♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 6, 2009

Indahnya Satu Pertemuan...

Ini adalah pertemuan blogger yang ke-3x yang aku join(tak salah aku la 3x kut) walaupun terasa juga perasaan berdebar2, segan lah macam2 bermain dipkran tapi excited tu mmg la ade. Kali ini pertemuan indah kitaorang berlangsung di Penang juga...walaupun berapa kali tukar2 tempat nk jumpa nih...sorry ye korang aku tukar tempat last minute perjumpaan kite....ampun2kan aku...aku kalu bleh nak tempat yang terbaik tmbh2 orang jauh lak nak datang ....tp besa la apa2 pun kite serba kekurangan kan...

Date: 04th July 2009, Saturday
Time: 1.30pm(agak2 aku la time nih)
Venue: Restoran Nasi Ayam Periuk Besar, Bayan Baru Penang
Gathering kali ini d'hadiri oleh Aku sendiri, Gie & Niza (Kedua2nya sudah pun aku kenali dan temui), Shi3la dan El(kenal di alam blogger tp belum ku temui)

Gambar2 kenangan yang sempat dirakam dan ditanam dalam memori indah aku......ada di bawah ....tontonilah ye...


Inilah restoran iteww...service kurang memuaskan skit la..lambat hntr order..
Makcik Shi3la, Makcik El & aku (t'selit 2org budak dlm gambor tu anak saudara aku ye)

El ada gak gmbr aku posing2 ngan hg kan...

Hubby Shi3la & Danial yang comei....

Danial sebelum Vomit....sian Danial ye...bulu mata mu lentik err..(sowi gmbr kbluran skit la sayang...)

Suamiku & SuamiMu Shi3la...(sesi pkenalan mereka..kekeke)

Baju merah yang baru dtg u....Suami sapa ek?? Awat suamiMu shi3la memandang ke atas....ada apakah di atas sn???kakakaka

Makcik Shi3la & Makcik Niza slps duk gomel2....(anak saudara aku yang snap tu)

Anak saudara aku Tasya suker amik gmbr suami hg la Niza.....(ada lagi gmbr suamiMu aku tak letak dlm nih...)menurut info dr Hubby aku...Mysha duk paggil hubby ko "Abah" mybe nak sama nagn abah dier kut...wakakaka...

Gie, Shi3la, Niza & Aku...(awat nmpk bselerak nya meja tu.....huhu)

Cenderakasih dari Shi3la utk kitaorg....thanks dear...

Cenderamanis dari Gie utk kitaorg gk....thanks sayang...kekeke
Niza ada kasi jeruk terima kasih jeruk mu iteww....nmpk tak korang jeruk atas meja makan tu....dia beli bg kitaorg rase,bg aku bw blk...dier suruh divide ngan Gie...tak sempat nak kasi Gie lg la......bila nak jumpa Gie nak kasi hg jeruk nih...

Memang seronok dapat gather2 macam ni kan....sekarang aku sudah kenal sama Shi3la dan El...terima kasih sudi berkawan dengan aku ye...begitu juga Gie dan Niza...aku minta maap ada salah dan silap ye....

34 comments:

Rinna said...

Waaaa seronok yer.. ada gathering yer..dpt jumpa2 makan2 kan.. :)

~zuraiwan~ said...

Rinna~aaa mmg sonok la kak....jumpa2 mkn2...

mama tisya said...

wah2 jmpe blogger lg ye....

~zuraiwan~ said...

mama tisya~owhh ya la sudah semestinya...bila nk jumpa kite lak?

miss♥wahida said...

wahhhh bestnye jumpa2..pas nie bleh jumpa saya lak..hehhehehehee

niza said...

suamiku la tuh....hehee..
hubby shiela tgh tgk tv daaa...tu yg dongak semcm...
pgl abah??pgl la abie...heheehe....
ape2pun mmg sonok...tp x dan jumpe el...
ku culik gmbr ye....

zue_annie said...

wah bestnya...alangkah best kalu aku masih d pnagkan

MaMa aYiN_FaSHa said...

haaaa..kuar dah pon n3 ghatter hg noooo...
tart tu mmg sedap..aku kalau raya jer mesti order..

~zuraiwan~ said...

miss wahida~insyaAllah ada jodoh kite jumpe ye..

~zuraiwan~ said...

niza~betui suamimu.....ya la ek ada tv...tk perasan aku...kakaka...ingat ke renung ke langit...kuang2...
dh dia pggil "abah" kt bapak dier...x kan nk tukar bie lak..kakakaka..ko jumpa El lg best...dia lg byk ckp da...
nk colik??? report polis..

~zuraiwan~ said...

zue_annie~tu err la nuh...kalu hg duk penang kan..mmg bleh join err...

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~kekeke....aaa tart tu sedap...

el said...

wahhhhh...mmg best jpe korg...w/pun aku x sempat jpe gie ngan niza...
aku x snap gmbo pung...aku tgh tgu si shiela ni mn gambor2 dr camera die kahhhh
aku w/pun sorang2 tpi control macho..tpi bila dh dpt geng yg satu kepala...macho pun ilang...kahhh...
lenkali jpe lg eh...hope dpt jpe niza ngan gie...kahh

~zuraiwan~ said...

el~ye betui...best jumpa ngan korang2 semua....kite tgk camera baru dr si shiela ni la ye. camera aku kurang memuaskan...huhu...
hg mmg....control macho konon...last2 tkeluar gk....
insyaAllah hg nk jumpa Gie & Niza x per...kitaorg duk png gk..

shi3la said...

bagus2 hupdate cepat2 tau..tunggu haku lambattt laa wehhhhh..haku akan post trip haku kelantan dolu pastu baru ker penang..kan sebelum haku ker penang haku ker kelantan kan..dahulukan maner yg dahulu..huhuuu

ehh chantekk haper gamborr ko..nanti ku cilok juger gambor kau yerk..kahhh...wehh anak sedara kau tuhhh pandai gak hambek gambar..elok jerk diyer hambek gambor haku ngan niza tuh..

uitt makcik..ko tau aper anak sedara kau panggil haku..yang besor tuh.."kakak" ocayyyyyy...lalalalalaaaa....

shi3la said...

zura...makacehh yerk kasik haku chese tart tuhh..siyes sedap...balik umah ari ahad tuh kan..mertua ku sedang menunggu ku diluar pagar rumah...then dgn chese tart kau lah kujamu derang..tapi haku yg lantak lebeyy...kahhhhhhh

makaceh juger sudi jumper haku..maap nyusahkan korunk plak nak arrange jumper haku bagai...sonok jumper korunk walaupon mood haku agak kureng ari tuhh...gara2 dak kecik tuhhh..huhhhh kasikk haku panasaran betull....

Luth Textile said...

cantik kedai tu kak..

atty's said...

bila lak nak jumpa kty nie

ummuabdullahsyaakir said...

Salam zura.seronk nya dapat jumpa dan kumpul sama2 kawn2 kan?Jadi rasa meriah...eem bila lagi ku boleh sampai penang?huhu

MaMaQaYPo FaMiLy said...

:D :D :D Syok no depa jumpa2 lagi...

leadleedeea said...

wawawah...jumpa2 bloggers jugak yek kak...hehehee meriah kat atas meja tu..hehehehee~!!! menghitung hari nih nak jumpa akak..muehehehe~!!!

naurah makwa said...

akak ni asyik jenjalan cari makan jer..jealous naura..huhu

[-suziey-] said...

ceh balik2 gather2 ngn gie ngn niza (ayat jeels ni..ngeee:P) ouh itu la shi3la yek..hheheh..sume org yg jmpe niza dia mmg kasi jeruk yek..trademark tu,...ke dia ni ade bisnes jeruk..ekek:D seb bek aku mmg suke jeruk..hahaa:p

~zuraiwan~ said...

shi3la~ ya la aku update dolu le sblm ko update coz lps ni aku nk mgomen2 kt umah ko lak...biar ko tmuntah...kakaka..

ala camera aku bleh la....tp x scanggih dslr lg la...bleh la buat2 kenangan..ko pun nk cilok ek gmbr nih...cilok lak...skeping rm0.50 ye..anak saudara aku tu mmg pntang nmpk camera nak je dier sebuk nk amik gmbr..

amboi makcik perasannye ye ko anak saudara aku pggil ko kakak...dier pun pggil aku kak zura tau...kakakaka...

~zuraiwan~ said...

shi3la~welcome ...thanks juga kt hg kasi tnda psahabatan yg sgguh bmkna iteww....

mekasih gk nk jumpa aku....ala aku x kesah, tp mmg sian kt ko..sbb tukor2 tmpt nk date tu...huhuhu..x per aku phm mood ko kurang baik sbb danial x sehat...besa la weii...

~zuraiwan~ said...

Luth Textile~aaa kedai mmg nmpk standard...tp kureng skit service...hehe

~zuraiwan~ said...

atty~ tu err bila nk jumpe ye...insyaAllah ada jodoh kite jumpa k..

~zuraiwan~ said...

ummuabdullahsyaakir~salam..aaa betui bkumpul beramai2 nih tmbh2 yg blm kenal kan...kdg2 tu x de gk idea nk smbng..kakakaka...mai la trn penang...calling2 la ..

~zuraiwan~ said...

MaMaQaypo Family~syok2 kak...bila nk jumpa kak lak..

~zuraiwan~ said...

leadleedea~yeahh...aaa la jumpe2 juga la kite...lead pun gather2 gk kt umah watie...jeles gk nih..hehehe...akak pun mghitung hari nih bila nk jumpa lead nih...

~zuraiwan~ said...

naurah~jln2 sure kena mkn...jgn la jeles...ala naurah pon sm tue...kekeke

~zuraiwan~ said...

suziey~aku dh agak ko sure jeles ek kiteorg gather2 utara nih...ko jeles sgt meh la trn png lak...hehehehe trademark dia la tu....x lama lg buat business jeruk la dier...tiap2 hari ko bleh srh dia pos ke ko...kekeke

mummYaeesh said...

wah semakin kerapkorang gather2 ek..jeles ni!nak gak blueberry cheese tu..woohoo

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~hahaha....jeles jgn x jeles....kalu bleh selalu nk gather2 nih...gather ngan ko lak...
nk tart dtg penang lah...kalu nk pos rasenya smpi2 tu dh jadi hancur..hikhikhik..