♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 2, 2009

Bercoti la kononnya...

Yesterday aku telah bercoti....aku telah bercoti2 di sini....
*
*
Dah tulis t'bentang kan Hosp Pulau Pinang....tgk sapa sakit???

Sempat lagi aku snap picca pokok telur kan....x de keja...

Aku p klinik mata ni la....

Bawa my Mum...check mata sbnrnya....Ateh a.k.a mak saudara aku pun
pollow sekali...peneman km...

Banyak tul prosuder dier....

Menunggu tu yg lama.....jumpa doc kejap jer....

Haruslah interprem muka aku gk.....

SO itu la kisahnya....nk kata aku bcoti2 mesia idak la, rasanya stgh hari juga aku bertapa kt hosp tu...huhuhu...lps tu aku gi pekena laksa kat area hosp tu. Dah kenyang balik err...
Petang tu dalam kul 4pm aku hntr my Mum balik.....itu saja ceta ye...................bukannya bcoti2 kononnya ye...

14 comments:

neezareef said...

sama la zura smlm g spital gak anto mak check up..umang lama nunggu..bayangkan dr kul 7.30am smapi tghari fengsannnnnnnn haku

~zuraiwan~ said...

neezareef~owwhh ya ka sm la ek kite...shati sjiwa...mmg punya la lama....mgntuk aku d'buatnya..

leadleedeea said...

oklaaaaa tu coti2 kat spital...heheheeeee best per..leh jumpe dokter..mueheheheheee

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~kekekeke....mk akak yg jumpe doc...akak mnuggu je...huhu

[-suziey-] said...

ler ingtkan cuti2 mesia..tu bkn cuti2 tu..tu ngelat..ekekek:D

MaMa aYiN_FaSHa said...

oooo..betuila..ari tu hg ada ckp dah..kekeke..riso jer aku bila tgk YM hg x online..tempat bertya coti rupenya...

~zuraiwan~ said...

suziey~ bkn coti2 mesia da....cuti2 mesia mn cukup satu hari je.....bkn mgelat lah...pndai la hg..

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FasHa~aaa kn aku ada ckp kt hg...kekekeke....mak aku mai cini selasa ...hg riso aku ka? syg aku ek...kekeke

Rinna said...

Bawa mak cek mata yer.. Napa ada masalah ker..mata mak zura tuh.. Harap tak de yang serius yer..

~zuraiwan~ said...

Rinna~ aaa bw mak cek mata....aaa ada ketumbuhan kt tepi anak mata itam tu...so dier cm x brp nmpk....nk operate lmbt lg...

zue_annie said...

uitt hangnya mata check sekali x?
lama x jumpa makcik..xpa nnt kalu aku mai bday ain leh jumpa mak hang kan

~zuraiwan~ said...

zue_annie~ aku x check la...kalu aku check gk gamaknya kul brp leh blk...lmbt la situ...
aaa nnti hg mai la bday Ain...

shi3la said...

wehh naper ko panggil pokok telur..bukan pokok lidah buaya ker..huhuu

~zuraiwan~ said...

shiela~ wehhh bkn pokok lidah buaya la...ko pggil pokok tu kut. aku pggil pokok telur sbb sll org ltk telur kt ujung tu..kakakaka. ntah la ku hentam jerkk