♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 10, 2009

Chakkk!!!..

Selamat Berhujung miggu kengkawan semua...semoga hujung minggu ini bermakna bagi kalian semua...rest puas2.....bergumbira bersama family tsayang....

Xtvt aku tak sure lagi yea...coz miggu lps dah jalan byk..lgpun laki aku kojer....
Hari ni ada orang tersayang datang umah....sedang menunggu aku di rumah...
El....adakah xtvt kite esok hari jadi ek....minta2 la jd...bleh ronggeng2 ngan hg..apa2 rojer ek...Niza n Gie...join err sure best...kekeke



Chakkk....d'sebalik daun itu....

20 comments:

n.u.r.u.l said...

alahai...diorg main nyorok2 plak dh...sweet couple

ibu_arifa said...

amboi..cantiknyer 2 suami isteri nih posing manja2 gitu..

sukenyer gambar gebu2 cam nih..wat cam ne yer sifu?

cik intanurulfateha said...

.huu nk jalan2 gak
.busan gile dok ruma :(

alyyani said...

have a nice weekend!

el said...

laki ko pki cap..npk lg ensem ler...:)
jgn riso aku xtakan pape laki ko ...oraitttt..kahhh

~zuraiwan~ said...

nurul~saja tu gmbr lama tu kak masa gi lagkawi...nmpk gmbr tu mmg sweet...sukerr..tq kak

~zuraiwan~ said...

ibu_arifa~kekekeke..posing2 manja ek...

buat gmbr tu ke kite guna photoscape jer..amik bloom tu..jd la gebu2 gitu..

~zuraiwan~ said...

cik intanurulfateha~hehehe...jln jgn x jln tau...

~zuraiwan~ said...

alyyani~hepy weekend too...

~zuraiwan~ said...

el~huahuahua...hg ni mmg el wehhh...aku ingt hg nk komen apa...rupernya komen laki aku daa...bahaya2 hg nih..laki shi3la hg pun nk kebas aku pun nk gk ke.....

apa2 pun tq na puji laki aku encem...kakaka

shi3la said...

caitttt...wehhh zura nanti ko jumper El..ko tolong wakilkan haku ketuk kapla diyer sikit..tajam sangat mater tuhh nengok laki oghang..besa tuhhh....kahhhhhhhh....

wehhhh syoknyerrrr gi jimba-jimba..nakkk ituttttt...!!!

shi3la said...

zura dengar penjelasan haku utk kauuu....*takut ko tak masuk blog haku maka haku post kat sini yerk..kahhh*

semua negeri pon macam nie lah proses air sebelum air tuh sampai kat kiter...cumer mungkin teknologi yang digunakan jerk yang beza..murah atau mahal terpulang pader kerajaan negeri tuh...

Lembaga Air Perak masih under kerajaan tapi sesetengah Jabatan air dah dicoporate kan...kalo Penang Perbadanan Bekalan Air Penang kan....Air Penang pernah datang buat lawatan kat opis haku di Ipoh taun 2003...ermmm kitaorg ngan Penang pon ocay gak..

ko ader tanya hakukan air kantan bagus sangat ker dr negeri lain kan..bukannyer bagus tapi kitaorg sering bertukor cara kerja utk tingkatkan kualiti air disamping mendapat keuntungan...sebab kitaorg dr bidang yg samerkan..dan lagikkk semua negeri ader jabatan air masing2...dan kami sering ditemukan dalam kursus atau seminar-seminar yang melibatkan air nih....itu membuatkan km saling mengenali...

baru-baru nie jabatan Air pahang ader datang buat lawatan kat opis kitaorg kat Ipoh...satu bas datang kau..huhuu...

wehhh...hubby haku pernah citer kat hubby ko kan kitaorg kejer bahagian aper kan..actually kitaorg kerjer macam Syabas..syabas cover selangor dan kitaorg lak cover perak...cumer bezanyer kitaorg tak masuk TV tapi syabas masuk TV..kahhhhhhh

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg makan kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

~zuraiwan~ said...

shi3la~hahaha..tu err x leh la ketuk kapla dier...EL x jd lak bbsitter dier ada hal x leh jimba2 err...idak aku tlg ketuk kt ko...kekeke

~zuraiwan~ said...

shi3la~owhhhh aku sj je tnya soklan kt hg...kuang2....bg ko jwb pjg...lgpun x de idea sgt nk komen da.....wakakakaka...apapun tq beri penerangan yg jelas kt aku...hahaha

~zuraiwan~ said...

FdausAmad~ok...nnti gua terjah blog u ye..

neezareef said...

wah gambo celah daun

~zuraiwan~ said...

neezareef~hahaha...celahan daun daa...

CINTAMANISZ Lite said...

Zura; apa khabar ari ni? Sihat yek.

Hmm..7-9hb ogos ada pc fair kat PISA..hehe. Akak ingat nak pi Penang ler 8hb tu. Kalo jadik..leh ler akak msj2 Zura ajak jumpa2, ngeh2. Kalo best lagi..ada niza ngan gie yek. hmm..

~zuraiwan~ said...

Cintamanisz~kak zura baik2 aje....

Owhhh akak nk dtg penang ek...ok insyaAllah kite leh setting jumpa2 nnti ye...