♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 31, 2009

LOST WORLD Of Tambun Lagiiii....

Citer last weekend tak abis lagi nih...Lepas balik dari Cameron kami pergi ke Ipoh lagi ngan Rozie bawa depa posing2 kat Lost World lak, so kami pun tumpang empat kaki la berposing bagai kat Lost World. Best wehhhhh....kami berposing segala, tambah2 ada lak benda spontan LAWAK terjadi....kahhhh!!!(Rozie aku duk ingt lg wehhh perkara lawak tuh...)

Habis berposing kat sana....kami pun terjah pulang balik ke Pulau Mutiara....Seyessss ini adalah percutian yang terindah kami dan amat2 la relax....


Sandarkan pada kenangan....ahaksss...
Baris.....baris sedia!!!....

** Ada gambar kitaorang berlima tapi kat Rozie....so tunggu Rozie send kat aku ni , cepat la wehh send gambar tuh...**

20 comments:

~Firsya~ said...

amboi,jalan sakan ye...dh mcm pasangan bercinta lak,sweet memory uuu

Gieyana said...

wei..sowi x sempat nk send weh..busy giler this week + nexk week! huhu

zura@iwan said...

Firsya~mmg duk bcinta je ni kila...selamanya...ya sweet memory

zura@iwan said...

Gieyana~ermmm x per lah nnti hg free send la..aku update len...

el said...

syoknye..korg tak g mndi kat dlm tu ke..baru semua air2 dlm pala kuar..kahhhh

Yan said...

ape ade dlm lost world tu?

cik intanurulfateha said...

.hee bile nk jalan2 bertige plak kak :P

[-suziey-] said...

haa bru clear gambo ko..nmpk ketara dr b4..cam blur..
wei ape lawak tu wei..xaci la ni..cpt story..hehe

p/s: pls vote for aQeel utk my cute lil prince tau..wajib nih..ekekek:D

zura@iwan said...

el~tak g mndi pun la wehhh...mls la...hehehe...lgpun tu dh tutup daa...

zura@iwan said...

Yan~dlm lost world tu ada theme park ...mndi mnda dlm tuh...game pun ada..

zura@iwan said...

cik intan~heeee....mmg nk bjln btiga tp x de rezeki lg la...huhu..doakan akak moga cepat dpt bb ye..

zura@iwan said...

suziey~lorr blur ke gmbr sblm ni...aku rase cm clear jerk...kekeke...pc ko kut yg problem...wakakaka...nk menang je aku...

~nnti aku vote ye...yehaa...

n.u.r.u.l said...

alahai zura....nape dh spai LWOT tak singgah umah akak. umah akak kat depan giant tu aje...

zura@iwan said...

nurul~ala kak....umah kak dpn giant ek, x de ctc nombor kak..x tahu umah kak kt citu..hehehe..len kali la kek ek..

alyyani said...

walaupun ku org perak, tp ku belum pernah smpi lg kat sini. huhu..

zura@iwan said...

alyyani~hahaha....gi la bila2 dkt jerk.....

MAMADANISH78 said...

wah bukan main romantik lagi si zura ni tau...pic sebelah hubby...sweey sangat...uuuhuhuuu
mamaD doakan korang happy selalu ye...

zura@iwan said...

MamaDanish~romantik jgn x romantik..hiksss....tq kak...

leadleedeea said...

waaaa sandarkan pada kenangan tuh yang best tuuuu...heheheeeee~!!! roms tau~!!

zura@iwan said...

leadleedeea~hahahaha....lagu fev gk tuh...citer "Azura" kakakaka..