!!

zura@iwan said...

shi3la~wahhh sng hati lg....ko puji....tenkui2...

Mrs. Adz said...

cantik la rumah baru ni..i like la..simple but nice..go go pink girl..

Rinna said...

Waa dah cat baru yer.. tahniah..dgn perubahan ini.. :)

zura@iwan said...

Mrs.Adz~hehehe...tenkui ...go go pinky...

zura@iwan said...

Rinna~terima kasih kak....

azrina said...

wah.yang ni ceria nampak sket dari yang dulu..cantik noh umah hang...

alyyani said...

rumah baru? pndpt saya. cepat skit nak bukak. sebab dulu punye rumah rasa mcm lmbt nak loading. hehehe... skang access lebih mudah..

zura@iwan said...

azrina~hehehe...aku rase sng hati skit guna umah ni....ceria..hehe

zura@iwan said...

alyyani~aaa betui tu...lmbt kan yg dulu...so skrg dh ok....tenkui..

el said...

kalo ada ms tolong le ajo aku zura ..tgk lah blog aku kucar kacir..yg terer pun update blog jer ..kahhhh

cantek umah ko..hrp umah real ko pun kaler pink..kahhhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

el~insyaAllah wehhh ramai yg duk tggu srh aku buat blog depa nih...hehehe...ala blog hg pun ok la tuh..

~umah kaler pink x kut....kekeke

MAMADANISH78 said...

so sweet..umah baru zura ni....nnti nak raya..agak2 tukar lagi ke cat umah ni...wakakaa

zura@iwan said...

MamaDanish~hehehe tenkui kak....nk raya x sure lg nk tukar ke x sbb kenan dh ngan ummah nih...