♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 9, 2009

Ronda D'Pulau Betong....

~Sungguh seksa untuk menghabiskan citer aktiviti kami pada weekend baru nih.....harap2 episod kali nih abis dh la entry weekend nih ye~

Hari Ahad, lepas makan2 laksa tu kami decide ronda2 kejap kat Pulau Betong d'Balik Pulau gak....dah alang2 kan tak ponah lagi smpi citu. Tapi gi tak lama......sebab tempat dier terpencil skit, juz nk usha2 tempat....situ ada tempat yang diaorg buat BTN tu....tapi best tepi laut gak. Banyak orang memancing kat citu...

Ada la picca2 yang sempat snap untuk tatapan korang....kekekeke...

Sebelum chow.....pose wajib aku...peace...kakakaka..

~Selesai citer xtvt weekend kami kali nih.......so next weekend apa aku nk buat lak....hubby aku keja...huhuhu~

14 comments:

fazilzura said...

amboi syok betui jalan2 sakan yek ..

~zuraiwan~ said...

fazilzura~hehehe....slagi bleh jln2 kan..kekeke

~Firsya~ said...

walla,syiokknye die dok berjalan sakan,jeles nie,hehe

el said...

aku x penah pi lg ..ari tu aku pi mkn laksa jaguih..suh laki aku pi sat..dia xmo...dia kata xde pape pung..aisehhh

neezareef said...

klu bab jln2 weekend..yelah byk gambo byk tempat n byk citer mmg kena wat marathon la jwbnye..hehehehe

CINTAMANISZ Lite said...

Pulau Aman kat ner plak? Kengkawan kompeni cik abg akak ni nak pi ke sana 24hb ni. Diorang nak mancing. Cik abg akak xdpt ikut pasal kitorang nak ke PH lagi (!!!) amek along PB (Pulang Bermalam). Dia balik 3h2m aje tapi kalo tak amek sian lak. Yelah..budak baru 13 thn. Dia pun windu sgt kat umah, hmmm..windu kucin dia skali.

~zuraiwan~ said...

el~aaa aku x penah p..tu yg ajak laki aku lajak st...hehehe...

~zuraiwan~ said...

neezareef~betui tu wehhh...kalu byk xtvt smpi x reti nk citer...tp time x de citer mgeluh gk...kakaka

~zuraiwan~ said...

Cintamanisz~Pulau Aman kt belah seberang kak...kalu nk p sn kena naik dr Batu Kawan. tp kalu dr Penang ada juga kut. Sbb zura penah g dr Batu Kawan jer...
Owhh akak nk g PH lg ek?ya la windu la ek dier kan..

~zuraiwan~ said...

Firsya~ bukan apa...bkn tiap2 miggu bleh jln sakan...hubby kite kdg2 kena keja weekend...tu err bila dh coti...jln sakan tul..

zue_annie said...

hang ni sama cam anak nakan aku thaqif 4thn tu (motif bg umur tuh suh nilai ngn umuq hang hikhik)...bila posing bgambar msti wat peace

~zuraiwan~ said...

zuen_annie~hahaha...ya ka...sm ngan aku lak ek....kekeke

n.u.r.u.l said...

suke tgok gbr last tu...tu peace ke atau nk cucuk idung...hikhik...

~zuraiwan~ said...

nurul~hehehe....kak dua2 sekali la kak...kakaka